ALLA BILDER

Prins Georgs Gata 2B, 5 rum och kök, 125kvm


Från den stora balkongen uppe på Landborgskanten har man en enastående vy över Helsingborg och Öresund. Hiss från markplan och garage!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Att bo på yttersta raden längs med Landborgskanten är få förunnat. Ännu färre har fått möjligheten att bo högst upp i huset på tredje våningen (hiss från markplan) med en riktigt stor balkong på detta läge. De är svårt att beskriva med ord, men utsikten över hela Helsingborg och Öresunds är magnifik.

Här ges nu tillfälle att förvärva kanske föreningens absolut bästa lägenhet. En extremt välplanerad bostad om fem rum och kök fördelade över tre stora sovrum, två representationsrum, separat köksdel, badrum, gäst wc och tvättstuga. Som om inte det är nog har lägenheten även två balkonger, en mot öster med morgonsol och en stor mot väster, med fantastisk utsikt och sol hela dagen.

BRF Landborgen bildades redan 1980 och är extremt välskött. Här finns möjlighet att hyra garageplats och till lägenheten hör dessutom två rejäla förråd.

Varmt välkomna att boka visning!

Välskötta BRF Landborgen
Stor balkong i västerläge med utsikt
Vy från vardagsrummet
Vardagsrum med del av matsal
Vardagsrum med utsikt
Vardagsrum med vy från matsal
Burspråk i matsalen
Magisk utsikt över sundet
utsikt!
Matsal i anslutning till vardagsrummet
Detaljer
Pampig matsal
Del av matsal
Kök med gott om förvaring
Kök med tvättstuga
Praktiska detaljer
Mysig matplats
Tvättstuga
Entré
Gäst-WC
Hall med garderober och de tre sovrummen i fil
Sovrum ett
Sovrum två med utgång till balkong
Balkong med morgonsol
Sovrum/Allrum
Badrum
Intillliggande Öresundsparken
Öresundsparken
Brf Landborgen
planlosning
Planlösning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 4 995 000 kr
Månadsavgift 6 354 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.9335 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 125 m2
Rum 5
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggår 1958
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 120 kr/mån
Totalt 370 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Landborgen

Brf Landborgen bildades 1980 och består av 19 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 6 lokaler med hyresrätt. Förutom det förfogar föreningen över 17 kallgarage och en samlingslokal. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 20 år frammåt (se mer under fliken "dokument").

Ekonomiskt välskött förening med endast 5,9 miljoner i lån. Fastigheterna är genomgående i gott skick (se mer i årsredovisningen om tidigare underhåll under fliken "dokument").

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
17 garageplatser fördelat på 19 lägenheter. Finns förnärvarande ledig plats att hyra. Kostnad 500:-/mån. 5 besöksplatser.

ENERGIPRESTANDA
111 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor indragen balkong om cirka 8 kvm i perfekt västerläge med utsikt över Öresundsparken, staden och Öresund.
Åt öster med morgonsol finns en avlång balkong längs med samtliga sovrum. Perfekt att njuta av morgonkaffet.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns två stycken källarförråd som hör till lägenheten. I källaren finns även tvättstuga, torkrum, cykelrum och samlingslokal. Föreningen förfogar över sex lokaler/större förråd i källaren som man kan hyra (separat kö-system).

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 125kvm

Rum: 5

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Landborgen

Allmänt om föreningen: Brf Landborgen bildades 1980 och består av 19 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, samt 6 lokaler med hyresrätt. Förutom det förfogar föreningen över 17 kallgarage och en samlingslokal. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig 20 år frammåt (se mer under fliken "dokument"). Ekonomiskt välskött förening med endast 5,9 miljoner i lån. Fastigheterna är genomgående i gott skick (se mer i årsredovisningen om tidigare underhåll under fliken "dokument").

Energideklaration: 111kWh/m² år

Byggnadsår: 1958


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÈ stor och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och ytterligare förvaring genom en praktisk klädkammare.

GÄST-WC plastmatta och tapet, utrustat med toalett och vask.

KÖK väldigt gott om förvaring och goda arbetsytor. Luckor av trä kombineras med laminatbänksskiva. Komplett maskinpark med kyl, frys, diskmaskin, ugn och micro. Parkettgolv som är genomgående i hela bostaden. Finns utrymme för mindre matplats. Härifrån når vi även tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och förvaring.

MATSAL större matsal med plats för matbord om cirka tio-tolv personer. Här finns ett stort fönsterparti med rikligt ljusinsläpp och underbar utsikt. Utgång till den stora balkongen.

BALKONG härlig, stor balkong i västerläge där man kan njuta av solen från lunch fram tills den går ner över Öresund. Här ryms en rejäl sittgrupp för upp till 8 personer.

VARDAGSRUM semi-öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal med stort härligt fönsterparti bakom balkongen, även här är så klart utsikten väldigt fantastisk. Gott om utrymme för större soffgrupp, men även extra möblemang.

HALL den privata delen är avgränsad från sällskapsdelen. En avlång hall med väldigt många garderober och en klädkammare fungerar som förgrening mellan de tre sovrummen.

SOVRUM ETT väl tilltaget sovrum med utrymme för både dubbelsäng och kompletterande möblering. Förvaring finns via garderober.

SOVRUM TVÅ även här finns det plats för dubbelsäng och extra möblemang. Här finner vi utgång till balkong. Förvaring via garderober.

BALKONG en avlång balkong längs med alla tre sovrum. Stor nog att få plats med dubbla sittgrupper, odlingshörna, etc. Här njuter du av förmiddagssolen!

SOVRUM TRE/ALLRUM sista rummet i fil kan nyttjas som ytterligare ett sovrum eller ett extra allrum. Finns plats för antingen dubbelsäng eller soffgrupp.

BADRUM kakel på väggar i beige nyans och med praktisk plastmatta på golv. Utrustat med duschhörna, handdukstork, WC, kommod och extra förvaring i överskåp.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.