ALLA BILDER

Röamöllagatan 34, 3 rum och kök, 67kvm


Välkomna till denna kvadratsmarta och smakfulla trea som nyligen genomgått en omfattande renovering. Belägen på lugnt läge men med närhet till allt!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
På tredje våningen ligger denna riktigt ljusa och genomgående trea. Under 2016 har lägenheten genomgått en omfattande renovering med helt nya golv, nymålade ytskikt, nytt exklusivt kök, uppfräschat badrum och helt nydragen el. Trots sina 67 kvadratmeter upplevs bostaden riktigt rymlig med härliga sällskapsytor i den semiöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, två lugna och rymliga sovrum, ett rejält badrum med tvättmöjlighet samt en stor klädkammare. Detta är sammantaget en riktigt trevlig trea på populärt område!

Röamöllagatan 34 är beläget på Stattena. Här blandas bebyggelsen med flerfamiljshus och vackra stora villor. På Stattena centrum finns allt från närbutik till gym och apotek. Detta är även en stor knutpunkt för busstrafiken in och ut från staden. Helsingborg centrum och havet nås på cirka 7 minuter med cykel, hemfärden tar något längre tid. Som pricken över i:et ligger ett fantastiskt bageri i närheten, väl värt ett besök.

Varmt välkomna att boka visning!

Nyrenoverat kök
Köksdetaljer
Vardagsrum
Stora fönster
Vardagsrum
Detaljer
Matplats
Matplats för 4-6 personer
Köket ligger semiöppet mot vardagsrummet
Lyxigt sovrum
Lugnt och skönt beläget mot parken
Gott om förvaring och mysig heltäckningsmatta
Sovrum två, även det vetter mot parken
Ett pampigt kontor eller barnrum
Hall med garderober och stor klädkammare
Stort badrum förberett för tvättmaskin
planlosning
Planritning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 5 247 kr

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 67 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1944
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Röamöllan

BRF Röamöllan - Teknisk och ekonomsik förvaltning sköts av Riksbyggen.

Föreningen förvärvade fastigheten Snickaren 17 år 2007.
Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Samtliga lägenheter är 2 alternativt 3rok.

Inga större renoveringar på gång som ligger utanför föreningens undershållplan. Föreningen har löpande höjt avgifterna de senaste åren. Tillsammans med Riksbyggen upplever man att man nu kommit i balans i föreningen ekonomsikt sätt (enligt samtal med ordförande 2017-04-18).

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkerings längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
134 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
1 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR
1993-94 gjordes ett rörstambyte samt att stambyte på elen gjordes.
2007 Omputsning av fasad.
2008 Alla fönster i fastigheten byttes.Boarea: 67kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Röamöllan

Allmänt om föreningen: BRF Röamöllan - Teknisk och ekonomsik förvaltning sköts av Riksbyggen. Föreningen förvärvade fastigheten Snickaren 17 år 2007. Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt och 2 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt. Samtliga lägenheter är 2 alternativt 3rok. Inga större renoveringar på gång som ligger utanför föreningens undershållplan. Föreningen har löpande höjt avgifterna de senaste åren. Tillsammans med Riksbyggen upplever man att man nu kommit i balans i föreningen ekonomsikt sätt (enligt samtal med ordförande 2017-04-18).

Energideklaration: 134kWh/m² år

Byggnadsår: 1944


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Entrén sker till hallen med goda möjligheter för avhängning och två garderober. Ett fint 3stavs ekparkettgolv (nytt från 2016) som är genomgående i hela lägenheten och härifrån nås de två sovrummen, vardagsrummet och badrummet. Finns även en walk-in-closet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet nås längst bort i hallen till vänster och väldigt ljust tack vare de stora fönsterpartierna och det finns bra med sociala umgängesytor.

KÖK
Köket ligger semiöppet mot vardagsrummet. Även detta är mycket ljust och trevligt samt helt nyrenoverat 2016. Vita matta luckor, laminatbänksskiva och grått kakel. Maskinpark består av kyl/frys, ugn med häll och fläkt.

SOVRUM ETT
Det stora sovrummet har heltäckningsmatta och fin utsikt över grönområdet. Här finns plats för förvaring i garderoben med spegelglas.

SOVRUM TVÅ
Direkt i anslutning till hallen åt höger ligger det mindre sovrummet med utsikt över det trevliga grönområdet. Kan även användas som kontor.

BADRUM
Mellan de två sovrummen ligger det ljusa badrummet med plastmatta och kaklade väggar i vitt. WC och ny vask sen 2016, duschhörna (möjlighet att sätta in badkar) samt förberett för tvättmaskin. Fönster ger naturligt ljusinsläpp.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.