ALLA BILDER

Vagnmansgatan 8, 2 rum och kök, 51.5kvm


En fantastiskt charmig tvårummare med delvis renoverat kök och pedantiskt skötta ytskikt. Stor inglasad balkong om ca 6 kvm i soligt västerläge.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
I välskött förening finner vi denna fantastiskt charmiga två-rummare på omtyckta Eneborg. De senaste fem åren har bostaden sporadiskt setts över och renoverats till ett ombonat hem med mycket personlighet. Lägenheten har haft samma ägare i 8 år och har under åren skötts pedantiskt.

Vi välkomnas av en rymlig hall, centralt placerat i bostaden, med läckert stalltegelgolv. Direkt till vänster finner vi bostadens kök som blev smakfullt renoverat och uppfräschat i fjol. Luckorna är målade i en ljusgrå nyans som går hand i hand med kökets rostfria vitvaror. Den mörka bänkskivan i valnöt skapar en varm känsla och tar upp det unika golvet. I övrigt erbjuder lägenheten ett rymligt sovrum med bevarat brädgolv, en rejäl klädkammare i hallen och ett stort inbjudande vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen i soligt västerläge. Här får alla vänner plats när de kommer på besök! Vid varma dagar kan man med fördel öppna upp glaspartierna och njuta av de friska vindarna. Föreningen planerar ett stambyte som kommer påbörjas 2018/2019. De boende kommer ha möjlighet att vara med och välja inredning, tillval etc. Idag finner vi ett fräscht badrum med delvis kaklade väggar och ett platsbyggt badkar.

Varmt välkomna till en perfekt bostad för den som vill flytta hemifrån, till det nykära paret, eller till studenten som ska börja studera på Campus.

Fint och uppfräschat kök med en hemtrevlig känsla
Köket erbjuder god förvaring och gott om arbetsytor
En härlig extraarbetsyta
Köket i sin helhet är ljust..
..och rymmer en matplats för upp till fem personer
Unikt stallstegel som vilar i både kök och hall
Detalj i hall
Stor och rymlig hall
Hallen är centralt placerad och leder oss till samtliga rum
Vardagsrummet är stort och inbjudande
Resultatet utav en omslipning, grymt skillnad!
Från vardagsrummet når man bostadens balkong
Går det att inte tycka om denna balkong?
Här ryms alla vänner :-)
Balkongens glasparti går enkelt att öppna upp
Drömmigt sovrum med målat brädgolv
Godnatt!
Platsbyggd förvaring som gömmer sig bakom dörren
Fräscht badrum som kommer renoveras i samband med föreningens stambyte
Badrum med badkar
Föreningens mycket trivsamma innergård
Brf Vinbäret
planlosning
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 950 000 kr
Månadsavgift 3 275 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.30087 %

KOMMENTAR
Värme, Vatten, Kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 51.5 m2
Rum 2
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggår 1947
Bredband Bredband. Leverantör: Comhem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
BRF Vinbäret nr 3

Helsingborgshems välskötta förening Vinbäret bildades 1946 och inflyttning skedde året efter. Föreningen innehar 78 bostadsrätter, 11 hyresrättslokaler samt 3 garage och 28 p-platser. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen har under de senaste åren genomfört omfattande renoveringar såsom:
- Byte av kall- och varmvattenledningar -04
- Byggt ut och glasat in balkonger -09
- Renovering av utemiljö -14
- Renovering och inklädnad av skorstenar -15
- Renovering av undercentral -16

Föreningen planerar ett stambyte för fastigheternas samtliga avloppsstammar. Detta kommer att påbörjas 2018-2019 och man kommer då ha möjlighet att påverka sitt nya badrum.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen innehar 3 garage och 28 parkeringsplatser. Till dessa är det separat kö och kostar ca 700 kr/mån respektive 208 kr/mån. Regelriktig parkering gäller i övrigt längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
130 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Ljuvlig inglasad balkong om närmare 6 kvm inredd med trägolv i ett perfekt västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 51.5kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: BRF Vinbäret nr 3

Allmänt om föreningen: Helsingborgshems välskötta förening Vinbäret bildades 1946 och inflyttning skedde året efter. Föreningen innehar 78 bostadsrätter, 11 hyresrättslokaler samt 3 garage och 28 p-platser. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Föreningen har under de senaste åren genomfört omfattande renoveringar såsom: - Byte av kall- och varmvattenledningar -04 - Byggt ut och glasat in balkonger -09 - Renovering av utemiljö -14 - Renovering och inklädnad av skorstenar -15 - Renovering av undercentral -16 Föreningen planerar ett stambyte för fastigheternas samtliga avloppsstammar. Detta kommer att påbörjas 2018-2019 och man kommer då ha möjlighet att påverka sitt nya badrum.

Energideklaration: 130kWh/m² år

Byggnadsår: 1947


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Rumsbeskrivning: HALL
Rymlig hall med avhängningsmöjlghet direkt till höger eller genom klädkammaren längre ned i hallen. Hallen är centralt belägen och leder oss till samtliga rum i bostaden. På golvet vilar ett extremt unikt golv nämligen ett stalltegelgolv som måste upplevas på plats. Väggarna är bredspacklade och målade i en beige nyans.

KÖK
Bostadens kök fräschades upp och renoverades i fjol och är idag smakfullt inrett med nymålade gråa luckor, vitt modernt kakel på väggarna ovanför bänkskivorna som är i valnöt. Här erbjuds gott om förvaring genom inredning och bra arbetsytor samt en naturlig matplats för upp till fem personer. Fullutrustad rostfri maskinpark bestående av spis, ugn, fläkt, diskmaskin, micro samt integrerad kyl/frys. Precis som i hallen vilar det läckra stalltegelgolvet och de beige väggarna som möts av en fin fondtapet i blåa nyanser.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder ett stort ljusinsläpp från kortsidans stora fönsterparti ut mot bostadens balkong. Här ryms en stor soffgrupp och en mindre matgrupp eller övrig möblemang. Rummets golv blev nyligen slipat och inoljat och är nu modernt matt. Även här är väggarna bredspacklade och målade i en beige nyans. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som ligger i ett soligt västerläge och som dessutom är inglasad.

SOVRUM
Charmigt sovrum med plats för dubbelsängen och ytterligare möblemang. Bakom sovrumsdörren gömmer sig en smart förvaringslösning som kan utvecklas ännu mer för den som önskar. Vackert vitmålat brädgolv och beigemålade väggar samt en grafisk fondtapet? ?

BADRUM
Fräscht badrum med delvis kaklade väggar. Utrustat med platsbyggt badkar, vask, förvaringsskåp och toalett. Föreningen kommer påbörja ett stambyte av båda fastigheterna där varje bostadsinnehavare då kommer ha möjlighet att påverka sitt nya badrum. Detta planerar föreningen påbörja 2018/2019.

Område
Eneborg är en stadsdel något sydost om Helsingborgs centrum, belägen på landborgen öster om stadsdelen Söder. Området består av blandad bebyggelse mestadels uppbyggd under 40 och 50 tal. Med sin närhet till både centrum och söder så är stadsdelen mycket populär för unga och studenter. Här bor du lugnt med närhet till grönstråk och motion. Kvarteren har även ett bra utbud både vad gäller restauranger och matbutiker.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.