ALLA BILDER

Kadettgatan 52b, 3 rum och kök, 87kvm


Tilltalande och fräsch 3:a på Västra Berga. Boendet har senare år genomgått en totalrenovering. Placeras på vån 2 med balkong i soligt västerläge!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
På andra våningen av tre hittar vi detta mycket trevliga boende med genomgående hög standard i trevliga och tilltalande material. Lägenheten genomgick en större renovering under 2013 och under förra året totalrenoverades badrummet i samband med stambytet. Planlösningen är både generös och genomgående. Alla utrymmen är rejäla och väldisponerade för ändamålen. Hall och entré erbjuder gott om plats för både avhängning och ev. förvaring. Härifrån når vi även det nyrenoverade badrummet som förutom toalett, kommod med vask och badkar även erbjuder tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Köket nås från såväl hall som det större av sovrummen. Förutom en bra matplats så erbjuds gott om förvaring och bra arbetsytor paketerat i snygg och stilsäker smak. Balkongen nås från matplatsen och är perfekt placerad i soligt västerläge. Det större av sovrummen ligger i anknytning till kök och vardagsrum medan det mindre nås direkt efter entrén. Båda erbjuder förvaring genom garderober och är stora nog till större av sängar om så viljes. Slutligen når vi vardagsrummet som med sin disposition fungerar utmärkt för både stor soffgrupp som matplats för 6-8 personer.

Sammantaget ett snyggt fräscht och charmigt boende på Västra Berga. Våning två är av många ansedda som den bästa och balkongen i västerläge är ett stort plus. Området är lugnt och familjevänligt samtidigt som välskötta och vackra innergårdarna ger en trivsam atmosfär för hela kvarteret!


Matplats i kök
Kök mot matplats
Utgång till balkong
Bästa soliga västerläge
Trevlig vy från vån 2
Detalj
Snyggt och stilrent
Gott om arbetsytor
Och gott om utrustning
Vy från matplats
Större av sovrummen med bra förvaring
Detalj
Mindre av somrummen med...
...förvaring genom garderober
Vy över vardagsrummet
Plats till stora soffan
Vardagsrum
Vy mot matplats
Entré
Badrum från 2016
planlosning
Planlösning
Kadettgatan
Trevliga innergårdar
Detalj
Området ligger i Helsingborgs norra del. Stora grönområden inbjuder till aktiviteter och picknick. På den tillgängliga lekplatsen med spontanidrottsplats samlas alla åldrar och här kan du grilla och umgås. Butiker, pizzeria och postombud ligger nära och det går snabbt och lätt att ta sig in till city.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 5 590 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.23325 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 87 m2
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggår 1967
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Berga

Brf Berga bildades 1968 och består av 436 bostadsrätter. De senaste åren har man utfört stora och kostsamma renoveringar såsom, takomläggning, fönsterbyten, stam- och avloppsrenoveringar. Man har även renoverat utemiljön och rustat upp samtliga innergårdar som har blivit mycket omtyckta.

Föreningen innehar 221 garage- och 459 parkeringsplatser. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen har en mycket bra hemsida för ytterligare information. www.hsbberga.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
221 garageplatser. Går att hyra för 250-350 kr/mån.
459 parkeringsplatser. Går att hyra för 125 kr/mån.
I dagsläget finns platser lediga till kallgarage och uteparkering. Kösystem tillämpas.

ENERGIPRESTANDA
133 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i soligt västerläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum motionsrum och gästlägenhet.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Tak 2002
Vindisolering 2003
Sophus 2005
Ombyggnad av p-platser 2005
Kulvertar och gårdar 2006-2009
Fläktar 2013
Undercentraler 2014
Stambyte och renovering av badrum 2016-17Boarea: 87kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: HSB Brf Berga

Allmänt om föreningen: Brf Berga bildades 1968 och består av 436 bostadsrätter. De senaste åren har man utfört stora och kostsamma renoveringar såsom, takomläggning, fönsterbyten, stam- och avloppsrenoveringar. Man har även renoverat utemiljön och rustat upp samtliga innergårdar som har blivit mycket omtyckta. Föreningen innehar 221 garage- och 459 parkeringsplatser. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen har en mycket bra hemsida för ytterligare information. www.hsbberga.se

Energideklaration: 133kWh/m² år

Byggnadsår: 1967


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Rejäl hall med plats till såväl förvaring genom avhängning samt genom garderober. Snyggt laminat på golv och slätspacklade samt vitmålade väggar. Härifrån nås det mindre av sovrummen, badrum, kök och vardagsrum.

SOVRUM1
Mindre av sovrummen. Samma genomgående laminat som i resterande delar av boendet. Perfekt storlek för barn eller ungdom. Förvaring genom garderober.

KÖK
Stort kök med gott om förvaring genom inredningen och bra arbetsytor. Köket renoverades 2013 i smakfulla material. Maskinpark genom induktionshäll, fullhöjds kyl & frys, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn samt Micro. Matplatsen vid köksfönstret rymmer 4-6 personer och härifrån nås även balkongen.

BADRUM
Totalrenoverat i samband med stambytet 2016. Klinker på golv och kaklade väggar. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Kommod med vask, vägghängd toalett och badkar.

BALKONG
Rejäl balkong som placeras i bästa västerläge. Här kan man i skyddat läge njuta av solen under hela eftermiddagen.

SOVRUM2
Större av sovrummen. Även här återfinns det genomgående laminatgolvet och väggarna är slätspacklade och vitmålade. Gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober.

VARDAGSRUM
Väldisponerat vardagsrum med bra ljusinsläpp. Rymmer större av soffor samt matplats för 6-8 personer. Snyggt laminat på golv samt slätspacklade och vitmålade väggar.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.