ALLA BILDER

Planteringsvägen 102b, 2 rum och kök, 56.5kvm


Topprenoverad 2:a i välskött förening på Miatorp. Hela bostaden har nyligen renoverats och är i mycket bra skick, Stambytt 2015 och hiss i föreningen!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
I populär och välskött förening placeras detta mycket trevliga boende som nyligen låtits renoveras och idag är i mycket bra skick. Lägenheten placeras på andra våningen vilket man når både genom trapphus samt hiss. Planlösningen är genomgående med gott om ljusinsläpp åt både öster och väster. Genom hela boendet vilar ett trevligt laminat i grå toner och alla väggar är slätspacklade samt vitmålade. Även el och snickerier är renoverade vilket gör att en nyproduktions känsla infinner sig. Hallen tar emot oss med praktisk avhängninig på vänster hand. Hör finns även plats till större förvaring genom garderob. På vänsterhand når vi först köket som är rejält med både plats till förvaring samt arbetsytor. Inredningen går åt det lantliga hållet med stiliga detaljer av mässing. Bänkskivan är av snygg marmorimitation och ovan finner vi stänkskydd genom omlott kaklat kakel. På samma hand som kök når vi sedan sovrum som är rejält och rymmer den största av sängar. Samma genomgående höga standard återfinns och inbyggda garderober löser förvaringen på ett utmärkt vis. Mellan sovrum och vardagsrum placeras badrummet som renoverades i samband med stambytet 2015. Slutligen når vi vardagsrummet som är rejält och rymmer såväl soffgrupp som matplats. Stora fönsterpartier ger ett trevligt ljus och härifrån når vi även den mycket trevliga balkongen som stor nog till bra möblering och dessutom placeras i soligt västerläge.

Sammantaget ett mycket trevligt boende med bekvämligheter såsom hiss och balkong. Den genomgående planlösningen är mycket bra vilket gör detta till en 2:a som passar paret såväl som den ensamma. Omgivningarna är lugna och trevliga med närhet till såväl hav natur som närservice. Dessutom är bostaden i mycket bra skick och finns tillgänglig för nästa ägare att tillträda snabbt.

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!


Riktigt snyggt kök
Stort och arbetsvänligt
Bra med förvaring och arbetsytor
Fullhöjds kyl & frys
Vardagsrum med plats till såväl matplats och soffgrupp
Översiktsbild
Bra med ljusinsläpp
Detalj
Vy mott hall och kök
Rymlig balkong
Njut av solen i...
...bästa västerläge
Sovum
Inbyggd och renoverad förvaring
Hall/Entré
Från hall mot vardagsrum
Badrum
Hög standrad från 2015
planlosning
Planlösning
Planteringsvägen 102
Innergård
I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift 3 921 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.8271 %

KOMMENTAR
Inkl, värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 56.5 m2
Rum 2
Hiss Ja
Byggår 1963
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 25 kr/mån
Totalt 175 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB BRF MELONEN I HELSINGBORG

Föreningen äger fastigheten Melonen 11. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Planteringsvägen 100, 102, 104 och 106 samt Kristinelundsgatan 9, 11, 13 och 15. Fastigheterna uppfördes 1963 då även inflyttningen skedde. Föreningen har 116 bostadsrättslägenheter, 7 lokaler, 34 garage, 4 mopedgarage och 52 parkeringsplatser. Dessutom finns styrelselokal, vicevärdsexpedition, föreningslokal och gästlägenhet.

De senaste åren har följande renoveringar utförts i fastigheterna:
2007 - lades nytt tak
2010 - installerades passagesystem
2013- installerades säkerhetsdörrar
2014 - slutfördes stambytet

Planerade renoveringar de närmsta 10 åren avser bland annat fönsterbyte, hissar, balkonger, fasader och utemiljö.

En höjning av årsavgiften kommer att göras under nästa räkenskapsår med 2 %. Bygganderna är fullvärdesförsäkrade hos folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

www.brfmelonen.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
34 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
52 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Det finns även gott om gratisparkering på gatorna runt omkring.

ENERGIPRESTANDA
128 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i västerläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, festlokal, vindsförråd, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Stambyte och ombyggnation av föreningens samtliga badrum.Boarea: 56.5kvm

Rum: 2

Våning: 2

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB BRF MELONEN I HELSINGBORG

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Melonen 11. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Planteringsvägen 100, 102, 104 och 106 samt Kristinelundsgatan 9, 11, 13 och 15. Fastigheterna uppfördes 1963 då även inflyttningen skedde. Föreningen har 116 bostadsrättslägenheter, 7 lokaler, 34 garage, 4 mopedgarage och 52 parkeringsplatser. Dessutom finns styrelselokal, vicevärdsexpedition, föreningslokal och gästlägenhet. De senaste åren har följande renoveringar utförts i fastigheterna: 2007 - lades nytt tak 2010 - installerades passagesystem 2013- installerades säkerhetsdörrar 2014 - slutfördes stambytet Planerade renoveringar de närmsta 10 åren avser bland annat fönsterbyte, hissar, balkonger, fasader och utemiljö. En höjning av årsavgiften kommer att göras under nästa räkenskapsår med 2 %. Bygganderna är fullvärdesförsäkrade hos folksam och föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. www.brfmelonen.se

Energideklaration: 128kWh/m² år

Byggnadsår: 1963


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Praktisk hall med klinker precis vid entré som sedan övergår i ett genomgående grå laminat. Avhängning av ytterkläder på vänster hand och bra plats till garderober om man så vill. Renoverat 2017.

KÖK
Trevligt kök där inget lämnats åt slumpen. Inredningen går i lantlig stil med trevliga detaljer av mässing. Bänkskivan är av snyggt laminat av marmorimitation. Ovan denna så finner vi omlott kaklat stänkskydd. Ytorna är generösa med plats till såväl förvaring samt arbetsyta. Vitvaror följer genom fullhöjds kyl & frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Samma genomgående laminat som resterande delar samt slätspacklade och vitmålade väggar. Hela köket renoverades 2017.

SOVRUM
Rejält sovrum med plats till största av sängar. Förvaring genom inbyggda garderober som låtits renoveras. Samma genomgående laminat och slätspacklade vitmålade väggar. Allt renoverat 2017.

W/C
Hela badrummet renoverades 2015 i samband med föreningens stambyte. Helkaklade ytskikt i ljusa kulörer. Utrustat med vägghängd toalett, tvätt kommod med vask, dusch, tvättmaskin och handukstork.

VARDAGSRUM
Bra vardagsrum med plats till såväl soffgrupp som matplats. Samma genomgående laminat på golv och slätspacklade samt vitmålade väggar. Härifrån nås även balkongen som går längst hela vardagsrummet. Denna placeras dessutom i soligt västerläge.


VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.