ALLA BILDER

Bärnstensgatan 8, 3 rum och kök, 81.5kvm


Ättekullas kanske bästa gaveltrea, helt nyrenoverad med öppen social planlösning, belägen på tredje våningen med hiss från markplan!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkomna till en av Ättekullas bästa treor, belägen på tredje våningen med hiss från markplan och i riktigt välskött förening. Bostaden renoverades och moderniserades 2016. Man öppnade upp delen mellan vardagsrum och kök för att skapa en öppen och social planlösning. Nytt kök från Ikea med helt ny köksö, nytt genomgående parkettgolv och nya vita ytskikt. I lägenheten finns även ett lyxigt helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Detta är en riktigt välplanerad lägenhet med stora umgängesytor och två rejäla sovrum. Lägenhetens största behållning är den helt nya och inglasade balkongen om cirka 12kvm, belägen i klockrent västerläge med sol hela dagen och en härlig glimt av sundet!

HSB BRF Runan är en stor och extremt välskött förening belägen på populära Ättekulla. Förutom grönskande omgivningar kan man njuta av vackra vyer och promenadstråk. Här bor man tryggt och skönt i de Södra delarna av staden men med närhet till allt. Nyligen renoverades samtliga balkonger, fasader och nya fönster.

En riktigt modern och bra trea på lugnt och skönt läge. Kontakta Martin Persson för att boka visning.

Nytt snyggt vitt och fräscht
Kök
Social köksö
Kök, matplats, vardagsrum
Utgång till balkong
Rejäl balkong i västerläge
Glimt av Öresund!
Inglasad
Plats för stor soffgrupp
Gavelläge med extra fönster vid matplats
Vardagsrum med vy mot köket
Stor matplats vid kök
Snygga detaljer
Sovrum ett
Med garderober
Sovrum två
Ättekullas finaste gaveltrea!
Entré
Helkaklat badrum med tvättmaskin
Gården
Gården
Bärnstensgatan 8
Nya balkonger, nya fönster och ny fasad
planlosning
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift 5 155 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.29522 %

KOMMENTAR
ink värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 81.5 m2
Rum 3
Våning 3 av 7
Hiss Ja
Byggår 1978
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Runan

Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 i vilka man upplåter lägenheter. Fastigheterna är geografiskt belägna i område Ättekulla med adress: Bärnstensgatan 2 -32.
Inflyttning skedde under år 1978. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 27 854 m2 samt 14 smålokaler om totalt 80 m2, 2 föreningslokaler och 2 övernattningsrum.

Se föreningens hemsida för mer information;

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har 300 garage varav 32 platser hyrs av Brf Sköldmön, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar.


ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Inglasad balkong om säkert 12kvm i västerläge. Helt ny från 2016.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
1 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR
Nya golv, nymålade ytskikt, nytt kök och köksö, samt ny balkong och nya fönster 2016Boarea: 81.5kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 7

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Runan

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 i vilka man upplåter lägenheter. Fastigheterna är geografiskt belägna i område Ättekulla med adress: Bärnstensgatan 2 -32. Inflyttning skedde under år 1978. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 27 854 m2 samt 14 smålokaler om totalt 80 m2, 2 föreningslokaler och 2 övernattningsrum. Se föreningens hemsida för mer information;

Byggnadsår: 1978


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ stor rymlig hall med plats för avhängning. Genomgående i hela lägenheten ligger ekparkettgolv och väggarna är släta och vitmålade.

BADRUM helkaklat badrum i ljusa kulörer. Spotlights i taket, toalett, kommod och spegelskåp, dusch med glasdörr samt tvättmaskin.

KÖK/VARDAGSRUM gavellägenhet ger ett extra fönster i vardagsrummet. Vägg mellan kök och vardagsrum är nedtagen vilket har skapat en öppen social planlösning. Kök är nyrenoverat 2016 från Ikea. Gott om förvaring med vita matta skåpsluckor, vit bänkskiva och vitt kakel, mycket stilrent. Maskinpark består av kyl, frys, diskmaskin, ugn, häll och fläkt. I vardagsrum och kök ryms såväl en stor matplats och en rejäl soffgrupp.

BALKONG från vardagsrummet nås den underbara och helt nya balkongen i västerläge. Inglasad så att man kan nyttja den året runt. Belägen i klockrent västerläge med en glimt av sundet. Detta är verkligen som ett extra rum för bostaden.

SOVRUM två sovrum finns, ett i var ende av lägenheten. Båda är stora nog att rymma dubbelsäng och massor av förvaring.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.