ALLA BILDER

Donationsgatan 16, 3 rum och kök, 68kvm


Högst upp i huset med härlig takbalkong i nordväst finner vi denna smarta 3:a med rikt ljusinsläpp, fina samvaroutrymmen och grönskande utsikt. Hiss.


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Hissen tar oss smidigt upp till översta våningen där vi stiger in i lägenheten. Det första som välkomnar besökaren är en praktisk och välkomnande hall med skjutdörrsgarderober längs ena väggen. Golvet är lagt med slitstark laminat i klinkerutseende.

Från hallen kommer vi vidare in i det stora och öppna samvaroutrymmet som rymmer både vardagsrum och matplats. Rummet är genomgående med fönster åt sydöst och nordväst vilket ger ett härligt ljusflöde genom hela ytan. I rummets nordvästra del finns utgången till lägenhetens härliga takbalkong! Den är väl tilltagen med trätrall på golvet och mycket sol under eftermiddag och kväll, en plats att njuta av med utsikt över takåsarna! I rummets andra ände hittar vi den rymliga matplatsen och den öppna planlösningen i vinkel in mot köket.

Köket är lägenhetens riktiga juvel med färger, intryck och smart planering! Köksdesignen är dansk från JKE-design och har många väl uttänkta lösningar. Det som fångar ögat först är den snedställda gashällen som skapar en perfekt matlagningshörna tillsammans med den intilliggande vasken. Övrig maskinell utrustning är kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin. Alla vitvaror är från Smeg förutom fläkten som är av märket Elica.

Lägenhetens båda sovrum ligger längst in i lägenheten och skiljs åt av badrummet mellan dem. Det vänstra rummet är mindre än det högra men det rymmer både säng och exempelvis ett skrivbord eller annan möblering. Det högra sovrummet är större med plats för dubbelsäng och garderober längs ena väggen. Badrummet är inrett med badkar, handdukstork, handfat och wc. Nuvarande ägare har även låtit bygga ut badrummet med en extra del som inrymmer en bastu och en praktisk tvättpelare!

Härlig takbalkong
Vardagsrum
Vardagsrum
Vy från hallen in i vardagsrum
Del av vardagsrum
Takbalkong
Utsikt över takåsarna
Matplats vid köket
Vy från matplats mot kök
Vy in mot köket
Del av köket
Kök
Vy från köket ut mot matplatsen
Sovrum 1
Sovrum 2
Entréhall
Badrum
Lummig gård
Gemensam uteplats
Uteplats
Vacker hörnfastighet
Flygfoto
Karta
planlosning
Planlösning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift 3 941 kr
Andel i bostadsrättsföreining 5.00941 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatorisk kostnad om 85 kr/månad för kabel-tv tillkommer.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 68 m2
Rum 3
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Byggår ca 1929
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 35 kr/mån
Totalt 335 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
De 35 kronorna i försäkring är kostnad för bostadsrättstillägget och alltså inte hela hemförsäkringspremien. Premien är enligt schablon och kan skilja sig något mellan olika försäkringsbolag. Beakta att även de 300 kronorna för hushållsström är beräknat efter schablon och kan skilja efter användning och elavtal.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Snickaren 15

Föreningen förvärvade fastigheten Snickaren 15 under sommaren 2007 och den består av 20 lägenheter. Inga större renoveringsarbeten är planerade i fastigheten som blev totalrenoverad 1994-95 då bl.a vattenstamarna byttes, elen byttes, nya fönster sattes in och ett nytt tak lades.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering på gatorna i kvarten runt omrking.

ENERGIPRESTANDA
122 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Riktigt härlig takbalkong i fint nordvästläge med sol under eftermiddag och kväll!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

Trevlig innergård med avskild uteplats/grillplats och gemensamma utemöbler till medlemmarnas förfogande.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
1994-95 totalrenoverades fastigheten och bl. a sattes nya vattenstammar in, nya fönster installerades och nytt tak lades.Boarea: 68kvm

Rum: 3

Våning: 4

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Snickaren 15

Allmänt om föreningen: Föreningen förvärvade fastigheten Snickaren 15 under sommaren 2007 och den består av 20 lägenheter. Inga större renoveringsarbeten är planerade i fastigheten som blev totalrenoverad 1994-95 då bl.a vattenstamarna byttes, elen byttes, nya fönster sattes in och ett nytt tak lades.

Energideklaration: 122kWh/m² år

Byggnadsår: ca 1929


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hallen är rymlig och välkomnande. Längs ena väggen finns en praktisk och snygg garderob med skjutdörrar. Här finns det gott om plats för avhängning.

ALLRUM
Stort härligt rum med fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda fritt över hela ytan. I ena delen av rummet finns soffhörna och utgång till balkongen. I den andra delen av rummet finns stor matplatsyta och öppet in till köket.

KÖK
Köket är färgglatt och smart planerat! Här finns allt som behövs i ett kök i en inspirerande sammansättning. Köket är från JKE-design och installerades 2008. Utrustningsmässigt finns: kombinerad kyl/frys, gashäll, integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn, allt från Smeg samt fläkt från Elica.

SOVRUM 1
Det mindre av lägenhetens två sovrum men stort nog för en säng och diverse annan möblering.

SOVRUM 2
Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmässigt finns garderober längs hela ena väggen. Från fönstren är det utsikt ner över den grönskande och lummiga gården.

BADRUM
Ryligt med badkar, handfat, handdukstork och wc. I tillbyggd del finns platsbyggd bastu samt både tvättmaskin och torktumlare.

Område.
På Stattena bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till city. Ännu närmre ligger Stattena Centrum med diverse matvarubutiker samt annan service som t ex bankkontor och bra kommunikationer. Inom området finns också Apotek, vårdcentral och ett antal små konditorier. Ett par minuters promenad härifrån ligger Pålsjö Skog med gångstigar och motionsslingor.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.