ALLA BILDER

Bagaregatan 21, 2 rum och kök, 61kvm


Kanske stadens coolaste 2:a just nu. 3,4 meter i tak, dubbla balkonger och enorma fönsterpartier. Bilderna talar för sig själv, in och njut!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Magnus Stenbocksskolan är klassisk mark för många av stadens invånare som är föda eller bott på norr eller i Laröd/Hittarp. "Mange" uppfördes 1912 efter att en arkitekttävling fått avgöra hur skolan skulle utformas. Stilen går i barockinspirerad jugend och döpt är den efter den för oss alla välkände guvernören över Skåne. Skolan är dessutom placerad i närheten av det slag som stod mellan dansken och svensken 1710 vilket lät utspelas vid Stattena/Ringstorp. Den 5 juni 2013 hölls den sista skoldagen i denna fantastiska byggnaden. Ett kapitel av vår historia har därmed avslutats och istället har en ny historia tagit vid då det 2016 stod 75 st. helt underbara boenden klara för nästa generations Helsingborgare att flytta in i. Just denna bostad är något utöver det vanliga. Med 3,4 meter i tak, fönster som är över 2 meter höga och dubbla balkonger så bor man här lika mycket inne som ute. De grönskande träden placeras på perfekt avstånd från fasaden så att en lummig utomhuskänsla infinner sig. Den andra av balkongerna placeras i söderläge Här njuter vi av sol under stor del av dagen. Vardagsrum och kök är integrerat med varandra vilket ger boendet enorm kubik och luftig känsla. Planlösningen är utmärkt och går att disponeras på lite olika vis men plats till såväl matplats som soffgrupp finns. Genom hela lägenheten löper en genomgående vitlaserad ek och alla väggar är snyggt slätspacklade samt målade. Sovrummet är av bra storlek och rymmer förutom dubbelsängen även en rejäl garderob. Från hallen når vi badrummet som är både generöst och välutrustat med egen tvättavdelning.

Sammantaget ett ytterst häftigt boende. Dramatiken är påtaglig med takhöjd, fönsterpartier och balkonger vart än man befinner dig i lägenheten. Standarden är genomgående hög och planlösningen utelämnar inget åt slumpen utan allt är väl genomtänkt och smart.


Välkommen till Bagaregatan 21
4,1 meter i tak och riktigt stora fönsterpartier
Rymd och känsla
Utgång till lummig morgonbalkong
Översikt, riktigt pampigt
Vy mot kök och söderbalkong
Soligt och trevligt
Snyggt kök från Vedum
Köksbild
Hall med förvaring
Stort badrum som....
...även rymmer tvättavdelning
Sovrum
Förvaring genom skjutdörrar
Details
Ljusinsläpp deluxe i sovrum
planlosning
Planlösning
Trapphus
Framsida
Entré
Jugdenstil
"Mange" anno 1912
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 100 000 kr
Månadsavgift 4 048 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.2262 %

KOMMENTAR
Inkl värme och vatten.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 61 m2
Rum 2
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggår 1912
Bredband Telia triple play för 222 kr/månad
Tv Telia triple play för 222 kr/månadDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 300 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Magnus Stenbock i Helsingborg

Föreningen består av 75 st bostadsrätter, 1 gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet. Föreningens byggnader har genomgått en totalrenovering och blev färdigställt 2016. Allt genom PEAB. Föreningen sänkta avgifterna inför 2018 med cirka 10%. Anderssons Fastighetsförvaltning förvaltar fastigheterna och SBC förvaltar föreningens ekonomi.

Under 2018 kommer man utföra en rutinmässig 2-års besiktning, där man kommer åtgärda de eventuella småfel som blivit i och med den omfattande renovering som gjorts. Detta är standard vid alla nyproducerade bostäder.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
17st varav 6st ingår i upplåtelse till utvalda bostäder.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats 1: Balkong, läge öster.
Uteplats 2: Balkong, läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, k barnvagnsförråd, övernattningslägenhet, ällarförråd och samlingslokal.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Anrik fastighet som efter att ha varit skola konverterats om till boende under 2016.Boarea: 61kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Magnus Stenbock i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 75 st bostadsrätter, 1 gemensamhetslokal samt en övernattningslägenhet. Föreningens byggnader har genomgått en totalrenovering och blev färdigställt 2016. Allt genom PEAB. Föreningen sänkta avgifterna inför 2018 med cirka 10%. Anderssons Fastighetsförvaltning förvaltar fastigheterna och SBC förvaltar föreningens ekonomi. Under 2018 kommer man utföra en rutinmässig 2-års besiktning, där man kommer åtgärda de eventuella småfel som blivit i och med den omfattande renovering som gjorts. Detta är standard vid alla nyproducerade bostäder.

Byggnadsår: 1912


Uppvärmning:

HALL/ENTRÉ
Genom hela lägenheten löper en vitlaserad parkett så även i hall. Slätspacklade och målade väggar. Bra förvaring genom garderober.

BADRUM/TVÄTT
Kombinerat badrum och tvättavdelning. Helkaklat med vita väggar och klinker i varierande sandfärger. Bekväm golvvärme och bra tvättavdelning med såväl förvaring, arbetsbänk, tvättmaskin och torktumlare. Porslin genom tvättkommod och vägghängd toalett samt duschhörna med vikbara glaspartier. Inredningen i badrummet är från Marbodal och maskiner från Siemens.

KÖK/VARDAGSRUM
Integrerad planlösning där inget lämnats åt slumpen. 4,1 meter i tak, stora fönsterpartier och dubbla balkonger i österläge samt söderläge. Planlösningen erbjuder olika alternativ men plats till såväl soffgrupp som matplats finns. Samma vitlaserade ekparkett som i resterande delar av boendet. Slätspacklade och målade väggar. Vitt kök från Vedum med maskinell utrustning från Siemens bestående av induktionshäll, kyl/frys, inbyggd ugn, inbyggd Micro och integrerad diskmaskin.

SOVRUM
Rymligt sovrum med 4,1 meter i tak och riktigt stort ljusinsläpp. Bra plats till dubbelsäng och förvaring genom garderob. Vitlaserad ekparkett på golv och slätspacklade samt vitmålade väggar.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.