ALLA BILDER

Erik Dahlbergs gata 7C, 1.5 rum och kök, 43kvm


Rymlig och charmig gaveletta i vackert funkishus. Belägen på fjärde våningen med härligt ljusinsläpp och vackra vyer. Renoverat kök och badrum!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Alldeles ovanför Hälsobacken, endast 5 minuters gång från centrums kärna och lika långt från havet och stranden, ligger anrika Tågaborg och Erik Dahlbergs gata 7c. Ett vackert funkishus byggt 1934 med många välbevarade detaljer. Här finns nu möjlighet att förvärva en rymlig gaveletta på fjärde våningen (ej hiss) med ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden har blivit renoverad genom åren med bland annat ett helt nytt badrum -12. Helkaklat med grå klinker och vita kaklade väggar. Köket renoverades några år tidigare än badrummet. Skåpsluckorna är vita med snygga läderhandtag, detta kombineras väl till en mörk bänkskiva med vitt kakel ovan. På golvet ligger ett knarrigt och vitmålat brädgolv. Här ryms en rejäl matplats för 6 personer och härifrån nås även bostadens mysiga balkong med utsikt över närliggande takåsar, kopparmölleparken och ändå bort till Stattena.

Bostaden erbjuder även en riktigt stor möblerbar hall som med fördel kan utnyttjas som sovalkov. I allrummet får du plats med såväl soffgrupp och skrivbord, som en rejäl dubbelsäng för den som vill. Ett riktigt härligt rum med stora möblerbara fönster och platsbyggda garderober.

Detta är en riktigt trevlig och ljus etta, belägen högt upp med härliga vyer. Belägen i ett av de attraktivaste områdena i Helsingborg. Möjlighet till riktigt snabbt tillträde. Varmt välkomna att boka visning!

Allrum
Skrivbordshörna mellan garderoberna
Allrum
Det stora allrummet
Allrum
Balkong
Balkong
Balkong
Med utsikt över takåsar
Stora originalfönster
Kök
Kök
Kök
Brädgolv
Kök
Möblerbar hall
Här ryms en 120cm säng
Djupa möblerbara fönsterbräden
Glimt av sundet mellan takåsarna ;-)
Handtag!
Platsbyggda garderober
Renoverat badrum
Erik Dahlbergs gata 7C
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 195 000 kr
Månadsavgift 2 811 kr

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 43 m2
Rum 1.5
Våning 4 av 5
Hiss Nej
Byggår 1934
Bredband Ansluten till stadsnätet. Läs mer på www.gemigfiber.nu
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beräknat enligt Schablon. Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kopparmölleparken

Brf Kopparmölleparken bildades 2006 och består av 30 lägenheter varav 29 stycken är upplåtna med bostadsrätt och 1 st med hyresrätt.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS


ENERGIPRESTANDA
215 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Mysing indragen balkong med utsikt över närliggande takåsar och med sol på förmiddagen.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
0 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR
Väsentliga renoveringar fastighet
Stambyte 2012 plus badrumsrenovering av Husensjö VVS.
Indragning av stadsnät 2016
Boarea: 43kvm

Rum: 1.5

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5Bostadsrättsförening: Brf Kopparmölleparken

Allmänt om föreningen: Brf Kopparmölleparken bildades 2006 och består av 30 lägenheter varav 29 stycken är upplåtna med bostadsrätt och 1 st med hyresrätt.

Energideklaration: 215kWh/m² år

Byggnadsår: 1934


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ storslagen entré där du direkt slås av ljuset genom boendet dels via gavelläget samt via stora fönster. Idag nyttjas entrén som sovalkov (120cm säng) men kan även användas som arbetshörna och förvaringsdel. Parkettgolv och vitmålade väggar.

ALLRUM två platsbyggda garderober/mindre klädkammare. Mellan dessa finns möjlighet för skrivbord eller en rejäl dubbelsäng. Rummet är så stort att du även kan få plats med en soffgrupp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK rymligt kök med plats för matbord om sex personer. Vita skåpsluckor med läderhandtag, mörk bänkskiva och vitt kakel. Kyl/frys, ugn med spishäll, fläkt. Vackert brädgolv och vitmålade väggar.

BALKONG mysig indragen balkong med plats för bord och stolar. Underbar vy över närliggande takåsar, Tågaborg och Kopparmölleparken.

BADRUM renoverades 2012 i samband med föreningens stambyte. Helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch, wc och handfat.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.