ALLA BILDER

Bjäregatan 13, 1 rum och kök, 40kvm


Kvadratsmart och trevlig 1:a på Eneborg med kaklat badrum, ett stort allrum och ett eget rymligt kök med god förvaring. Perfekt första-bostad!


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
Varmt välkommen till Bjäregatan 13 och denna kvadratsmarta etta på Eneborg. Dispositionen är utmärkt med naturlig plats till både säng och en lagom stor soffgrupp i det stora allrummet. Bostadens kök är fräscht med vita skåpsluckor och klassiskt vitt kakel mot väggen. I köket erbjuds en rymlig matplats för upp till 4 personer intill det stora fönsterpartiet som erbjuder en härlig kontakt med föreningens trevliga innergård. Bostadens badrum är stort och blev nyligen uppfräschat med ny kommod, ny spegel med infälld belysning och en vikbar duschvägg till duschhörnan.

Bostaden är placerad på första våningen i ett trevligt område med närhet till såväl Campus som till matvaruhandeln som ligger endast ett stenkast från bostaden. Önskas högre puls finner vi södercity på gångavstånd med sitt breda utbud av flertalet mataffärer, torghandel, shoppingcenter, biograf, gym, simhall och mycket mer. Detta är en utmärkt bostad för förstagångsköparen, studenten eller för köparen med behovet av en övernattningsbostad.

God förvaring i form av över- och underskåp
Avskilt stort kök med rymlig matplats
Ännu mer förvaring!
Detaljbild
Köket når man från bostadens hall
Vy från köket
En riktigt bra hall med bra avhängningsmöjlighet samt en stor klädkammare
Allrummet!
Här ryms såväl soffan...
... som sängen
Detaljbild
Schysst kaklat badrum i sobra färger
Föreningens innergård
Härliga miljöer
Bjäregatan 13
Bjäregatan 13
planlosning
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 650 000 kr
Månadsavgift 2 996 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.6158 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 40 m2
Rum 1
Hiss Ja
Byggår 1948
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 125 kr/mån
Hemförsäkring 75 kr/mån
Totalt 200 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster - Elitfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Malen 29

Föreningen består av 14 lägenheter och en trivsam bakgård med pergola och sittgrupper.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av BF Redovisning AB. Gemensamt sköter man trappstädningen i huset där man blir tilldelad städningen någon vecka per år.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
14 parkeringsplatser. Går att hyra för 400 kr/mån. Separat kö gäller.

ENERGIPRESTANDA
193 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga som nås med hissen.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 40kvm

Rum: 1

Våning: 1

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Malen 29

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 14 lägenheter och en trivsam bakgård med pergola och sittgrupper. Den ekonomiska förvaltningen sköts av BF Redovisning AB. Gemensamt sköter man trappstädningen i huset där man blir tilldelad städningen någon vecka per år.

Energideklaration: 193kWh/m² år

Byggnadsår: 1948


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster - Elitfönster
HALL
Rymlig och avlång hall som är delvis möblerbar. Förutom plats för sko- och hatthyllan erbjuds en stor klädkammare. På golvet vilar ekparkett och väggarna är vitmålade.

KÖK
Ett mysigt och fräscht kök med vita skåpsluckor, vitt kakel mot vägg och slitstarka bänkskivor i rostfritt stål och granit. Trots bostadens storlek erbjuds fantastisk förvaring i form av flera högskåp samt både över- och underskåp. Intill kökets stora fönsterparti finner vi en naturlig matplats för fyra personer. Här får man en härlig känsla och kontakt med föreningens utemiljö. På golvet vilar ett ljusare laminatgolv och väggarna är vitmålade.

BADRUM
Ett stilrent och fräscht badrum med grå klinker på golv som möts av vitt kvadratiskt kakel på vägg. Badrummet fräschades nyligen upp med en vikbar duschvägg, ny kommod och en snygg spegel med infälld belysning.

ALLRUM
Ett stort och härligt rum med gott om ljusinsläpp tack vare det stora fönsterpartiet. Här ryms såväl soffa och en lagom stor säng. För den som önskar plats för ett mindre matbord, finns här plats även för det. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.