ALLA BILDER

Dämmegatan 6, 2 rum och kök, 71kvm


Genomgående och rymlig tvåa i bra skick med renoverat badrum som pricken över i:et! Riktigt välskött förening med låg avgift!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Varmt välkomna till denna rymliga tvåa belägen på Populära Slottshöjden. Här bor du på lugn återvändsgata men med närhet till allt. Havet, stadens puls och Helsingborg Central nås inom 5-10 min. Lägenheten är belägen en rejäl halvtrappa upp vilket gör att den är fri från insyn. Bostaden är genomgående i bra skick med ett nyrenoverat badrum som pricken över i:et. Här får man njuta av stora sällskapsytor, spännande planlösning och mysig grönskande innergård.

Detta är ett boende för den som gillar stora ytor och som vill bo med hög standard till en låg månadskostnad. Varmt välkomna!

Stort ljust vardagsrum
Vardagsrum
Hall, vardagsrum, ingång sovrum och del av matplats
Hall med möjlighet till förvaring och arbetshörna
Vy från hall mot matplats
Mysig matplats
Matplats mot kök
Kök
Kök
Detalj
Djupa möblerbara fönster
Stort sovrum
Sovrum
Garderober i sovrum
Hall mot entré/badrum
Stor entré
Badrum
Badrum
Innergården
Dämmegatan 6
Välskött förening, lågt belånad
planlosning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 420 000 kr
Månadsavgift 2 981 kr
Andel i bostadsrättsföreining 6.1338 %

KOMMENTAR
Värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 71 m2
Rum 2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggår 1942
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Ugglan 11

Välskött förening med god ekonomi.
Föreningen som bildades 2003 består av 20 lägenheter. Fastigheten totalrenoverades mellan 1985 och 1989 och då byttes bland annat fönster ut.
Inga planerade avgiftsförändringar inom den närmsta tiden enligt uppgift från föreningen.

"Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet".


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gott om gratisparkering i närområdet!

ENERGIPRESTANDA
133 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.
Gemensam gård med gräsmatta och källsorteringshus.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Fastigheten renoverades mellan 1985 och 1989.Boarea: 71kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Ugglan 11

Allmänt om föreningen: Välskött förening med god ekonomi. Föreningen som bildades 2003 består av 20 lägenheter. Fastigheten totalrenoverades mellan 1985 och 1989 och då byttes bland annat fönster ut. Inga planerade avgiftsförändringar inom den närmsta tiden enligt uppgift från föreningen. "Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet".

Energideklaration: 133kWh/m² år

Byggnadsår: 1942


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ rymlig hall med gott om plats för avhängning. Ljust laminatgolv och ljusgråa väggar.

BADRUM renoverat -10. Helkaklat i modernt grått och vitt. Utrustat med snyggt badkar, handdukstork, wc, kommod med förvaring samt spegel ovan och skåpsförvaring.

HALL en rejäl hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Här får du plats med extra möblemang samt förvaring ges via garderober.

VARDAGSRUM i anslutning till hallen ligger vardagsrummet. Golvet och väggarna är genomgående i samma material som hallen. Ett lättmöblerat rum som inrymmer stor soffgrupp, med lite finess kan man även få in ett rejält matbord.

SOVRUM renoverades -11 med nytt golv och nya ytskikt i behagligt färgval. Ett rum att koppla av i. Förvaring ges via garderob med skjutdörrar.

MATPLATS vidare in i lägenheten når vi en mysig matplats som inrymmer sittgrupp om 4-6 personer.

KÖK längst in i lägenheten ligger köket som har gott om förvaring samt ett stort fönsterparti som ger utsikt över föreningens innergård. Utrustat med kyl, frys, spis och fläkt. Förberett för diskmaskin.Område.
Slottshöjden är välbeläget ovanför landborgen i stadens norra delar och härifrån har man gångavstånd till stora delar av dess utbud. Service och kommunikation finns nära tillhands på Stattena centrum och till Helsingborgs city är det inte heller inte långt. För rekreation finns både Fredriksdals friluftsmuseum och konsethuset samt teatern endast ett par minuter bort. Såklart ligger havet och stranden nära, det har du alltid nära till om du bor i Helsingborg!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.