ALLA BILDER

Hälsovägen 44, 2 rum och kök, 60kvm


Charmig tvåa med renoverat kök, belägen högst upp på 5:e vånignen (hiss), fri från Hälsans buller. Möjlighet till garage, låg avgift, Välskött BRF!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkommen till Hälsovägen 44 och denna trevliga tvåa på högsta plan, dit man självklart tar sig med den nyrenoverade hissen. Hela bostaden vetter mot söder, långt bort från gatans buller. Bostaden kännetecknas av luftiga och välplanerade ytor samt gott om ljusinsläpp från de stora fönsterna. Köket renoverades 2010 och rymmer en rejäl matgrupp. I semi-öppen planlösning ligger vardagsrumsdelen, en rejäl yta med plats för soffgrupp och extra möblemang. Här kan man sätta upp en vägg och skapa ytterligare ett sovrum, då blir detta troligtvis Helsingborgs mest välplanerade trea. I andra delen av lägenheten ligger det stora sovrummet. Här finns en hel vägg fylld av skjutdörrsgarderober och plats för ytterligare förvaring för den som har behov. I mitten av bostaden ligger det ljusa badrummet som renoverades i samband med stambytet på 80-talet. På femte våningen kan man njuta av vackra vyer över närliggande takåsar samt man är fri från insyn. Dina närmsta grannar är fåglarna och den stora Ugglan mitt emot.

Föreningen består av 20 lägenheter, varav 4 stycken är upplåtna med hyresrätt. Detta medför ett dolt värde i föreningen. Ekonomin är extremt välskött och fastigheten är i gott skick. Föreningen förfogar över 5 garageplatser som kostar 700:- (finns förnärvarande tillgängligt).

Här bor man till en låg månadskostnad och med närhet till allt. Varmt välkomna att boka visning

Köket renoverades -10
Detaljbild på det snygga köket
Fåglarna är överallt
Ryms en rejäl matplats
Snygg tapet
Stort vardagsrum med möjlighet för extra möblemang
Mysig vardagsrumsdel
Lägenheter vetter mot söder, här hörs bara fågelkvitter
Vardagsrum mot köksdel
Vy från matdelen, mot hall och sovrum
Rejält sovrum med jättemycket förvaring
Sovrum
Här ryms extra möblemang
Vy från sovrum mot hall, kök och vardagsrum
i Entrén finns garderob och plats för avhängning
Stort badrum renoverat när huset genomgick stambyte
Ljust och fräscht
Föreningens gemensamma gård, finns 5 garage
Grönskande gård
Hälsovägen 44, bostaden vetter mot Söder, ifrån Hälsovägens buller
planlosning
................
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 450 000 kr
Månadsavgift 2 862 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.458 %

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 60 m2
Rum 2
Våning 5 av 5
Hiss Ja
Byggår 1928
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enksilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Kattugglan 14

Föreningen bildades 2008 och det finns 21 lägenheter i huset varav 17 är med bostadsrätt och resterande 4 är hyresrätter, vilka får betraktas som ett dolt värde i föreningen. Där finns även 5 garageplatser. Fastigheten totalrenoverades under mitten av 80-talet med bl.a. stambyte, fönster, tak etc. 2016 målades trapphuset om och 2017 renoverades hela hissen.

Utöver detta finns en gemensam innergård med grillmöjlighet och sittgrupp.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Det finns 5 garage, fn kö(1 i kö), som kan hyras till en kostnad om 680kr.
Längs med hälsovägen finns korttidsparkering och på närliggande gator finns 7dygnsparkering.

ENERGIPRESTANDA
95 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
1 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR

Boarea: 60kvm

Rum: 2

Våning: 5

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Kattugglan 14

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades 2008 och det finns 21 lägenheter i huset varav 17 är med bostadsrätt och resterande 4 är hyresrätter, vilka får betraktas som ett dolt värde i föreningen. Där finns även 5 garageplatser. Fastigheten totalrenoverades under mitten av 80-talet med bl.a. stambyte, fönster, tak etc. 2016 målades trapphuset om och 2017 renoverades hela hissen. Utöver detta finns en gemensam innergård med grillmöjlighet och sittgrupp.

Energideklaration: 95kWh/m² år

Byggnadsår: 1928


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ rejäl hall med plats för avhängning till vänster. Garderob.

SOVRUM stort sovrum med tre fönster. En hel vägg pryds av skjutdörrsgarderober från -13. Plastmatta och målade väggar.

BADRUM riktigt ljust badrum med tre fönster. Möblerbar fönsterbräda i marmor. Kaklade blåa väggar och ljusblå plastmatta på golvet. Badkar, wc, kommod samt spegelskåp ovan.

KÖK renoverades -10 med vita blanka luckor, svart kakel och grå bänkskiva. Maskinpark består av kyl/frys (-17), ugn med häll, fläkt och diskmaskin. Intill köket finns en rejäl matplats med bord för 8 personer. Fondtapet.

VARDAGSRUM genom kök och vardagsrum ligger parkettgolv och väggarna är målade i ljus kulör. Vardagsrumsdelen är avlång, första delen är perfekt för förvaring eller skrivbord. Lite längre in får du plats med en rejäl soffgrupp och plats för tv-hörna. Vill man, så kan man avgränsa denna del med en vägg och skapa en av Helsingborgs mest kvadratsmarta treor.

OMRÅDE Hälsovägen 44 är beläget i gränslandet mellan Slottshöjden/Stattena samt Tågaborg. I det direkta närområdet finns god service genom Stattena centrum med såväl en större välsorterad livsmedelsbutik, gym samt bank. Vidare finns flertalet restauranger och butiker på området. Goda kommunikationer genom flertalet busslinjer, snabb tillgång till större trafikleder samt ett bra promenadavstånd till city och knutpunkten.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.