ALLA BILDER

Pålsgatan 13, 2 rum och kök, 59kvm


Läcker tvåa belägen på ett av stadens absolut attraktivaste lägen. Tredje våningen(hiss) & underbar innergård. Välskött förening med låga avgifter!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
På attraktiva och omåttligt populära Norr bor du lugnt och skönt men med närhet till hela stadens breda utbud av restauranger, teater, shopping och vackra promenadstråk. Dessutom har man badrocksavstånd till både gröningen och fria bad. Här ligger Pålsgatan 13 och välskötta BRF Pelarlönnen. Riktig trevlig förening med god gemenskap, hiss från markplan, samt en underbar innergård.

Denna bostad ligger på tredje våningen och har en trevlig social planlösning. Bostaden är genomgående i riktigt gott skick med helkaklat badrum med badkar, samt ett renoverat och snyggt kök med gott om förvaring, goda arbetsytor och en komplett maskinpark. I det stora allrummet får du ett härligt ljusinsläpp via burspråket.

Sammantaget är detta en klockren tvåa i riktigt gott skick, samt med en låg avgift. Här bor man till en låg månadskostnad och med närhet till allt!

Välkomna!
Stort vardagsrum med burspråk
Burspråk
Möblerbara fönsterbräden
Charmiga Pålsgatan
Här ges utrymme för både stor soffgrupp och större matmöblemang
Matplats
Matplats / Kök
Praktiskt kök
Komplett maskinpark
Gott om förvaring och goda arbetsytor
Kök mot matplats
Sovrum
Sovrum
Gott om förvaring
Stor entré med förvaring
Ett runt hål som ger ljus åt entrén
Snyggt badrum
Badrum
Föreningens gemensamma gård med grillplats
Gården
Pålsgatan 13
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift 2 808 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.9633 %

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 59 m2
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggår 1983
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Huset är anslutet till ComHem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beräknat enligt Schablon. Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Pelarlönnen

Föreningen består av 25 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Man följer en underhållsplan som upprättats 2012/2013, se årsredovisning (under fliken "dokument") angående vilket underhåll föreningen har utfört senaste 15 åren. Föreningen har en riktigt stark ekonomi där man under året sänkt avgifterna med cirka 11,5%.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Parkering på gatan. Det finns garage i kvarteren. Pris och tillgång varierar.

ENERGIPRESTANDA
108 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd, tvättstuga och övernattningslägenhet. På den fina gården finns utemöbler samt grill till fritt förfogande för föreningens medlemmar.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 59kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Pelarlönnen

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 25 lägenheter samtliga upplåtna med bostadsrätt. Man följer en underhållsplan som upprättats 2012/2013, se årsredovisning (under fliken "dokument") angående vilket underhåll föreningen har utfört senaste 15 åren. Föreningen har en riktigt stark ekonomi där man under året sänkt avgifterna med cirka 11,5%.

Energideklaration: 108kWh/m² år

Byggnadsår: 1983


Uppvärmning: Fjärrvärme
Hallen är möblerbar med plats för både avhängning och förvaring i garderober. Ett stort runt "hål" i väggen mot allrummet är en trevlig detalj.
Närmast entrén nås det helkaklade badrummet som är utrustat med ett mysigt badkar. Vitt och snyggt! Därefter har vi allrummet som är stort, luftigt och lättmöblerat. Man har en naturlig matplats utanför köket som även det är renoverat och som innehåller en komplett maskinpark samt väldigt gott om förvaring och arbetsytor. I allrummet ger det stora fönsterpartiet bra med ljus och trevlig utsikt kring charmiga Pålsgatan.
Sovrummet är i bra storlek med en hel vägg fylld med skjutdörrsgarderober. I hela bostaden ligger ett fint laminatgolv i ekutseende och samtliga väggar är vitmålade. Då det är hiss strax utanför lägenheten tar man sig snabbt ner till den trivsamma gården som under sommaren kan användas för grillning och middagar.

Område:
Här bor du bekvämt med nähet till hela citys stora utbud av affärer, restauranger och kultur. Du har heller inte långt till någon av de många parker som finns inom gångavstånd från centrum eller för den delen Norra Hamnen med dess folkliv och Gröningen/Stranden när vädret tillåter.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.