ALLA BILDER

Fågelsångsgatan 7, 1 rum och kök, 39kvm


Riktigt cool 1:a mitt i stan. Genomgick en totalrenovering för några år sedan. Köket är grymt med en balkong som placeras i bästa västerläge. HISS!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Varmt välkommen till denna exklusivt renoverade pärla mitt i stan. Lägenheten har fördelar såsom genomgående planlösning och balkong i soligt västerläge. Här erbjuds du en härlig atmosfär med välutnyttjade kvadratmeter och ljusa ytskikt. Lägenheten har under de senaste åren totalrenoverats. På samtliga golv ligger valnötsparkett och i taket sitter infällda spotlights. Både kök och badrum är exklusivt renoverade med fina materialval av högsta kvalité. På balkongen kan du njuta av varma sommardagar med sol från lunchtid fram till kvällen.

Lägenheten är belägen i en vacker fastighet från tidigt 1930-tal. Mitt i stan på Fågelsångsgatan 7 med stadens puls precis runt hörnet med sitt stora utbud av en mängd trevliga caféer, barer, restauranger och butiker. Välkommen på visning!

Riktigt coolt kök
Vy från hall
Komposit bänkskiva
Inredning från Ballingslöv
Detalj
Infälld och smart diskmaskin
Grymt planerad
Trevlig utsikt
Solig balkong som näs från kök
Solsida
Sundets Pärla
Vardagsrum med sovavdelning
Detalj
Sovdel
Genomgående smarta förvaringar
Plats till soffgrupp
Vy mot entré
Vy från kök
Genomgående valnötsgolv
Riktigt snyggt badrum
planlosning
Planlösning
Fågelsångsgatan 7
Mitt i stan!
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 2 086 kr
Andel i bostadsrättsföreining 4.30464 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 39 m2
Rum 1
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Byggår 1931-32
Bredband Bredband via Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 450 kr/mån
Hemförsäkring 125 kr/mån
Totalt 575 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Fågelsången 57

Föreningen äger fastigheten kullen västra 4950. Föreningen har lägenheter på adress Fågelsångsgatan 5-7 och totalt finns 13 bostadsrätter samt 1 hyresrätt. Vidare finns 5 hyreslokaler i föreningen.
Stadgeenlig fastighetsbesiktning gjordes 2011 av styrelsen och enl ÅR för 2011 noterades inget anmärkningsvärt. Stambytet gjordes 1989. Inga avgifttshöjningar finns planerade idag.
Man bildade föreningen 2006 och förvärvade fastigheten 2007. Ekonomisk förvaltare är HSB.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering på omkringliggande gator. I närheten finns dessutom ett flertal garage och innergårdar som man kan hyra p-plats på.

ENERGIPRESTANDA
115 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong i bästa västerläge med utsikt över takåsar och Helsingborg.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns också cykelförråd samt tvättstuga. Tvättstugan finns i källaren och är fullt utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp samt 1 mangel.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 39kvm

Rum: 1

Våning: 4

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Fågelsången 57

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten kullen västra 4950. Föreningen har lägenheter på adress Fågelsångsgatan 5-7 och totalt finns 13 bostadsrätter samt 1 hyresrätt. Vidare finns 5 hyreslokaler i föreningen. Stadgeenlig fastighetsbesiktning gjordes 2011 av styrelsen och enl ÅR för 2011 noterades inget anmärkningsvärt. Stambytet gjordes 1989. Inga avgifttshöjningar finns planerade idag. Man bildade föreningen 2006 och förvärvade fastigheten 2007. Ekonomisk förvaltare är HSB.

Energideklaration: 115kWh/m² år

Byggnadsår: 1931-32


Uppvärmning:
HALL
Välkomnande hall med utmärkta avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Du välkomnas rakt in i lägenhetens hjärta med köket på din högra sida och vardagsrummet på din vänstra. Rakt fram finner du badrummet. På golvet ligger en snygg valnötsparkett vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är vitmålade och i taket sitter infällda spotlights.

KÖK
Smakfullt renoverat kök från Ballingslöv med lyxiga materialval. Köket ligger med öppen planlösning mot hallen och här finns plats att sitta och äta vid den förlängda bänkskivan. Luckorna är svarta högblanka och bänkskivan vit högblank. Istället för kakelplattor sitter en väggpanel med snygg stenskiva. Maskinparken består av spis med häll, fläkt, ugn, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin Vitmålade väggar och infällda spotlights i tak.

BALKONG
Från köket nås lägenhetens mysiga balkong i soligt västerläge. Balkongen vetter mot den lugna innergården och här kan du njuta av varma sommardagar. Sol från lunch-tid tills den går ner och trevlig vy över sundts pärla.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med fönster mot Fågelsångsgatan. Här ryms säng, soffa samt tv-möbel. Här finns en snygg och praktisk garderob för ytterligare förvaring. Vitmålade väggar med en fondvägg i grå tapet. Spotlights i tak invid garderoben.

BADRUM
Exklusivt renoverat badrum med smakfulla materialval. Här finns toalett, handfat med underskåp samt dusch med glasdörrar. Väggar och golv är klädda i kakel och klinker i olika grå nyanser. Spegel längs hela den ena väggen samt exklusiva kalkstenskivor under spegeln och vid handfatet. Spotlights i taket.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.