ALLA BILDER

Planteringsvägen 112 C, 3 rum och kök, 80kvm


Nu har ni chansen att förvärva denna trevliga 3.a i välskötta Brf Palsternackan. Inflyttningsklar med fräscht kök, balkong och närhet till havet.


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Välkommen till denna välplanerade 3.a om 80 kvm med två stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter med både garderob och klädkammare. Lägenheten är genomgående och belägen högst upp i fastigheten vilket ger ett bra ljusinsläpp genom hela lägenheten. Köket har vita snygga luckor och är delvist kaklat i tidlöst vitt, här finns utrymme för en matplats för ca 4 personer. I köket finner vi även utgången till den inglasade balkongen där det går att avnjuta en frukost med morgonsolen. I vardagsrummet finns det plats för en större soffgrupp samt kompletterande möblemang. I badrummet ligger en praktisk plastmatta och det är inrett med WC, duschkabin, kommod och mycket förvaring. Här finns även ett fönster som ger ett naturligt ljus och ökar på den fräscha känslan som badrummet ger.

Varmt välkomna till denna inflyttningsklara bostad högst upp i fastigheten med inglasad balkong. Goda förbindelser till både centrum och Råå med cykel/promenadavstånd till havet.

Kök med matplats
och utgång till balkong
vy från matplats mot vardagsrummet
Detaljbild på bänkskiva i köket
Vardagsrummet med rikligt ljusinsläpp och plats för större soffgrupp
Härligt fönsterparti
Mysig social umgängesyta
Här finns även plats för kompletterande möblering
Hall med klädkammare i ena änden
Ljust sovrum med fönster mot den lugna baksidan
Här finns även garderob
Detaljbild
Sovrum nr 2...
alt. kontor
Detlajbild badrumsdörr
Badrum med fönster och goda förvaringsmöjligheter
Balkong med morgonsol
Fasad och innergård
planlosning
Planlösning
I södra Helsingborg ligger Planteringen som fått sitt namn från de stora tallplanteringarna från 1800-talet som skulle binda flygsanden i området. I dag finns här lägenheter, villor och radhus i brokig blandning. En livsmedelsbutik och vårdcentral ligger i norra delen och vandringsleden Tallskogsleden sträcker sig genom två skogar från Raus plantering i norr till Råå fiskeläge i söder. Miatorp ligger mellan Planteringen och Råå och bebyggelsen består främst av villor från 20-talet och framåt.
EKONOMI
Utgångspris 875 000 kr
Månadsavgift 4 843 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.91837 %

KOMMENTAR
Värme, Vatten, Kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 80 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1969
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem. Eller fiber via Telia
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Palsternackan

Egen hemsida www.palsternackan.se.

Föreningen består av 126 bostadsrätter;
1 rok, 18st
2 rok, 54st
3rok, 54st.

Vidare återfinns föreningslokal samt ett vice värds kontor.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för 315 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 80 kr/mån.

ENERGIPRESTANDA
169 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong med morgonsol.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd på samma våningsplan som lägenhet, samlingslokal och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 80kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: HSB Brf Palsternackan

Allmänt om föreningen: Egen hemsida www.palsternackan.se. Föreningen består av 126 bostadsrätter; 1 rok, 18st 2 rok, 54st 3rok, 54st. Vidare återfinns föreningslokal samt ett vice värds kontor.

Energideklaration: 169kWh/m² år

Byggnadsår: 1969


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Vi möts av en stor välkomnande hall med god plats för avhängning direkt till höger. Det finns även ytterligare plats för extra garderob eller kompletterande möblemang om så önskas. Från hallen når vi alla rum i bostaden och i änden av hallen finns en stor klädkammare. På golvet ligger ett plastgolv med en imitation av trä och väggarna är tapetserade.

VARDAGSRUM
Följer vi hallen rakt fram och vänder blicken mot vänster når vi vardagsrummet. Här finns det gott om plats för en stor soffgrupp och med fönster mot baksidan och dess grönska så inger rummet ett lugn. På golvet ligger ett fint parkettgolv och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 1
Bredvid vardagsrummet ligger det stora sovrummet. Här finns det gott om plats för en dubbelsäng och garderob. På golvet ligger ett parkettgolv och även här är väggarna tapetserade. Precis som i vardagsrummet så finner vi här fönster mot grönskan på baksidan vilket är ett recept för lugna nätter.

SOVRUM 2
Mittemot sovrummet ligger det andra sovrummet som alternativt går att brukas som kontor. På golvet vilar parkettgolv och även här har vi tapetserade väggar.

KÖK
Det ljusa köket med fönster mot innergården bjuder på vita fräscha luckor -11, vitt kakel ovanför diskbänken och en snygg bänkskiva. Maskinparken bjuder på full kyl & frys, spis, ugn och fläkt. Här finns både bra med förvaring och arbetsytor. I köket finner vi även en naturlig plats för en matgrupp om ca 4 personer. På golvet ligger en snygg plastmatta och väggarna är tapetserade i vitt. Ifrån köket når vi även den fräscha och moderna balkongen där det går att avnjuta en frukost i solen.

BADRUM
Badrum med plastmatta på golv. Utrustat med duschkabin, WC, vask, bra förvaringsmöjligheter och ett fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp.

OMRÅDE
Mellan Råå och centrum hittar vi Miatorp. På promenad/cykelavstånd hittar vi havet. Tillfredsställande service på området och goda förbindelser till Råå och centrums utbud av nöjen och service. Vidare finns flera större livsmedelsbutiker, restauranger, idrottsplats och tallskogsleden. För pendlaren ligger ramlösa station och E4/E6 nära till hands.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.