ALLA BILDER

Torngatan 4, 3 rum och kök, 76kvm


Stor, rymlig & inflyttningsklar gavellägenhet på riktigt bra läge, granne med Slottshagen! Stabil Brf med hiss från markplan & möjlighet till garage!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Enkelt och bekvämt tar vi hissen upp till lägenheten och stiger in genom dörren!
Hallen möter besökaren med avhängning direkt innanför entrén och ett par garderober för ytterligare förvaring.
Golvet i hallen är ett fin parkett i mörk ton vilket skapar en trevlig kontrst till de vita väggarna. Likadant golv är även lagt i de både sovrummet och köket.

Det första rummet på vänster hand är sovrum 1. Ett rymligt sovrum med gott om förvsring i garderobsvägg och ett skönt ljusinsläpp via det karaktäristiska och originella burspråket!
Nästa rum på vänster sida är köket. Köket renoverades under 2010 med ljus inredning och nya vitvaror bestående av fullhöjds kyl och frys, inbyggnadsugn med glashäll ovan samt diskmaskin.
I köket finns det och gott om plats för matbord och plats för 4-6 personer.

Hallen mynnar ut i det stora vardagsrummet där det är ekparkett på golvet och tack vare lägenhetens gavelläge finns det fönster i två väderstreck, ett mot grönskan i Slottshagen som är nästa granne åt söder, samt även fönster och altandörr ut mot balkongen i sydväst. Gavelfönstret mot Slottshagen skapar en perfekt yta att möblera med matsalsmöblemang med plats för många!
Balkongen i sig är riktigt väl tilltagen och ligger till ungefär hälften under tak vilket ger ett naturligt regn och solskydd! Härifrån har man en rogivande utsikt över Slottshagen och sol under stora delar av eftermiddagen.
Sovrum 2 nås från vardagsrummet och även här finns det inbyggd förvaring i form av två st garderober samt plats för säng och diverse övrig möblering.

Lägenhetens badrum är helkaklat 2010 med material i vit och grå ton. Lättskött och bekvämt med både dusch, handfat, wc och egen tvättmaskin!

Vardasgrum
Vardagsrum med utgång till balkong
Matplats vid gavelfönster i vardagsrummet
Utsikt åt Slottshagen från gavelfönster
Stor balkong
Kök med matplats
Kök
Matplats i köket
Del av kök
Helkaklat badrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Hall
Torngatan 2-4
Välskött fastighet med garage och parkeringsplatser
Hiss från markplan finns
planlosning
Planlösning
Karta
Satelitbild
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift 4 745 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.71497 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Obs. En obligatorisk kostnad om 208 :-/mån för Kabel-TV tillkommer.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 76 m2
Rum 3
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Byggår 1986
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 350 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
BRF Slottstornet

Föreningen äger fastigheten Västra Tornet 6 och består av 28 lägenheter och tillhandahar 12 garageplatser samt 7 parkeringsplatser. Under de senaste åren har föreningen bland annat utfört balkongrenoveringar, fönsterbyte samt målning av dörrar och soprum. År 2020 planerar föreningen att renovera trapphusen.

Lägenhetsfördelning:
2 rok: 16st
3 rok: 5st
4 rok: 4st
5 rok: 2st

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
12 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 700:-/mån.
5 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 300:-/mån.

ENERGIPRESTANDA
134 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i sydväst. Över ungefär halva balkongen är det tak medan resten är fritt. Från balkongen är det en trevlig vy över Slottshagens grönska!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Under 2015 har alla fönster i fastigheten bytts ut.



Boarea: 76kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 5

Hiss: Ja



Bostadsrättsförening: BRF Slottstornet

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Västra Tornet 6 och består av 28 lägenheter och tillhandahar 12 garageplatser samt 7 parkeringsplatser. Under de senaste åren har föreningen bland annat utfört balkongrenoveringar, fönsterbyte samt målning av dörrar och soprum. År 2020 planerar föreningen att renovera trapphusen. Lägenhetsfördelning: 2 rok: 16st 3 rok: 5st 4 rok: 4st 5 rok: 2st

Energideklaration: 134kWh/m² år

Byggnadsår: 1986


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ/HALL
Med Mörkt parkettgolv och förvaring direkt innanför dörren på höger hand. Dessutom finns två garderober till förvaring. Från hallen nås lägenhetens badrum.

SOVRUM 1
Ligger direkt till vänster från entrén räknat. I rummet ligger det ett likadant parkettgolv som det i hallen. Längs ena vägger är det garderober på hela ytan och ljuset strömmar in från originellt burspråk!

KÖK
Renoverat under 2010 med ljus inredning och likadant golv som i sovrum 1 och hall. Rymlig matplats vid fönstren och vitvarupark bestående av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och glashäll över denna.

BADRUM
Fräscht och helkaklat med genomtänkta materialval från 2010. Klinker och kakel i grått och vitt. Inredningen består av dusch, handfat, wc och tvättmaskin!

VARDAGSRUM
Riktigt stort rum med ekparkett på golvet. Fönster finns i två väderstreck tack vare lägenhetens gavelläge! Detta förenklar möblering med både stor soffhörna och rejäl yta för matsalsmöblemang!

BALKONG
Från vardagsrummet finns utgången till den stora balkongen i sydväst. Här finns plats för många sittande och under eftermiddag bjuds många soltimmar. Ungefär halva ytan har tak vilket ger balkongen ett bra regn och solskydd!

SOVRUM 2
Inrett med likadant golv som i sovrum 1, kök och hall samt med två garderober. Rummet fungerar även väl som t ex arbetsrum eller gästrum.

Område.
På nedre Slottshöjden/Centrum bor du med det mesta inom gångavstånd, man har grönska och parker ett par minuter bort och lika nära finns city med sitt rika utbud av kultur, shopping och nöjen. För den som pendlar nås Knutpunkten inom 10 minuters gångväg! Det är även lätt att ta sig till både Olympia och Fredriksdals friluftsmuseum som ligger ungefär lika långt ifrån i motsatt riktning!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.