ALLA BILDER

Vagnmansgatan 6, 1 rum och kök, 40kvm


På bra Eneborgsläge finns denna rejäla 1:a som med sitt trevliga skick och välplanerade kvadrat passar perfekt för ungdomen eller studenten.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Rymlig etta om 40 m2 som är belägen på norra delen av Eneborg. Lägenheten genomgick under 2012/13 en större renovering och är i bra skick. Bostaden placeras en halv trappa upp så vi tar oss snabbt till entrén. Väl i boendet tar en praktisk hall emot oss, avhängning åt höger och förvaring genom garderob. Hallen fungerar även som en avskiljare mellan, kök, W/C och allrum. På vänster hand finner vi allrummet. Med lägenhetens 40 m2 så märks det att alla ytor är generösa och lättplanerade. Plats till såväl stor soffgrupp, tv avdelning och sovalkov finns. Sängen kan placeras på bredden men även längst med väggen för att optimera ytorna efter behov. Förvaring löses genom skutdörrs garderober. På höger hand vid entrén når vi badrummet. Föreningen kommer under 2018/19 att genomföra ett stambyte men till dess kan vi njuta av ett helkaklat fullutrustat och fräscht badrum. Slutligen når vi köket som även det är renoverat 2012/13. Inredningen går vitt med kaklade ytor ovan bänk av ek. Maskinparken är komplett och förvaring tillsammans med bra arbetsytor gör detta till en naturlig plats för den matlagnings intresserade. Förutom ett utmärkt kök så finns här även en matplats för 4-6 personer.

Sammantaget ett fräscht boende i trevligaste delarna av Eneborg. Närheten till campus, city och sjukhusområdet gör att denna lägenhet passar de allra flesta som söker en rymlig etta i Helsingborg. Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!


Fullutrustat kök från 12/13
Snyggt och stilrent
Bra matplats i kök
Detaljbild
Rejält kök
Vy mot entré
Vardagsrum med naturlig allkov
Bra med plats till både....
..soffgrupp och...
...TV.
Naturlig placering av säng, kan placeras på bredden eller längst med.
Vy mot hall och entré
Detalj
Bad från 2012/13
Dusch
planlosning
Planlösning
Föreningens mycket trivsamma innergård
Brf Vinbäret
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 745 000 kr
Månadsavgift 2 436 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.96745 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 40 m2
Rum 1
Våning 1 av 4
Hiss Nej
Byggår 1947
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Vinbäret

Helsingborgshems välskötta förening Vinbäret bildades 1946 och inflyttning skedde året efter. Föreningen innehar 78 bostadsrätter, 11 hyresrättslokaler samt 3 garage och 28 p-platser. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Föreningen har under de senaste åren genomfört omfattande renoveringar såsom:
- Byte av kall- och varmvattenledningar -04
- Byggt ut och glasat in balkonger -09
- Renovering av utemiljö -14
- Renovering och inklädnad av skorstenar -15
- Renovering av undercentral -16

Föreningen planerar ett stambyte för fastigheternas samtliga avloppsstammar. Detta kommer att påbörjas 2018-2019 och man kommer då ha möjlighet att påverka sitt nya badrum.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen innehar 3 garage och 28 parkeringsplatser. Till dessa är det separat kö och kostar ca 700 kr/mån respektive 208 kr/mån. Regelriktig parkering gäller i övrigt längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
130 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevlig innergård finns att tillgå föreningens medlemmar.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 40kvm

Rum: 1

Våning: 1

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Vinbäret

Allmänt om föreningen: Helsingborgshems välskötta förening Vinbäret bildades 1946 och inflyttning skedde året efter. Föreningen innehar 78 bostadsrätter, 11 hyresrättslokaler samt 3 garage och 28 p-platser. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Föreningen har under de senaste åren genomfört omfattande renoveringar såsom: - Byte av kall- och varmvattenledningar -04 - Byggt ut och glasat in balkonger -09 - Renovering av utemiljö -14 - Renovering och inklädnad av skorstenar -15 - Renovering av undercentral -16 Föreningen planerar ett stambyte för fastigheternas samtliga avloppsstammar. Detta kommer att påbörjas 2018-2019 och man kommer då ha möjlighet att påverka sitt nya badrum.

Energideklaration: 130kWh/m² år

Byggnadsår: 1947


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Grå laminat på golv, tapetserade väggar. Förvaring genom avhängning samt garderob. Renoverat 12/13.

KÖK
Stort och användbart kök. Inredning i vitt (IKEA) med bänkskiva av ek Utrustning genom kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt fläkt. Praktisk mörkt laminat på golv och bra matplats för 4-6 personer. Renoverat 12/13.

BADRUM
Helkaklat badrum från 12/13. Väggarna går i grå toner med svart klinker på golv. Vask, toalett och duschhörna följer.

ALLRUM
Stort och välplanerat allrum med naturlig plats för såväl större säng, soffgrupp och tv möbel. Parkett på golv och gråmålade väggar. Dessutom praktisk förvaring genom skjutdörrsgarderob.

KVARTER
Eneborg passar utmärkt för de flesta som söker mindre boende i Helsingborg. Med närhet till såväl söder, Campus, city och sjukhusområde så kan man här njuta av lugn och ro samtidigt som man har närhet till allt som staden har att erbjuda. För den som vill bo nära park och grön områden så är det endast en kort promenad till Olympia området och Viskängen.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.