ALLA BILDER

Bärnstensgatan 28, 3 rum och kök, 81.5kvm


Ättekullas kanske bästa trea, helt nyrenoverad med öppen social planlösning, belägen på fjärde våningen med hiss från markplan och sundsutsikt!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Välkommen till Bärnstensgatan 28 och detta trevliga hem som med tanke och känsla låtits renoveras de senaste året. Förutom ett fint och modernt boende så är även föreningen mycket välskött och stora renoveringar har låtit utföras de senare åren. Lägenheten placeras på fjärde våningen och nås snabbt genom hiss direkt från markplan. Entrén välkomnar oss med avhängningsmöjligheter. Härifrån når vi även badrummet som är helt nyrenoverat i riktigt moderna materialval och med tvättmaskin. Från hall nås även det första av sovrummen som är stort och generöst med plats till dubbelsäng.

Vidare in når vi vardagsrum och kök. Den öppna planlösningen är väldigt inbjudande med fönster i båda ändar. Köket har en trevlig köksö som ger ett mycket arbetsvänligt kök med gott om förvaring, full maskinpark och bra arbetsytor. Här ryms även en perfekt matplats för upp till 10 personer. Från köket når vi sedan det stora vardagsrummet som erbjuder trevliga möblerings alternativ på båda sidor. Soffgrupp placeras bäst vid balkongen och sedan får fantasin bestämma vilka andra möbleringslösningar som kan passa in.

Den inglasade balkongen är något utöver det vanliga. Plats till såväl matplats som soffgrupp finns och vid horisonten kan vi skymta sundet samt njuta av eftermiddagssolen. Glaspartierna är öppningsbara och man kan här verkligen tala om ett extra rum som kan nyttjas under stora delar av året. Slutligen når vi boendets andra sovrum. Även detta är generöst och rymmer plats till dubbelsäng samt förvaring. Ett boende utöver det vanliga som måste upplevas på plats!

Varmt välkomna till ert nästa drömboende!


Kök
Kök
Köksö med förvaring
Nyrenoverat kök
Matplats, kök och hall
Öppen genomgående planlösning mellan vardagsrum och kök
Vardagsrum med utgång till balkong
Soffa
Stor solig balkong i västerläge
Inglasad med skjutpartier
Sundsutsikt!
Sovrum ett
Sovrum ett
Sovrum två
Hel vägg fylld med platsbyggda skjutdörrsgarderob
Nyrenoverat badrum
Nyrenoverat badrum
Detaljer!
Gården
Gården
Välskötta Brf Runan
planlosning
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift 5 025 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.28869 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten, grundutbud av kabel-TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkring.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 81.5 m2
Rum 3
Våning 4 av 8
Hiss Ja
Byggår 1979
Bredband Bredband genom comhem eller Tele2.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Runan i Helsingborg

Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 och uppförda 1978. Fastigheterna är geografiskt belägna i området Ättekulla med adress Bärnstensgatan 2-32. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter,14 lokaler, 2 föreningslokaler samt 2 övernattningsrum. Till förfogande har de även 300 garage, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum och kök 186 st.
3 rum och kök 154 st.
4 rum och kök 34 st.
Mål för verksamheten:

Föreningen har som mål för sin verksamhet att ha låga avgifter på lång sikt.Följande underhåll har skett de senaste åren:
Takläggning av 5 stycken förrådsbyggnader
Renovering tvättstuga Bärnstensgatan 8
Nya elektroniska garareportar
Målning lekutrustning och parkbänkar
Installation av elektroniska informationsskärmar i trapphusen
Fönsterbyte
Fasadrenoveringar med montage av ny inglasning
Tilläggsisolering av vindar


Besök gärna föreningens hemsida http://runan.hsbbrfwebb.se/

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
123 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Nyligen renoverade föreningen nya stora inglasade balkonger, denna placeras i soligt västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd till lägenheten samt cykelförråd, festlokal, samlingslokal, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 81.5kvm

Rum: 3

Våning: 4

Antal våningar totalt: 8

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Brf Runan i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 och uppförda 1978. Fastigheterna är geografiskt belägna i området Ättekulla med adress Bärnstensgatan 2-32. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter,14 lokaler, 2 föreningslokaler samt 2 övernattningsrum. Till förfogande har de även 300 garage, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 2 rum och kök 186 st. 3 rum och kök 154 st. 4 rum och kök 34 st. Mål för verksamheten: Föreningen har som mål för sin verksamhet att ha låga avgifter på lång sikt. Följande underhåll har skett de senaste åren: Takläggning av 5 stycken förrådsbyggnader Renovering tvättstuga Bärnstensgatan 8 Nya elektroniska garareportar Målning lekutrustning och parkbänkar Installation av elektroniska informationsskärmar i trapphusen Fönsterbyte Fasadrenoveringar med montage av ny inglasning Tilläggsisolering av vindar Besök gärna föreningens hemsida http://runan.hsbbrfwebb.se/

Energideklaration: 123kWh/m² år

Byggnadsår: 1979


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Välkomnande entré med praktisk avhängning och förvaring av skor. Ekparkett på golv och slätspacklade vitmålade väggar. (-17)

SOVRUM 1
Större av sovrummen, rymmer gott och väl dubbelsäng, förvaring och skrivbordsmöbel eller dyl. Ekparkett på golv och slätspacklade samt vitmålade väggar. (-17)

BADRUM
Helkaklat badrum som dessutom är välplanerat med en installerad tvättmaskin. Modernt och stilrent grått kakel på väggar och samma kakel på golv. Därefter följer kommod med vask, toalett samt duschhörna. (-17)

KÖK
Öppet kök som avgränsas av en smart köksö. Grå inredning från IKEA med en vit bänkskiva. Stilrent vitt kakel ovanför bänkskiva. Bra förvaring och arbetsytor erbjuds och köket är fullutrustat med spis/ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Förutom kök så finns möjlighet till ett rejält matbord för upp till 10 personer (-17).

VARDAGSRUM
Mycket trevlig planlösning som är genomgående från köks till vardagsrum. Samma parkett som i övriga delar av bostaden och slätspacklade, vitmålade väggar. Plats för diverse möblering med given soffgrupp mot balkongsidan. (-17)

INGLASAD BALKONG
Föreningen renoverade nyligen balkongerna då man lät glasa in dem med hela glaspartier från tak till golv. Utrymmet rymmer gott och väl både matplats samt mindre soffgrupp. Placeringen åt väster ger fint eftermiddagsljus och mot horisonten skymtas sundet och ven.

SOVRUM 2
Det andra av sovrummen som är lite mindre rymmer ändå dubbelsäng till vänster och bra förvaring. Ekparkett på golv, fondvägg samt slätspacklade väggar. Här finns dessutom en stor skjutgarderob längst hela väggen till höger.

KVARTER
I bostadsområdet Ättekulla, finns både lägenheter och villor.
På Ättekulla finns ett litet centrum med pizzeria. Ättekulla är ett populärt område för barnfamiljer och äldre. Bostadsområdena delas av från varandra av grönområdena kring Ättekulla gravfält, med Raus Norra i norr och Raus Södra samt Raus Vång i söder. Stadsbuss nr 2 går från Ättekulla. Det tar drygt 15 min till Knutpunkten. De natursköna omgivningarna, där man bland annat kan se Öresund, är mycket populära att promenera i. City Gross och Ica Maxi finns i närheten. Ättekullaskolan, som byggdes om i slutet av 90-talet, har elever från årskurs 1-9 samt fritids. På Ättekulla finns även ett dagis.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.