ALLA BILDER

Kopparmöllegatan 18b, 2 rum och kök, 55.5kvm


Bo på lugnt läge och bekvämt avstånd till citys rika utbud i denna välplanerade 2:a i välskött Brf! Belägen på vån 3 med både hiss & inglasad balkong!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Lättskött, välplanerat och inflyttningsklart är ord som kan sammanfatta denna trevliga bostad ovanför backarna på Slottshöjden.

Denna pärla är belägen på tredje våningen där bekvämligheter såsom hiss, inglasad balkong, välplanerat kök, stambytt badrum och fina golvmaterial är några av de egenskaper bostaden erbjuder.
Den stora balkongen är hjärtat i bostaden under sommarmånaderna då flera timmar kan spenderas i den varma solen tillsammans med familj och vänner. Innanför balkongen ligger vardagsrummet vilket ger en trivsam gemensam samvaroyta!

Med närhet till all tänkbar service såsom livsmedelsbutik, gym, kemtvätt och promenadstråk längs med landborgen blir detta ett perfekt boende för t ex det unga paret. En kort promenad på 10 minuter tar oss till Helsingborgs vackra kust och vårt cityliv med flertalet butiker, cafeer och fina gator. Bättre läge är svårt att hitta!

Huset
Vardagsrum
Vardagsrum
Del av vardagsrum
Inglasad balkong
Del av balkong
Del av balkong
Inre hall och entré
Helkaklat badrum
Kök
Matplats i kök
Del av köksinredning
Del av köksinredning
Sovrum
Detalj sovrum
planlosning
Planlösning
Karta
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 095 000 kr
Månadsavgift 4 274 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.39411 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 55.5 m2
Rum 2
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1942
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen samt elavtalets villkor och utformning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Hälsan i Helsingborg

Föreningen består av 45 bostadsrättslägenheter och inflyttning skedde under år 1942.
Under 1989 genomfördes en stor renovering av föreningens hus då bland annat stambyte utfördes, fasaden byttes och balkongerna byggdes om.
Under 2016 har alla fönster bytts ut i huset samt att alla lägenheter har fått nya säkerhetsdörrar.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Parkering längs med områdets gator. Flertalet 7-dygns parkeringar finner man precis utanför fastigheten.

ENERGIPRESTANDA
150 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, inglasad, läge söder.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Under 1989 genomfördes en stor renovering av föreningens hus då bland annat stambyte utfördes, fasaden byttes och balkongerna byggdes om.
Under 2016 har alla fönster bytts ut i huset samt att alla lägenheter har fått nya säkerhetsdörrar.Boarea: 55.5kvm

Rum: 2

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Brf Hälsan i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 45 bostadsrättslägenheter och inflyttning skedde under år 1942. Under 1989 genomfördes en stor renovering av föreningens hus då bland annat stambyte utfördes, fasaden byttes och balkongerna byggdes om. Under 2016 har alla fönster bytts ut i huset samt att alla lägenheter har fått nya säkerhetsdörrar.

Energideklaration: 150kWh/m² år

Byggnadsår: 1942


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Välkomnande entréhall med plats för avhängning direkt till vänster alternativt i den platsbyggda garderoben till höger. Vidare in i bostaden finner vi en möblerbar inre hall, ifrån vilken man når lägenhetens alla övriga rum. Parkettgolv.

KÖK
Trevligt kök med vita luckkor och bra arbetsytor. En naturlig plats för matgrupp om ca 4 platser finner vi intill kökets stora fönster som bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Kökets maskinpark består av; ny kombinerad kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Ett rejält och trivsamt rum med plats för både soffgrupp och matbord. Golvet är fin ekparkett och från vardagsrummet når vi även den stora och inglasade balkongen som ligger i söder med mycket sol!

SOVRUM
Bostadens sovrum är lugnt beläget med plats för den stora sängen och övrigt möblemang. Här erbjuds god förvaring i form av en mindre klädkammare. Brädgolvet som ligger här är original och i bra skick!

BADRUM
Helkaklat badrum från föreningens stambyte. Både golv och väggar är klädda i vitt kakel och klinker och är utrustat med nyare inredning såsom: kommod, spegel, dusch, toalett och handdukstork.

Område.
Slottshöjden är välbeläget i innerstadens norra delar och härifrån har man gångavstånd till stora delar av dess utbud. Service och kommunikation finns nära tillhands på Stattena centrum och till Helsingborgs city är det inte heller inte långt. För rekreation finns Fredriksdals friluftsmuseum endast ett par minuters promenad bort.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.