ALLA BILDER

Larmvägen 12A, 4 rum och kök, 97kvm


Välkommen till en välplanerad 4.a med en chans att sätta din egen prägel. Våning 4/5 med hiss och inglasad balkong! Varmt välkommen!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Varmt välkommen till denna 4.a belägen på gaveln där du kan få möjlighet att sätta din egen prägel!
På fjärde våningen släpper hissen av oss och vi kommer in en bostad med trevlig och genomgående planlösning. Från hallen når vi alla rum i bostaden där vi har de tre fullgoda sovrummen i fil på höger sida hela vägen genom bostaden. Längst in i bostaden öppnar sig det ljusa vardagsrummet upp med ett stort härligt fönsterparti. Här finns gott om plats för större soffgrupp. Från vardagsrummet når vi köket och här finns även utgång till den inglasade och stora balkongen. Balkongens placering åt söder ger en garanti för sol under dagen. Matplatsen är väll tilltagen med plats för 4–6 personer och med utsikt över föreningens gröna innergård genom det stora fönsterpartiet förhöjs matstunderna. Köket erbjuder gott om förvaring och plats för vitvaror. 2011 skedde ett stambyte och badrummet är nu helkaklat och utrustat med infälld WC, dusch, vask, spegelskåp och handdukstork. Det finns även en gäst WC.

Sammantaget en möjlighet att få sätta din egen prägel på bostaden. Med det höga läget på gaveln och inglasad balkong tillsammans med planlösningen gör det här till en unik möjlighet!

Varmt välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

vardagsrum med utgång till balkongen
Vardagsrum med fint gammalt parkettgolv
Sovrum alt. Allrum
Cool passage från hall till vardagsrum
Sovrum 2
Sovrum 1
Hall
Kök med fönster
Kök med bra förvaring
Matplats från kök
Naturlig matplats med vy mot kök
Matplats med utsikt över innergården
Stambytt badrum
med duschörna
Gäst-WC
Väldigt njutbar balkong med mycket sol
Utsikten från balkongen är fantastisk
Föreningens gröna innergård
Grönskan är påtaglig
Larmvägen 12 A
planlosning
Planlösning
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift 6 184 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.54721 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 97 m2
Rum 4
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggår 1965
Bredband Finns möjlighet både via ComHem och Tele2
Tv Finns möjlighet både via ComHem och Tele2

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Fredriksdal

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning.
Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser.
Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök.
Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
2009/10/11
- Nio torktumlare har bytts ut
- Värmekulvert har bytts under augusti månad
- Stambyte/badrumsrenovering -10/-11
2013
- Underhåll av fasaderna
2105
- Byte till säkerhetsdörr
2016
- Underhållsspolning av stammar
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
130 garageplatser. Går att hyra för 229 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
50 parkeringsplatser. Går att hyra för 102 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
169 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Inglasad balkong i sydligt läge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, mindre matkällare, tvättstuga och vindsförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 97kvm

Rum: 4

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Fredriksdal

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser. Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök. Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. 2009/10/11 - Nio torktumlare har bytts ut - Värmekulvert har bytts under augusti månad - Stambyte/badrumsrenovering -10/-11 2013 - Underhåll av fasaderna 2105 - Byte till säkerhetsdörr 2016 - Underhållsspolning av stammar

Energideklaration: 169kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÈ/HALL
Välkomnande hall med avhängningsplats direkt till vänster och goda förvaringsmöjligheter genom stor klädkammare och garderob. Äldre standard med plastmatta och tapet. Ifrån hallen når vi alla rum i bostaden inkl badrum och WC.

SOVRUM 1
Det första av de tre sovrummen som ligger i fil. Laminatgolv och tapetserade väggar.

SOVRUM 2
Av samma storlek som det första sovrummet. Här ligger en plastmatta och väggarna är tapetserade.

SOVRUM 3
Är lite större än övriga sovrum. Parkettgolv och även här är väggarna tapetserade. Alla tre sovrum känns luftiga och ljusa med fönster utan insyn.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns det fönster i två olika väderstreck och med ett stort fönsterparti ger det bostaden ett väldigt härligt ljusinsläpp. Här finner vi även utgång tillbalkongen. Parkettgolv och tapetserade väggar.

BALKONG
Stor balkong med goda möjligheter för möblering. Balkongen ger en fin och fri utsikt mot föreningens innergård och mycket sol.

KÖK/MATPLATS
I köket finns det en naturlig och stor matplats. Här finns även ett större fönsterparti med utsikt mot den gröna innergården. Som naturlig avdelare till köket finns en sorts köksö med förvaring. I köket är väggarna delvist kaklade och här finns gott om förvaring i köksluckorna samt i garderober vid matplatsen. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn och spis. Plastmatta på golvet och tapetserade väggar.

WC
Gäst WC med vask och toalett, klinker på golvet. Stambytt 2011

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med infälld WC, dusch, vask, spegelskåp och handdukstork. Stambytt 2011.

Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man ICA Maxi stormarknad. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.