ALLA BILDER

Prästgatan 16, 1 rum och kök, 52kvm


Generös och välskött city 1:a som med fördel kan göras om till en 2:a. Hiss och garage samt trevlig uteplats i västerläge!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Hissen tar oss till tredje våningen där vi finner detta mycket trevliga och generösa boede som placeras högt, ljust och fritt läge Utanför entrén förfogar man över en trevlig uteplats där man kan njuta av solen i bästa västerläge.
Väl inne i boendet möts vi av en rymlig 1:a. Lägenheten kan med lite fantasi konverteras till en 2:a genom att förflytta köket till vardagsrummet.
Med nuvarande planlösning har matplatsen och kök har på ett trevligt vis integrerats med varandra för att kunna användas både som sällskapsrum samt matplats. Härifrån når vi även en större klädkammare samt det renoverade badrummet som låtits helkaklas i trevliga material.
Från kök och matplats rör vi oss in i vardagsrummet. Ytan är generös och det 5 vinklade rummet ger gott om alternativ till möblering med både soffgrupp, säng samt matplats eller skrivbord. Som nämns ovan så kan nästa ägare placera köket hör för att på så vis få ett separat sovrum och därmed konvertera om boendet till en 2:a.

Sammantaget är detta ett mycket trevligt boende för såväl studenten, paret eller för den ensamma. Hiss uteplats och garage gör lägenheten till det perfekta för den som letar efter ett bekymmersfritt boende placerat mitt i stan.
Varmt välkommen på visning med Alexander Person!

Allrum
Gott om möbleringsalternativ
Soffgrupp
Allrum
Vy mot hall och kök
Stora fönsterpartier i allrum
Översiktsbild lver kök
Kök, på vänsterhand en stor klädkammare
Bra förvaringsinredning
Matplats i kök, även här är det stora ljusinsläpp
Vy mot hall och allrum
Vy mot entré
Hall
Helkaklat badrum från 2013
Del av badrum
planlosning
Planlösning
Uteplats
Vy mot gamla kyrkan
Innergårdsbild
En av föreningens uteplatser
Hiss från det underjordiska garaget
Mitt i centrum
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 2 784 kr
Andel i bostadsrättsföreining 10 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 52 m2
Rum 1
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggår 1923
Bredband Bredband. Comhem
Tv Ansluten till kabelnät. ComhemDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 250 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Ruuth 8

Föreningen består av 10st lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Det finns garage(6 platser) på källarplan med goda chanser till plats. Kostnad fn 700kr och 3 st i kö.
På entreplan finns tvättstugan. Tidsbokning smidigt genom internet på www.ruuth8.se.
På innergården finns gemensam grillplats med möblemang samt grill under årets varmare månader. I framtiden planerar föreningen se över underhållet av lofgångarna. Inga beslut om avgiftshöjningar finns.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
6 garageplatser. Går att hyra för 700 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Uteplats på loftgång i soligt västerläge som kan disponeras av ägaren, ca 2 m2.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns tvättstuga och vindsförråd.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.
Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Fastigheten genomgick en grundlig renovering då b.la. stammarna byttes. Under 2012 målades tak och fönster omBoarea: 52kvm

Rum: 1

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Ruuth 8

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 10st lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Det finns garage(6 platser) på källarplan med goda chanser till plats. Kostnad fn 700kr och 3 st i kö. På entreplan finns tvättstugan. Tidsbokning smidigt genom internet på www.ruuth8.se. På innergården finns gemensam grillplats med möblemang samt grill under årets varmare månader. I framtiden planerar föreningen se över underhållet av lofgångarna. Inga beslut om avgiftshöjningar finns.

Byggnadsår: 1923


Uppvärmning:
Hall/Entré: Parkettgolv och slätspacklade väggar.

Klädkammare: Kan även användas som litet kontor. Målade väggar och gott om förvaringsinredning.

Kök/Matplats; Äldre men fräscht kök, ekbänkskiva, vitt kakel ovan bän,k äldre spis med ugn, side by side kyl & frys (2010), spisfläkt. Matplats för ca 6 personer. Slätspacklade väggar samt parkettgolv.

Vardagsrum/sovrum: Ekparkett på golv och slätspacklade väggar..

Badrum: Mörkgrå klinker på golv, vitt kakel på väggar, vask med förvaring i skåp, toalett, badkar samt golvvärme. (2013)

Området är att betrakta som mycket centralt. Härifrån nås i princip allt som Helsingborg har att erbjuda. Smidiga kommunikationer via Knutpunkten och färjeläget. På mycket närbelägna Södra Storgatan och Bruksgatan finns all tänkbar shopping bara några hundra meter bort. Njut också av stadens rika restaurangutbud, krogar, caféer och affärer. Pendlaren värdesätter den omedelbara närheten till Knutpunkten och färjeterminalen.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.