ALLA BILDER

Bärnstensgatan 7a, 4 rum och kök, 98kvm


Stilren och fräsch 4:a som senare åren totalrenoverats. Mycket trevlig planlösning med 2 badrum, 3 sovrum och stor inglasad balkong i västerläge!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
Varmt välkommen till andra våningen och en av områdets absolut trevligaste 4:or. Bostaden är perfekt för familjen som söker ett boende i lugn och välskött förening. Lägenheten är genomgående och välplanerad. Dubbla hallar delar dessutom av delarna på ett trevligt vis för att på så sätt skapa en social avdelning och en sov avdelning. Två fräscha badrum erbjuds varav det ena även innehar en tvätt avdelning. Köket är välutrustat och snyggt med en matplats för 6 personer. Härifrån når vi även den inglasade balkongen som mäter ca 12m2 och dessutom placeras i soligt västerläge. Genom hall når vi därefter vardagsrum som även det är generöst och rymmer såväl soffgrupp som matplats om man så vill. Slutligen har vi 3 bra sovrum varav 2 mindre och 1 större, perfekt för familjen med 2 barn. Hela bostaden har genomgående hög standard med parkettgolv, nya dörrar och foder, riktigt snyggt kök, renoverad el och 2 fräscha badrum, helt enkelt bara att flytta in.

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!

Riktigt snyggt kök
Matplats i kök, rymmer 6 personer
Vy mot den inglasade balkongen
Inglasad balkong i soligt västerläge, ca 12m2
Stort vardagsrum
Vy mot kök
Första av badrummen
Hall/Entré
Andra av badrummen
Master bedroom
Förvaring genom skjutdörsgarderob
Andra av sovrummen
Tredje av sovrummen
planlosning
Planlösning
Bärnstensgatan 7a
Omgivningsbild
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift 6 244 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.35023 %

KOMMENTAR
Inkl värme,vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 98 m2
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggår 1973
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 225 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 275 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Ättekulla i Helsingborg

Brf Ättekulla är Nordvästra Skånes näst största HSB-bostadsrättsförening. Här finns närhet till kommunikationer, grönområden och mataffärer.
Bostadsrättsföreningen bildades år 1973 och de äger fastigheterna Ättekulla 1 och Bärnstenen 4 i vilka man upplåter bostadsrätter och lokaler. Föreningen har 391 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 27 670kvm samt en del smålokaler. Föreningen tar omsorgsfullt hand om dess mark där det är grönskande och lummigt med både grillplatser och lekplatser.
Föreningen har 232 garage, 157 parkeringsplatser, 50 carportar, 93 cykelboxar, 21 mc-boxar samt 67 kallförråd.

Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
51 st 1 rok
104 st 2 rok
133 st 3 rok
103 st 4 rok

Byggnaderna har under året varit fullvärdesförsäkrade i Folksam, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Föreningen har brandskydd.

För de närmaste åren planerar styrelsen följande åtgärder:
- Byte av entrépartier samt installation av passersystem
- Stambyte .

Övrig info:
- På Bärnstensgatan 15C och 49C finns övernattningslägenheter som medlemmar i brf Ättekulla kan hyra för övernattande gäster. Övernattningslägenheterna är fullt utrustade med pentry och toalett.
- På området finns fem grillplatser vid hus nr: 55, 27a, 9c och 33a och vid friskvårdslokalen.
- Det finns en bilvårdsplats vid gaveln av 15a.
- Särskilda cykelförråd finns.
- Föreningen har en friskvårdslokal med gym (100kr/mån) och bastu.
- Två stycken grovsoprum finns. Dessa är placerade vid 13A och 45A.
- Informationsblad delas ut mellan 6 och 8 gånger per år. Kvartalsträffarna äger rum i den gemensamma lokalen (i infobladet anges datum för träffarna).
- Samlingslokal med pentry finns i föreningen.
- Det finns en särskild studie- och fritidsorganisatör som bl.a. organiserar ärtkök, kaffeservering, julbord, bussresor och loppmarknad.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfattekulla.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
232 garageplatser. Går att hyra för ca 318 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
157 parkeringsplatser. Går att hyra för ca 102 kr/mån.
50 carportplatser.

ENERGIPRESTANDA
153 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong om ca 12m2 , inglasad i västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
I föreningen finner vi även cykelförråd, ett förråd tillhörande bostaden, samlingslokal, tvättstuga med torkrum, bilvårdsplats, friskvårdsutrymme, övernatningslägenhet samt flertalet grill- och lekplatser.

Fler förråd finns även att hyra om så önskas!

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Senaste året har följade underhåll utförts:
- Byte av värmekulvert
- Åtgärder av värmeproblem i vissa lägenheter
- Utbyggnad, renovering samt nya träningsmaskiner i friskvårdslokalen
- Byte av tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugan i nr 9C och byte av torktumlare i nr 13.
Boarea: 98kvm

Rum: 4

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: HSB Brf Ättekulla i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Brf Ättekulla är Nordvästra Skånes näst största HSB-bostadsrättsförening. Här finns närhet till kommunikationer, grönområden och mataffärer. Bostadsrättsföreningen bildades år 1973 och de äger fastigheterna Ättekulla 1 och Bärnstenen 4 i vilka man upplåter bostadsrätter och lokaler. Föreningen har 391 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 27 670kvm samt en del smålokaler. Föreningen tar omsorgsfullt hand om dess mark där det är grönskande och lummigt med både grillplatser och lekplatser. Föreningen har 232 garage, 157 parkeringsplatser, 50 carportar, 93 cykelboxar, 21 mc-boxar samt 67 kallförråd. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 51 st 1 rok 104 st 2 rok 133 st 3 rok 103 st 4 rok Byggnaderna har under året varit fullvärdesförsäkrade i Folksam, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Föreningen har brandskydd. För de närmaste åren planerar styrelsen följande åtgärder: - Byte av entrépartier samt installation av passersystem - Stambyte . Övrig info: - På Bärnstensgatan 15C och 49C finns övernattningslägenheter som medlemmar i brf Ättekulla kan hyra för övernattande gäster. Övernattningslägenheterna är fullt utrustade med pentry och toalett. - På området finns fem grillplatser vid hus nr: 55, 27a, 9c och 33a och vid friskvårdslokalen. - Det finns en bilvårdsplats vid gaveln av 15a. - Särskilda cykelförråd finns. - Föreningen har en friskvårdslokal med gym (100kr/mån) och bastu. - Två stycken grovsoprum finns. Dessa är placerade vid 13A och 45A. - Informationsblad delas ut mellan 6 och 8 gånger per år. Kvartalsträffarna äger rum i den gemensamma lokalen (i infobladet anges datum för träffarna). - Samlingslokal med pentry finns i föreningen. - Det finns en särskild studie- och fritidsorganisatör som bl.a. organiserar ärtkök, kaffeservering, julbord, bussresor och loppmarknad. Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfattekulla.se

Energideklaration: 153kWh/m² år

Byggnadsår: 1973


Uppvärmning:
ENTRÉ
Entrén består av en mindre samt en större hall som kan disponeras på lite olika vis. Plats till förvaring finns om så viljes. Slätspacklade väggar, nya snickerier och ekparkett på golv.

KÖK
Snyggt och stiligt kök. Inredningen går i grått med gott om förvaring och arbetsytor. Ljus bänkskiva med mörkgrå kakel ovan. Fullutrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggd Micro och ugn, fullhöjsds kyl och integrerad diskmaskin. I köket finner vi även en rejäl matplats för 4-6 personer. Parkett på golv och slätspacklade väggar.

INGLASAD BALKONG
Trevligt inglasad balkong om ca 12m2. Placering i soligt västerläge.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats till såväl soffgrupp som matplats. Slätspacklade och vitmålade väggar med parti av snygg grå vägg sten. På golvet ligger en trevlig ekparkett.

BADRUM 1
Fräscht och stort badrum som även innehar en tvätt avdelning. Mörkgrå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Utrustning genom jacuzzi, vask med kommod, toalett, tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM2
Fräscht badrum som går i samma stil som det större. Dusch, toalett och vask med kommod.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare i hallen för att lösa förvaringen på ett bra sätt.

SOVRUM1
Största av sovrummen rymmer gott och väl dubbelsäng. Förvaring genom garderob. Slätspacklade samt vita väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM2
Perfekts sovrum för ungdomen. Ljusa slätspacklade väggar och ekparkett på golv.

SOVRUM3
Perfekts sovrum för ungdomen. Ljusa slätspacklade väggar och ekparkett på golv.
VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.