ALLA BILDER

Kompanigatan 14, 3 rum och kök, 80kvm


Ljus och modern trea på våning tre (hiss fr markplan) med stor söderbalkong och öppen planlösning. Arkitekturiskt vackert hus med Parkeringsplats!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
På populära Tågaborg, endast en kort promenad från stadens puls och havet, erbjuds nu denna smakfulla 3-rummare i en exklusiv byggnad uppförd 2007. Ljusa och nordiska materialval är genomgående för hela bostaden med en stil som är modern och minimalistisk. Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum inbjuder till stora sällskapsbjudningar med fönster från golv till tak. Förutom sällskapsytorna finns här även två sovrum, det ena med en underbar balkong i rakt söderläge, ett helkaklat badrum i klassiska färger med praktisk tvättavdelning samt oerhört bra förvaring i form av skjutgarderober. En bostad med en finish och känsla som är svår att hitta i Helsingborg!

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett riktigt mysigt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Närheten till skolor, förskolor, matlivs och flertalet vackra parker gör detta till ett perfekt boende! Såväl fastigheten som ekonomin i föreningen är mycket välskött.

Varmt välkomna på visning med Martin Persson!

Öppen planlösning
Kök och matplats
Social köksö
Kök
Stor matplats vid fönster
Detaljer
Soffa
Vu mot hall och entré
Stor yta med många möbleringsmöjligheter
Stora sovrummet
Med utgång till balkong
Läcker söderbalkong
Sovrum två
Härligt ljusinsläpp är genomgående i bostaden
Hall med platsbyggd förvaring
Snyggt badrum
Med egen tvättavdelning
Modernt trapphus med hiss från markplan
Kompanigatan 14 - byggt 2007
Läcker arkitektur
Söta boutiqer kännetecknar Tågaborg
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift 5 474 kr
Andel i bostadsrättsföreining 9.70874 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 80 m2
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 2007
Bredband Ansluten till stadsnätet.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaderna är individuella och skiljer sig åt efter enskild förbrukning.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Falken 8

Föreningens 10 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt.
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Falken som förvaltar gårdens grönytor och rabatter, asfalterade gångar, gång- och cykelväg, anordningar för cykeluppställning samt miljöhus.

I år, 2017, har föreningen kopplat på sig på stadsnätet. Detta fanns det likvida medel för och en avgiftshöjning är inte aktuell.

Två lån har under 2016 omförhandlats till betydligt mer fördelaktiga räntor, vilket gör att föreningen kommer under 2017 bespara cirka 150 000 kr. Föreningen väljer att amortera på sina lån för dessa pengar.

Under 2017 går deras tredje lån ut, vilket innebär ytterligare besparingar.

Anledningen till att föreningen redovisar ett minusresultat är pga de ändrade regler som kom 2014 med avskrivningar. Avskrivningskostnaderna är dock inget som påverkar föreningens likviditet. För mer information, prata med ansvarig fastighetsmäklare alternativt ordförande i föreningen.

Inga kommande avgiftshöjningar och inga större renoveringar på fastigheten.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har 6 parkeringsplatser på gården. 2018-02-26 finns där ledig plats då nuvarande ägare hyr en och där är ingen i kö. Kostnad 500 kr/månad.

ENERGIPRESTANDA
80 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor balkong i söderläge mot skyddad innergård!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och torkrum. Cykeluppställning på gården.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.
Allmän information/Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 80kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Falken 8

Allmänt om föreningen: Föreningens 10 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Falken som förvaltar gårdens grönytor och rabatter, asfalterade gångar, gång- och cykelväg, anordningar för cykeluppställning samt miljöhus. I år, 2017, har föreningen kopplat på sig på stadsnätet. Detta fanns det likvida medel för och en avgiftshöjning är inte aktuell. Två lån har under 2016 omförhandlats till betydligt mer fördelaktiga räntor, vilket gör att föreningen kommer under 2017 bespara cirka 150 000 kr. Föreningen väljer att amortera på sina lån för dessa pengar. Under 2017 går deras tredje lån ut, vilket innebär ytterligare besparingar. Anledningen till att föreningen redovisar ett minusresultat är pga de ändrade regler som kom 2014 med avskrivningar. Avskrivningskostnaderna är dock inget som påverkar föreningens likviditet. För mer information, prata med ansvarig fastighetsmäklare alternativt ordförande i föreningen. Inga kommande avgiftshöjningar och inga större renoveringar på fastigheten.

Energideklaration: 80kWh/m² år

Byggnadsår: 2007


Uppvärmning: Fjärrvärme
När man kommer in i hallen möts man direkt av ljuset i denna moderna lägenhet med cirka 2,5 m i takhöjd.
Från hallen och på höger hand ser vi köket och vardagsrummet som har öppen planlösning med stora fönsterpartier från golv till tak.
Samtliga golv i lägenheten är belagda med genomgående ekparkett och väggarna är släta och vitmålade.
Kökets inredning går i en vit nyans från Vedum och den maskinella utrustningen är i rostfritt från Electrolux bestående av två stycken integrerade kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och vanlig ugn, diskmaskin samt spishäll och fläkt. Läcker kontakt med den stora matplatsen via bardelen på köket.
Vardagsrummet erbjuder en generös och öppen yta med gott om plats för både soffgrupp och extra möblemang.

Sovrum ett är stort och har fönster mot den mysiga innegården. Här finner vi även den väl tilltagna balkongen som har soligt söderläge och utsikt över gården. Här finns det plats för både bord och stolar. Bra förvaringsmöjligheter i sovrummet då det finns två separata skjutdörrsgarderober med spegeldörr i den ena.
Sovrum 2/arbetsrum är lite mindre och även det ligger in mot gården. Garderob med skjutdörrar finner vi även här.

I badrummet finner vi vägghängd wc, kommod, infälld spegel med dekorationshylla, dusch med glasdörrar och uppvärmd handdukstork. På golvet ligger klinker och väggarna är kakelklädda i smakfullt gråa nyanser. Här finns även tvättmaskin, arbetsbänk och bra förvaringsskåp.

Sammantaget är detta en riktigt stilsäker och välplanerad bostad med mycket ljus och en genomgående hög standard!


Område.
Bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns inom ett par minuter.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.