ALLA BILDER

Sockengatan 24 A, 3 rum och kök, 79kvm


Fräsch och välplanerat boende om 3 rum på Sockengatan. Har senare åren löpande renoverats och är i bra skick, genomgående med stor inglasad balkong!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
På populära Sockengatan i omtyckt och stabil förening så finner vi detta boende om 3 rum på andra våningen. Lägenheten är i gott skick och erbjuder en riktigt bra planlösning med 2 sovrum, genomgående disposition och en stor inglasad balkong. Genom hall och kök löper en praktisk klinker. Badrummet är helkaklat med fina materialval. Köket går i vitt och är fullutrustat och erbjuder en större matplats för 6+ personer. De båda sovrummen är av bra storlek och det större erbjuder även gott om förvaring genom skjutdörrsgarderober. Vardagsrummet rymmer såväl matplats som soffgrupp beroende av behov. Härifrån når man även den inglasade balkongen som är riktigt stor och som kan användas som extra vardagsrumrum under den största delen av året.

Sammantaget ett riktigt bra boende för den lilla familjen. Planlösningen är praktisk och generös medan föreningen och området är välskött och lugnt. Den inglasade balkongen är ett stort plus och det generella skicket gör boendet direkt inflyttningsbart. varmt välkommen på visning med Omar Akkache!

Boka visning redan idag: Omar@3etage.se alt. 073-517 93 39.

Stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp.
Vardagsrum med vy mot hallen.
Sovrum med plats för dubbelsäng.
Detaljbild.
Kök (-12).
Kök med plats för stort matbord.
KÖK (-12).
Entré/Hall.
Sovrum 2.
Badrum (-12).
Badrum (-12)
Badrum (-12).
Inglasad balkong.
Loftgång med plats för bord och stolar.
Sockengatan.
Sockengatan.
planlosning
Planritning
Ett stadsnära område i östra Helsingborg bestående mestadels av flerfamiljshus. På området finns förskola, skola, livsmedelsbutik, vårdcentral och bibliotek. Dessutom ligger Filborna arena med simhall och träningsanläggning en kort bit härifrån. Även Olympiaområdet med HIF:s hemmaarena, ishall och idrottshall ligger nära. Till city tar du dig snabbt på cykel eller med stadsbuss.
EKONOMI
Utgångspris 1 345 000 kr
Månadsavgift 4 920 krINFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 79 m2
Rum 3
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggår 1974
Bredband Comhem

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 90 kr/mån
Hemförsäkring 55 kr/mån
Totalt 195 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Helsingborgshus nr 17

Riksbyggen, Helsingborgshus nr 17.
Föreningen har 216 lägenheter fördelade på 16 st byggnader. Dessa är uppförda 1974. Föreningen har genomfört stora renoveringar de senare åren såsom fönster, utbyggnad av balkonger, takrenovering och tilläggsisolering av vindar. Stambyte planeras ske ca 2025.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
127 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
100 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong i österläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd, tvättstuga i angränsande fastighet och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 79kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Helsingborgshus nr 17

Allmänt om föreningen: Riksbyggen, Helsingborgshus nr 17. Föreningen har 216 lägenheter fördelade på 16 st byggnader. Dessa är uppförda 1974. Föreningen har genomfört stora renoveringar de senare åren såsom fönster, utbyggnad av balkonger, takrenovering och tilläggsisolering av vindar. Stambyte planeras ske ca 2025.

Byggnadsår: 1974


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ/HALL
Du välkomnas in till en ljus och hemtrevlig bostad med bra plats för avhängning direkt vid entrén. På golvet vilar ett mörkare klinker som återfinns i hallen och köket. Samtliga väggar i bostaden är slätspacklade och vitmålade. Från hallen når vi dessutom den praktiska klädkammaren som rymmer gott om förvaring.

KÖK
Direkt till höger från hallen så når vi det fina köket som genomgick en renovering (-12). Köket erbjuder vita köksluckor, en klassisk träbänksskiva och som stänkskydd vilar ett mörkare kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, häll, ugn, köksfläkt samt diskmaskin. I rummet finns gott om arbetsyta och här ryms ett större matbord för 6 - 8 personer.

BADRUM
Helkaklat badrum från 2012, med vitt kakel på väggarna och ett mörkare klinker på golvet. Badrummet är utrustat med vask med underskåp och spegelskåp, wc, duschhörna, toppmatad tvättmaskin samt golvvärme.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med plats för större soffmöblemang. Stora fönster ut mot bakgården med gott om ljusinsläpp. På golvet vilar ett träparkettgolv, och härifrån når vi en av dom två utgångarna till den inglasade balkongen.

SOVRUM x 2
Bostaden erbjuder två stora sovrum, ett större det andra. Det mindre sovrummet nås via köket, och det större nås från hallen. I båda rummen vilar ett träparkettgolv. Här finns gott om förvaringsplats i form av garderober i varje rum. Från det större sovrummet når man balkongen.

BALKONG
Trevlig inglasad balkong som under stora delar av året kan användas som ett extra sällskapsrum. Här finns plats för en mindre soffgrupp alternativt ett större matbord. Balkongen ligger i trevlig öster-läge.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.