ALLA BILDER

Varbergsgatan 8a, 2 rum och kök, 55kvm


Unikt boende i K-märkt fastighet fr. 1917. Smakfullt renoverad under 2018 & 2006. Till bostaden hör en mindre täppa som skapar en härlig radhuskänsla.


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Varmt välkommen till en ombonad och mycket unik bostad närliggande Viskängen och det populära ströv- och rekreationsområdet Jordbodalen. En perfekt bostad för såväl den äldre som det yngre paret som drömmer om en egen liten trädgård att kunna ro om. Bostaden blev totalrenoverad 2006 i samband med föreningens bildande och så sent som 2018 renoverades även badrummet till ett mer funktionellt och stilrent sådant.

Bostaden fördelar sig i två plan, entréplan samt källarplan, där entréplanet erbjuder en 2-rummare om 55 kvm med kök, vardagsrum, sovrum, badrum och god förvaring. På detta plan möter vi vackra attribut såsom spröjsade fönster, djupa fönsternischer och profilerade snickerier. Källarplanet har en lyxig och egen ingång från trapphuset som erbjuder ett stort gästrum, två förråd och en härlig tvättavdelning som rymmer allt och lite till.

Bussförbindelse ett stenkast från ytterdörren och livsmedelsbutiker på närliggande områden. Ett klockrent boende för den som är ute efter en tidstypisk bostad med mycket charm och en egen liten täppa.

Din egen trädgårdstäppa
En perfekt liten trädgård som ligger i ett soligt sydvästläge
Uteplatsen
Vackra huskroppar fr. 1917
Stig in!
Bostadens kök är från 2006 och i genomgående fint skick
Här erbjuds bra med förvaring
Och en lagom matplats som rymmer upp till 6 personer
Välkomna in till vardagsrummet
Ett stort och inbjudande rum
Här ryms både soffgrupp och övrig möblering
Djupa fönsternischer och fina detaljer
Vy från vardagsrummets ena hörn
Vacker detaljbild
Sovrummet är stort och inbjudande med en magisk väggfärg i kalklitir
Här erbjuds god förvaring i form av både en klädkammare och en garderob
Smakfullt renoverat badrum från 2018! Fräschare blir det inte!
Detaljbild
Det stora rummet i källaren. Ett perfekt gästrum!
Tvättstugan i källaren är en ren dröm. Den är stor, praktisk, välutrustad och mycket mer
Källarens ena hall
Varbergsgatan 8a
planlosning
Entréplan
planlosning
Källarplan
EKONOMI
Utgångspris 1 150 000 kr
Månadsavgift 5 421 kr
Andel i bostadsrättsföreining 6.2865 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 55 m2
Biarea 50 m2
Rum 2
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggår 1917
Bredband Bredband fr. Telia
Tv Ansluten till kabelnät.

BOAREAN
I föreningens register är lägenheten angiven som 2 rok med en boarea om 55 kvm.

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Tromben

Brf Tromben bildades 2006 och består av 16 bostadsrättslägenheter. Föreningens fyra fastigheter uppfördes 1917-1918 och har genomgående bevarad charm. Teknisk- och ekonomisk förvaltning sköts utav SBC.

Under 2006 gjordes en totalrenovering av föreningens bostäder av förra fastighetsägaren.

Under de kommande åren planerar föreningen att utföra följande renoveringar:
- Fönsterrenovering
- Byte av ytterdörrar
- Byte av tak

Varje hushåll ansvarar för att ca 3 ggr/år gå en städrunda och se över och städa upp trottoar och sophus.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator. Flertalet 7-dygns parkeringar finner man både utanför bostaden men även vid viskängen, 150m ifrån.

ENERGIPRESTANDA
235 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
En större trädgårdsyta hör till lägenheten som man själv disponerar och tar hand om. Trädgården är härligt placerad i ett sydvästläge vilket innebär dags- och kvällssol. Trots den lättöverskådliga arealen så finns här utrymme för den med gröna fingrar.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns tvättstuga i källaren.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Under 2006 gjordes en totalrenovering av föreningens bostäder av förra fastighetsägaren. Därefter har man bland annat bytt VVA kranar och ventiler i källaren, 2014.

Under de kommande 3 åren planerar föreningen att utföra följande:
- Takrenovering
- Fönsterommålning
- Trappor och ytterdörrar

Budgivning pågår

Boarea: 55kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: Brf Tromben

Allmänt om föreningen: Brf Tromben bildades 2006 och består av 16 bostadsrättslägenheter. Föreningens fyra fastigheter uppfördes 1917-1918 och har genomgående bevarad charm. Teknisk- och ekonomisk förvaltning sköts utav SBC. Under 2006 gjordes en totalrenovering av föreningens bostäder av förra fastighetsägaren. Under de kommande åren planerar föreningen att utföra följande renoveringar: - Fönsterrenovering - Byte av ytterdörrar - Byte av tak Varje hushåll ansvarar för att ca 3 ggr/år gå en städrunda och se över och städa upp trottoar och sophus.

Energideklaration: 235kWh/m² år

Byggnadsår: 1917


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2-glasfönster
Entré
Avhängningsmöjlighet direkt till vänster. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Kök
Från hallen når vi bostadens trivsamma kök med vit skåpsinredning, en påkostad granitbänkskiva samt ett stänkskydd i form av vitt kakel på vägg. Kökets stora fönster är inte bara vackert utan erbjuder, precis som alla andra fönster på entréplanet, en djup fönsterbräda där vackra ting gärna placeras ut och självklart ett naturligt ljus. Kökets maskinpark består utav en kombinerad kyl och frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Här inryms även en matplats för ca 4-5 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet vilar ekparkett.

Vardagsrum
Ett generöst vardagsrum med två stora spröjsade fönster. Här ryms både den stora soffhörnan samt en matgrupp eller kontorshörna om det är något man hellre skulle önska. På golvet vilar ekparkett och vägarna är vitmålade. (Från detta rum kan möjligheten finnas att installera en spiraltrappa ned till källarplanet).

Sovrum
Intill det stora vardagsrummet finner vi ett sovrum i bra storlek där man utan problem får plats med en dubbelsäng. Bakom rummets ena vägg erbjuds en stor garderob samt ett mindre linneskåp. Väggarna är målade i en fantastisk kalklitirfärg i en grön nyans. På golvet vilar ekparkett.

Badrum
Smakfullt badrum som renoverades så sent som januari 2018. Mörkgrå klinker på golv och större vita plattor på vägg. Fönster bringar en extra dimension till badrummet som i övrigt inrymmer en duschhörna med vikbara duschväggar, wc, kommod, handdukstork, förvaringsskåp, golvvärme och infällda spotlights i taket.

Källarplan
Välkomna ned! Med enskild ingång från trapphuset når vi bostadens unika källare. En källare som med fördel kan användas som en liten gillestuga, som ett stort förråd eller varför inte till hemmakontoret? Till skillnad från resten av föreningen så finner vi i denna bostad en egen och väldigt stor tvättavdelning. Känslan av ett eget litet hus är mycket påtaglig här!

Varmt välkomna på visning med Hannah Kjell!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.