ALLA BILDER

Södra Storgatan 39b, 3 rum och kök, 71kvm


Trevlig city 3:a som senare tid genomgått en snygg renovering i regelriktig skandinavisk stil. Ljust gavelläge med öppen och genomgående planlösning.


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Med 300 meter till en tura, lika nära till pendling och hela stadens utbud runt hörnet så är det svårt att hitta ett mer centralt läge än här. Denna kvadratsmarta 3-rummare har under 2017 genomgått en större renovering! En bostad som är smakfullt inredd med ljusa och tidlösa materialval. Bostaden speglar en härlig känsla av skandinavisk design med en löpande röd tråd genom hela lägenheten.
Dispositionen är utmärkt med båda sovrummen placerade i lugnt österläge. Det stora sovrummet placeras i gavelläge med fina ljusinsläpp, förutom bra plats för dubbelsäng så finner vi även generös förvaring genom skjutdörrsgarderob. Det mindre av sovrummen är även det bra till storleken och passar utmärkt till ungdomen, gästen eller som kontor. Boendets hjärta får ändå vardagsrummet tillsammans med matplats och kök vara. Även här ger gavelläget tillsammans med rikligt med ljusinsläpp en ljus och rymlig känsla. Den öppna planlösningen är utmärkt med naturlig disposition för både soffgrupp och matplats. Köket placeras i vinkel och följer stilmässigt resterande delar av boendet. Genom hela boendet löper en ljuslaserad ekparkett vilket tillsammans med vitmålade väggar ger en ljus var än man befinner sig i lägenheten.

Sammantaget ett utmärkt boende för den lilla familjen såväl som för paret. Närheten till stan, skicket och planlösningen gör detta till ett riktigt prisvärt boende. Varmt välkommen att boka in dig på visning med Nicklas Lidholm!

Gavelläge med gott om ljus!
Öppen och social planlösning.
Detalj
Vy ner över Södra Storgatan
Balkongbild
Stor matplats mot kök
Snyggt och modernt kök
Trevliga material
Full maskinpark
Vy från kök mot vardagsrum
Ljusa och fräscha ytskikt
Naturlig placering av soffgrupp
Detalj
Större av sovrummen
Även här kan man njuta av gavelläget
Bra förvaring genom garderober
Hall/Entré med....
....bra förvaring
Mindre av sovrummen
Helkaklat badrum
Fin inredning
planlosning
Planlösning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 095 000 kr
Månadsavgift 4 716 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.50361 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Ingen avgiftshöjning planerad 2018.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 71 m2
Rum 3
Våning 2 av 4
Hiss Ja
Byggår 1939
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem. Ingår i avgiften.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem, grundutbud ingår.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
Fönster 3-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Minerva 16

Föreningen äger tre fastigheter med adress Södra Storgatan 39 samt Lilla Bergaliden 1-7 i Helsingborg, uppförda 1939-1940. Föreningen består av 50st bostäder och 8 lokaler. 2016 genomförde föreningen en omfattande renovering av fasad och balkonger. 1992/1993 skedde ett stort stambyte i fastigheterna. Föreningen följer sin underhållsplan och sina mål för framtida underhåll. De förfogar även över ett antal bostäder som idag hyrs ut vilket i sig innebär ett bra tillskott för framtida renoveringar.

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftshöjningar är beslutade för 2017.

Den ekonomiska förvaltningen sköt av Riksbyggen.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
114 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 71kvm

Rum: 3

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Minerva 16

Allmänt om föreningen: Föreningen äger tre fastigheter med adress Södra Storgatan 39 samt Lilla Bergaliden 1-7 i Helsingborg, uppförda 1939-1940. Föreningen består av 50st bostäder och 8 lokaler. 2016 genomförde föreningen en omfattande renovering av fasad och balkonger. 1992/1993 skedde ett stort stambyte i fastigheterna. Föreningen följer sin underhållsplan och sina mål för framtida underhåll. De förfogar även över ett antal bostäder som idag hyrs ut vilket i sig innebär ett bra tillskott för framtida renoveringar. Föreningens ekonomi är god och inga avgiftshöjningar är beslutade för 2017. Den ekonomiska förvaltningen sköt av Riksbyggen.

Energideklaration: 114kWh/m² år

Byggnadsår: 1939


Uppvärmning:


Fönster: 3-glasfönster isoler
HALL/ENTRÉ
Praktisk entré med bra plats till avhängning. Delar på ett smart sätt upp boendet med sovrummen på ena sidan och sociala avdelningarna på andra sidan. Ljusa väggar och vitlaserad ekparkett på golv som sedan är genomgående för resterande delar av bostaden. Renoverat 2017

VARDAGSRUM/MATPLATS
Öppet mellan kök, matplats och soffgrupp. Härliga ljusinsläpp genomgott om fönster och gavelläget. Härifrån nås även balkongen som placeras i soligt västerläge. Dispositionen är utmärkt med bra plats för en matgrupp om 6+ personer samt soffavdelning. Den vitlaserade ekparketten är genomgående för hela bostaden och alla väggar är vitmålade. Renoverat 2017

KÖK
Trevlig kontakt från kök mot vardagsrummet. Inredningen går i det moderna snitten med vita luckor och mörkgrå matchande bänkskiva och kaklade ytor ovan. Förutom smart förvaring och bra arbetsytor så finner vi även en fullutrustad maskinpark med induktionshäll, kyl/frys, snygg fläkt, inbyggd Micro samt ugn och diskmaskin. Allt renoverat 2017.

SOVRUM 1
Större av sovrummen. Riktigt fint gavelläge med trevligt ljus. Förutom bra plats till säng så erbjuds gott om förvaring genom skjutdörrsgarderob. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Renoverat 2017.

SOVRUM 2
Mindre av sovrummen, perfekt för ungdomen, gäster eller som kontor. Vitlaserade ekparkettgolv och vitmålade väggskikt.

BADRUM
Fräscht och helkaklat badrum med grå klinker på golv och vitkaklade väggar. Toalett, vask samt tvätt kommod följer.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.