ALLA BILDER

Von Platens Allé 45, 4 rum och kök, 102.5kvm


Radhus 4:a om 102,5 m2 i populära Ramlösa med närhet till skola, dagis, natur och kollektivtrafik. P-plats och garage finns!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
UTVECKLINGSMÖJLIGHET! Nu finns möjligheten att bli ny ägare till ett bekvämt radhus på omtyckta Ramlösa, i tryggt bostadsområde med 4-rum och kök. Varmt välkommen till detta mycket fina radhus på Von Platens Allé 45, Ramlösa!

I välskött HSB-förening hittar vi detta charmiga radhus, som nu söker ny ägare med intresset att skapa ett boende efter egen smak. Bostaden fördelas praktiskt med tre rymliga sovrum på andra våningen, ett mindre badrum på första våningen och ett större badrum på andra våningen. Rymligt kök med bra förvaringsmöjligheter, bra arbetsyta samt gott om plats till ett större matbord. Vardagsrummet ligger mot den mysiga trädgården, bra med ljusinsläpp och plats till större möblemang. Sammantaget ett mycket bekvämt boende i populärt och tryggt område, skyddad trädgård, goda förvaringsmöjligheter, eget förråd i anslutning till huset och större sällskapsytor.

Ramlösa är ett trevligt, barnvänligt och tryggt område, här finns tillgång till skola, dagis, mataffärer och goda buss/tåg-förbindelser. Föreningen består av 284 bostadsrätter, boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu, dessutom finns en festlokal och en övernattningslägenhet att hyra till förmånligt pris.

Varmt välkomna att kontakta oss för en visning!

Framsida av radhuset.
Entré/ Hall
Vardagsrum med utgång till den mysiga trädgården.
Vardagsrum - plats till större möblemang.
Kök - bra med ljusinsläpp och gott om plats till ett större matbord.
Kök - med vy ut mot hallen.
Kök - Detalj
Trappan upp till andra våningen, praktisk förvaring under.
Hallen på andra våningen
Sovrum 1, plats till dubbelsäng samt förvaring.
Sovrum 3, plats till större säng samt förvaring.
Sovrum 2, gott om plats till enkelsäng samt förvaring.
Badrum - här finns badkar, tvättmaskin installerat.
Badrum - våning 1
planlosning
Entréplan
planlosning
Ovanplan
Trädgård - med egen uteplats, förråd och jacuzzi.
Förråd - bekvämt och praktiskt.
Utgång till trädgården
Trädgård - gott om plats till utomhusmöblemang.
Omgivning
Denna stadsnära oas är ett populärt alternativ, inte minst bland barnfamiljer. Mitt i området ligger den vackra Ramlösaparken med Brunnsparken, här är det som att vrida klockan tillbaka 200 år. Källan som gjort drycken Ramlösa känd finns kvar och det är fritt fram att ta några klunkar vatten. Skolorna i området är bra och med buss och tåg tar du dig snabbt och lätt in till Helsingborg eller söderut mot Lund, Malmö.
EKONOMI
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift 6 426 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.36022 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme, vatten, Kabel.TV och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 2 plans radhus
Boarea 102.5 m2
Rum 4
Hiss Nej
Byggår 1984
Bredband Leverantör: Bredbandsbolaget
Tv Leverantör: BredbandsbolagetDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 60 kr/mån
Totalt 210 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Brunnsparken

Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se

Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har p-platser samt garage. Separat kö.

ENERGIPRESTANDA
182 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Fin altan/trädgård som rymmer goda sällskapsutrymmen, här finns tillgång till förrådet samt en jacuzzi installerat. Västerläge!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns förråd, soprum, samlingslokal, idrottshall och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 102.5kvm

Rum: 4

Våning: 1Bostadsrättsförening: HSB Brf Brunnsparken

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 284 bostadsrätter och inflyttning skedde mellan 1984-1987. Boende i föreningen har tillgång till sport- och idrottshall med tillhörande omklädningsrum och bastu. Det finns festlokal att hyra samt övernattningslägenhet för långväga gäster till förmånligt pris. Besök föreningens hemsida: www.hsbbrunnsparken.se Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

Energideklaration: 182kWh/m² år

Byggnadsår: 1984


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
RUMSBESKRIVNING: ENTRÉ/HALL
Varmt välkommen in till denna ljusa och bra planerade bostad. Entrén leder oss in till hallen, direkt till höger finns det plats för avhängning och till vänster ligger första badrummet. Hallen leder oss vidare till vardagsrum och kök som ligger placerade på första våningen. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade och på golvet vilar ett grått laminatgolv som återfinns i samtliga utrymmen på första våningen.

SOVRUM x 3
Bostaden har 3 sovrum, samtliga sovrum är rymliga och har gott om plats för dubbel/enkel-säng samt förvaringsmöjligheter. Sovrummen ligger placerade på andra våningen. Dom två större sovrummen har fönster ut mot radhuset baksida och det mindre sovrummet har fönster ut mot radhusets framsida.

BADRUM x 2
Badrummen behöver renoveras på sikt men är i gott skick och brukbara. Båda badrummen har plastmatta installerat på golv och väggar. Badrummet är utrustat med vask med förvaringsskåp, spegel, WC, handdukstork samt duschhörna i ena badrummet och badkar i det större badrummet på andra våningen. I det större badrummet finns dessutom tvättmaskin.

KÖK
Komplett maskinpark består av kyl och frys, spis/ugn, diskmaskin samt fläkt. Stort ljusinsläpp från två fönster ut mot radhusets framsida, här finns dessutom bra med plats för ett större matbord. På golvet vilar samma trevliga laminatgolv som återfinns i hallen. Köket är i fungerade skick men behöver renoveras på sikt.

VARDAGSRUM
Charmigt vardagsrum med den trevliga och lugna trädgården i anslutning. Här ryms en större soffgrupp för större sällskaps samt övrigt tänkbart möblemang. På golvet vilar ett laminatgolv, väggarna är slätspacklade och vitmålade. Trädgården erbjuder gott om plats för ett större sällskapsbord, här finns dessutom en installerad utomhus-jacuzzi. Härifrån nås även bostadens egna förråd, som rymmer all tänkbar förvaring.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.