ALLA BILDER

Bärnstensgatan 16, 2 rum och kök, 57kvm


Exklusivt renoverad tvåa på Ättekulla. Nytt kök och badrum från 2017, öppen planlösning och fantastisk inglasad balkong med glimt av Öresund.


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Exklusivt renoverad och optimalt planerad tvåa om 57 kvm belägen på femte våningen. Lägenheten genomgick en totalrenovering under 2017 och väntar nu på en ny ägare. En perfekt lägenhet för den som är kräsen och vill ha ett boende med hög standard och bra finish. Här får du njuta av en öppen och social planlösning med gigantisk inglasad balkong med glimt av Öresund. Ett topprenoverat kök med full maskinpark samt ett väldigt stort och nyrenoverat badrum med förberett för tvättmaskin. En lägenhet som har allt!

HSB BRF Runan är en stor och extremt välskött förening belägen på populära Ättekulla. Förutom grönskande omgivningar kan man njuta av vackra vyer och promenadstråk. Här bor man tryggt och skönt i de Södra delarna av staden men med närhet till allt.

Varmt välkomna!

planlosning
Bärnstensgatan 16 57kvm
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 3 731 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.21203 %

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 57 m2
Rum 2
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Byggår 1978
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Runan

Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 i vilka man upplåter lägenheter. Fastigheterna är geografiskt belägna i område Ättekulla med adress: Bärnstensgatan 2 -32.
Inflyttning skedde under år 1978. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 27 854 m2 samt 14 smålokaler om totalt 80 m2, 2 föreningslokaler och 2 övernattningsrum.

Se föreningens hemsida för mer information;

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Föreningen har 300 garage varav 32 platser hyrs av Brf Sköldmön, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar.
Garageplats finns tillgänglig att hyra.

ENERGIPRESTANDA
123 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns festlokal, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Bostaden totalrenoverades 2017Boarea: 57kvm

Rum: 2

Våning: 5

Antal våningar totalt: 8

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Runan

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 i vilka man upplåter lägenheter. Fastigheterna är geografiskt belägna i område Ättekulla med adress: Bärnstensgatan 2 -32. Inflyttning skedde under år 1978. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 27 854 m2 samt 14 smålokaler om totalt 80 m2, 2 föreningslokaler och 2 övernattningsrum. Se föreningens hemsida för mer information;

Energideklaration: 123kWh/m² år

Byggnadsår: 1978


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Rumsbeskrivning: Genomgående i lägenheten ligger ett ekparkettgolv samt väggarna är släta och vitmålade.

ENTRÉ m klinkergolv och spotlights i taket.

BADRUM direkt till vänster från entrén. Renoverat och helkaklat -17 i riktigt moderna material. Spotlights i taket, kommod med förvaring, dusch, wc samt förberett för tvättmaskin.

KÖK riktigt snyggt kök (IKEA) från -17. Vita matta luckor, snyggt vitt falsat kakel samt bänkskiva i trä. Spotlights i taket samt maskinpark består av kyl/frys, inbyggd diskmaskin, ugn, häll och fläkt. Rejäl matplats med plats för bord om 8-10 personer.

BALKONG helt nyrenoverad (föreningen byggde nyss om samtliga balkonger och bytte alla fönster -16) och riktigt stor inglasad balkong med. Fantastisk utsikt!

VARDAGSRUM öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härligt ljusinsläpp och plats för både soffa och läshörna om man vill.

SOVRUM lugnt beläget med plats för rejäl dubbelsäng samt möjlighet att sätta in rejält med garderober.


Område: På Ättekulla har man nära till natur och strövområden men man har också stadens utbud på bekvämt avstånd. I närområdet finns diverse service som t ex Pizzeria och tobaksaffär, goda kommunikationer samt ett par stora matvarubutiker.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.