ALLA BILDER

Kullagatan 37, 3 rum och kök, 73kvm


Totalrenoverad och mycket fräsch trea i kanske Helsingborgs bästa förening. Högst upp (hiss), garageplats och övernattningslägenhet!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
På Helsingborgs gågata nummer 1, som även är Sveriges äldsta gågata, ligger Kullagatan 37 och denna välplanerade trea. Bostaden är belägen högst upp på tredje våningen och det finns hiss från markplan. Då bostaden ligger på gaveln och har en hel del takfönster får man ett härligt ljusinsläpp. De 73kvm fördelar sig över en semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet, här finns två rymliga sovrum, ett helkaklat och renoverat badrum samt en rejäl klädkammare. En av föreningens tvättstugor är smidigt belägen direkt utanför bostaden. Sammantaget är det en klockren bostad inflyttningsklar omgående.

Brf Gamla Strandlinjen stoltserar med extremt god ekonomi. Exempelvis har föreningen sänkt avgifterna i omgångar de senaste åren. Trots detta ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och telefoni i avgiften. Tillgångarna med lokaler för uthyrning längs med Kullagatan/Ålgränden samt ett garage för 25 platser (för närvarande 1 person i kö) är en stor anledning till den goda ekonomin. Föreningen har även tre tvättstugor och en övernattningslägenhet. Besök gärna föreningens hemsida www.gamlastrandlinjen.se

Varmt välkomna till ett prisvärt boende i riktigt gott skick!


Öppen planlösning
Plats för matbord
Ljus hörnlägenhet
Vardagsrum och köksdel
Öppen planlösning
Utsikt från fönstren
Högst upp i huset
Renoverat kök
Kitchen
Kök
Stenbänkskiva
Stort sovrum
med förvaring
Sovrum två
Sovrumsdetalj
Rymlig hall med klädkammare
Entré
Snyggt renoverat badrum!
BRF Gamla Strandlinjen
Kullagatan 37
Ekonomiskt stark förening med garage
Närliggande Norra hamnen och Dunkers kulturhus
Norra Hamnen
Konserthuset
planlosning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift 2 096 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.93314 %

KOMMENTAR
Värme, vatten, samt Telia Triple (TV, Bredband och telefoni).

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 73 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggår 1984
Tv Telia Triple ingår i avgiften. Det betyder kostnadsfri (ingår i avgiften) tillgång till TV, bredband och telefoni.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Det finns garage i huset 1000kr/mån, förnärvarande 1 person i kö (enl samtal med ordförande 2017-09-29).

ENERGIPRESTANDA
130 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Gemensam uteplats på den trivsamma och skyddade gården. Utemöbler och grill finns sommartid.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns ett källarförråd till bostaden. 3 st tvättstugor i föreningen samt en gästlägenhet med två bäddar som är gratis att nyttja. Cykelrum och barnvagnsrum finns. Trivsam innergård som är fri att nyttja med gemensamma utemöbler och grill.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.
Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 73kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3

Hiss: JaEnergideklaration: 130kWh/m² år

Byggnadsår: 1984


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
För att nå bostaden tar du hissen från markplan/eller garageplan och går igenom den lugna innergården och sedan via en loftgång på tredje våningen.
När vi kommer in i lägenheten möts vi av hallen, här hittar vi ett snyggt pergogolv med skeppsgolvsutseende och det finns gott om plats för avhängning samt en rymlig klädkammare.

De två sovrummen ligger i fil och har fina parkettgolv. Båda rummen vetter mot Ålgränden och det är marginellt med snedtak vilket ger extra charm utan att ta i anspråk möblerbar yta. Garderober finns i båda rummen.

Duschrummet är väldigt smakfullt renoverat med stilrent vitt på väggar och ett grått klinkergolv med golvvärme. Inredningen går i ljus ek och inbyggda spotlights med dimmer.

Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger en härlig rymd och det snygga golvet i hallen fortsätter in i vardagsrum och kök vilket ger ett vackert helhetsintryck. Vardagsrumsdelen är beläget högst upp på husets hörn vilket ger trevlig disponering med snedtak och takfönster. Från vissa takfönster kan man tom se en liten del av sundstorget.

Köket är totalrenoverat och inredningen är från IKEA i stilrent vitt. Bänkskiva i granit, spis med induktionshäll, rostfri ugn och micro i arbetshöjd, rostfri kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Lyxigt och snyggt!

Område. Lev ett underbart Cityliv med omedelbar tillgång till stans shopping, restauranger, fik, uteliv och det rika kulturlivet. En kort promenad bort finns Knutpunkten med kommunikation både via tåg, buss och båt. Stranden är även den en kort promenad bort och även flertalet parker.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.