ALLA BILDER

Hälsovägen 44, 2 rum och kök, 69kvm


Topprenoverad tvåa med nytt kök och badrum. Belägen på andra våningen mot lugn innergård. Möjlighet till garage, låg avgift och välskött BRF!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkommen till denna trevliga och nyligen renoverade tvåa på Hälsovägen 44. Bostaden är belägen två trappor upp dit den nyrenoverade hissen tar oss. Hela bostaden vetter mot söder och väster bort från trafiken på Hälsovägen. Väl inne i bostaden möts vi av luftiga och välplanerade ytor samt gott om ljusinsläpp i alla rum från stora fönsterpartier. Köket renoverades 2014 och rymmer en matplats om ca 6 personer. I en semi-öppen planlösning från köket når vi vardagsrummet som även det är väl tilltaget och ljust. Här finns plats för större soffgrupp och kompletterande möbler om så önskas. I andra delen av lägenheten ligger det stora sovrummet med stort fönsterparti mot en lugn innergård. Här finns gott om plats för dubbelsäng och förvaring finns via garderober längs med hela väggen. Det finns även utrymme för exra garderober eller möbler om det behövs. I mitten av lägenheten ligger det fräscha badrummet som genomgick en smakfull renovering under 2015.

Föreningen består av 20 lägenheter, varav 4 stycken är upplåtna med hyresrätt. Detta medför ett dolt värde i föreningen. Föreningen är väldigt välskött och fastigheten är i gott skick. Föreningen förfogar över 5 garageplatser som kostar 700:-

Här bor man med närhet till allt som Helsingborg har att erbjuda med en låg månadskostnad.

Varmt välkomna på visning!

Gott om plats för möblering
Ljust och stort vardagsrum med fönster bort från hälsovägen
Vy mot hall och sovrum
Det renoverade köket (-14)
Kök med semi-öppen planlösning till vardagsrummet
Vy mot kök
Matplats i anslutning till kök
Stor och välkomnande hall
Sovrum med gott om förvaring
Utsikt från sovrum
Helkaklat badrum
Snyggt renoverat 2015
Föreningens gemensamma gård, finns 5 garage
Grönskande gård
Hälsovägen 44, bostaden vetter mot Söder, ifrån Hälsovägens buller
planlosning
Högt uppe på landborgen i centrums centrala delar ligger Slottshöjden. Följer du Nedre Långvinkelsgatan eller terrasstrapporna från tornet Kärnan så kommer du rakt ner i centrum. Öresundparken brer ut sig i all sin grönska och landborgen bjuder på fantastisk utsikt över sundet och Danmark. Här möter gammalt nytt i en skön atmosfär.
EKONOMI
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift 3 254 kr
Andel i bostadsrättsföreining 5.0627 %

KOMMENTAR
inkl värme, vatten, kabel-TV

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 69 m2
Rum 2
Hiss Ja
Byggår 1928
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 200 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enksilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kattugglan 14

Det finns 21 lägenheter i huset varav 14 är med bostadsrätt och resterande 7 är hyresrätter vilka får betraktas som ett dolt värde.
Föreningen bildades 2008. Under mitten av 80-talet genomgick byggnaden en större renovering.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Det finns 5 garage, fn kö, som kan hyras till en kostnad om 680kr.
Längs med hälsovägen finns korttidsparkering och på närliggande gator finns 7dygnsparkering.

ENERGIPRESTANDA
95 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 69kvm

Rum: 2

Våning: 2

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kattugglan 14

Allmänt om föreningen: Det finns 21 lägenheter i huset varav 14 är med bostadsrätt och resterande 7 är hyresrätter vilka får betraktas som ett dolt värde. Föreningen bildades 2008. Under mitten av 80-talet genomgick byggnaden en större renovering.

Energideklaration: 95kWh/m² år

Byggnadsår: 1928


Uppvärmning: Fjärrvärme
Rumsbeskrivning: ENTRÈ
Vi möts av en stor och ljus hall som känns väldigt välkommande. Goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Fint klinker och ljusa väggar.

KÖK
Vidare in i lägenheten når vi köket som ger en väldigt modern känsla i finishen. Köket är utrustat med en komplett maskinpark där diskmaskinen är snyggt integrerad. Här finns även utrymme för att ha matplats om ca 4 personer. Samma fina klinker som i hall och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är semi-öppet mot köket via en häftig öppning. Här slås man av ett härligt ljusinsläpp via två fönsterpartier i olika väderstreck och det finns gott om plats för större soffgrupp. Fint parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM

Även här finns det ett stort fönsterparti som ger ett rikligt ljusinsläpp. Det i samband med att rummet är vänt mot innergården ger en härlig känsla. Här finns gott om plats för dubbelsängen och kompletterande möblering. Förvaring sker via garderober som sträcker sig längs med ena väggen. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM
Helkaklat fräscht badrum i en snygg variation av tidlöst vitt och svart. Utrustat med dusch, wc, kommod och handdukstork. Fönstret i badrummet ger ett naturligt ljus.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.