ALLA BILDER

Flemminggatan 10, 3 rum och kök, 67kvm


Kvadratsmart 3:a på sköna Tågaborg i en stabil förening på populär adress! En modern bostad där både kök & badrum har renoverats. Hiss & söderbalkong!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Välkommen till en välplanerad 3:a på en attraktiv adress mitt på Tågaborg. Bostaden har genomgått en större renovering under 2012 där både kök och badrum har gjorts vid. Med sina 67 kvadratmetrar erbjuds här två bra sovrum där det ena har förvaring i tre garderober, ett smakfullt renoverat kök med stilrena materialval samt matplats, ett helkaklat badrum som är inrett med dusch och en toppmatad tvättmaskin samt med ytbeklädnad i grått och vitt, ett stort härligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen mot innergård i söder samt en större klädkammare i hallen för säsongens alla kläder.
I både vardagrum, sovrum och hall är det parkettgolv, medan det är laminat i kök.

Här bor du kanske i ett av Helsingborgs bästa områden med vackra anrika byggnader precis intill. Föreningen har en insynsskyddad innergård med ett fint trädäck som man fritt får lov att nyttja. För den motionsintresserade eller bara allmänt intresserad av att gå långa promenader och njuta av vår fina stad finner vi allt ifrån Landborgspromenaden, Pålsjö skog, Vikingsbergsparken och Margaretaplatsen endast några hundra meter ifrån bostaden.
Bara ett par kvarter bort finns matvarubutiken ICA Borgen.

Varmt välkomna att boka en visning med Andreas Schultz!

Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong
Balkong
Vardagsrum
Del av vardagsrum
Hall
Kök
Kök
Matplats i kök
Kök
Sovrum 1
Sovrum 2
Helkaklat badrum
Fin utsikt från bostadens balkong
Flemminggatan 10
Fasad
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift 3 749 kr
Andel i bostadsrättsföreining 2.59699 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägget på hemförsäkringen samt bredband.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 67 m2
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1960
Bredband Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.
Tv Com Hem. Ingår i avgiften.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Observera att driftkostnaden är individuell och kan skilja sig åt efter förbrukning och avtalsvillkor.

BYGGNADSSÄTT
Fönster 2-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Flemmingkronan

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
6 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
6 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
136 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevlig balkong i söderläge med mycket sol och utsikt över innergård!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och vindsförråd till lägenheten. Tvättstuga, två torkrum och cykelförråd i källaren.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Kök renoverat -12
Badrum renoverat av föreningen -12

Budgivning pågår

Boarea: 67kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Flemmingkronan

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

Energideklaration: 136kWh/m² år

Byggnadsår: 1960


Uppvärmning:


Fönster: 2-glasfönster isoler
HALL: Stor välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Här når man även den praktiska klädkammaren för säsongens alla kläder. Parkettgolv och ljusa väggar.

KÖK: Fräscht renoverat kök med stilrena materialval med plats för matgrupp om 4 personer. Vita luckor, vitt kakel, grå bänkskiva, kyl/frys, städskåp, ugn med häll, fläkt, ljusa väggar samt laminatgolv.

VARDAGSRUM: ljust vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp. Utgång till den härliga balkongen i söderläge med flera sköna soltimmar per dygn. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM: i bra storlek med plats för dubbelsäng samt bra förvaring med två inbygga garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM: ljust sovrum beläget mot innergården med plats för säng i bra storlek som idag används som gästrum/kontor. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUM: fräscht helkaklat badrum i stilrena materialval med grått klinker och vitt kakel, tvättställ, spegelskåp, dusch med glasväggar samt toppmatad tvättmaskin från Miele.
VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.