ALLA BILDER

Frontgatan 8B, 3 rum och kök, 78.5kvm


Ljus och bekväm 3:a placerad på vån 5 med balkong i sydvästläge. Väldisponerad och genomgående planlösning. Totalrenoverad 2017. P-plats & hiss finns!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
Stig rakt in i denna totalrenoverade bostad och njut av charmiga materialval och praktisk planlösning. Lägenheten placeras högt, på våning 5. Hissen tar oss hit och väl på plats så disponeras de 3 rummen i en trevlig och genomgående planlösning. Bostaden erbjuder två ordentliga sovrum, vardagsrum med bra sällskapsytor, ett rejält kök med matplats för 4-6 personer samt gott om arbetsutrymme. Placeringen på balkongen i sydvästläge ger dessutom en garanti för sol under hela dagen. Balkongen nås dessutom från både kök och ett av sovrummen. Slutligen når vi det helkaklade badrummet som erbjuder en modern och lyxig känsla med bra förvaringsutrymme och en installerad tvättmaskin.

Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man bland annat ICA Maxi stormarknad. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

Sammantaget ett mycket bekvämt och praktiskt hem för den kräsne. Planlösningen, materialvalen, balkongen samt sällskapsytorna gör detta till en bostad som passar det nyblivna paret eller den mindre barnfamiljen!

Varmt välkommen på visning med Omar Akkache!

Matplats i anslutning till kök.
Vardagsrum öppet mot köket.
Vardagsrum - Gott om sällskapsytor.
Fullutrustat kök - Läckert!
Stort badrum.
Dubbelvask.
Sovrum med ingång till klädkammaren.
Klädkammare med skjutdörr.
Detaljbild.
Sovrum med utgång till balkong.
Detaljbild.
Praktisk planlösning.
Ikea-kök (-17).
Från vardagsrummet.
Detaljbild.
Balkong med bra plats för möblemang.
Föreningens gemensamma utrymme.
Balkong
Läckert kök med rostfri kyl/frys.
Entrén - avhängningsmöjlighet.
Frontgatan 8B
planlosning
Planlösning
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 4 928 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.5212 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 78.5 m2
Rum 3
Våning 5 av 7
Hiss Ja
Byggår 1965
Bredband Comhem
Tv Comhem samt kabeltvDRIFTKOSTNAD
Hushållsström 120 kr/mån
Hemförsäkring 55 kr/mån
Totalt 225 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser.

Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs.

Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
P-plats samt garage finns, separat kö. I garaget finns en tillhörande biltvätt.

ENERGIPRESTANDA
146 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong finns

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 78.5kvm

Rum: 3

Våning: 5

Antal våningar totalt: 7

Hiss: JaBostadsrättsförening: Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 13

Allmänt om föreningen: Välskött Riksbyggenförening med god ekonomi. Byggnaderna uppfördes 1965 och innehåller 204 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 11 lokaler med hyresrätt. Fastigheternas adress är Frontgatan 1-5 samt 2-8 i Helsingborg. Föreningen förfogar även över 88 st garageplatser och 118 st p-platser. Föreningen har planer på att genomföra stambyte inom de närmsta åren, samt byta samtliga entrédörrar till säkerhetsdörrar och byta ut portarna med nya passagesystem. Det förs även en diskussion angående att bygga ut samtliga balkonger och glasa in dessa. Men bygglov krävs. Se föreningens hemsida www.helsingborgshus13.se för mer information.

Energideklaration: 146kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL/ENTRÉ
Du välkomnas in genom en stor och ljus hall som är lätt att disponera. Här finns gott om avhängningsmöjligheter, samt en stor och praktisk skjutgarderob direkt till vänster. Hallen leder oss vidare till samtliga rum i bostaden.

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster ut mot fastighetens baksida. Här vilar ett snyggt parkettgolv och väggarna är vitmålade. Här ryms bl.a. en större säng. Från detta sovrummet når vi dessutom den mycket praktiska klädkammaren som öppnas med skjutdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum (-17), snyggt och modernt inredd. På golvet vilar ett mörkare klinker, och på väggarna finns ett matchande kakel. Badrummet är utrustat med dubbelvask, förvaringsskåp, WC, handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin.

KÖK
Praktiskt och bekvämt IKEA-kök (-17) med unika detaljer. Här finns gott om arbetsyta samt plats till ett matbord för 4-6 personer. Köksluckorna och bänkskivan är i en snygg grå färg och som stänkskydd finner vi ett matchande vitt kakel. Köket är utrustat med ugn, micro, kyl/frys, fläkt, diskmaskin samt en lyxig vinkyl.

BALKONG
Härlig balkong i sydväst-läge med dubbla utgångar. Balkongen nås både från ett av sovrummen samt från köket. Här finns gott om plats för ett mindre balkongmöblemang.

SOVRUM 2
Det andra sovrummet finns längst in i bostaden med fönster ut från fastighetens framsida. Här ryms en enkelsäng samt ett eventuellt skrivbord. På golvet vilar ett parkettgolv och väggarna är slätspacklade och vitmålade.

VARDAGSRUM
Väldisponerat och ljust vardagsrum med plats till såväl soffa som annat tänkbart möblemang. Stora fönsterpartier ger ett mycket trevligt ljus. Snyggt parkettgolv vilar på golvet och väggarna är vitmålade.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.