ALLA BILDER

Larmvägen 10A, 3 rum och kök, 79.5kvm


En toppmodern 3.a på Fredriksdal i stabil HSB föreningen. Stor inglasad balkong mot väster och stambytt badrum! Välkommen på visning!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
Varmt välkomna till en av de finaste lägenheterna på Fredriksdal i stabil och populär HSB förening! Belägen på tredje våningen, fritt från insyn, möts vi av en toppmodern genomgående lägenhet med en välplanerad planlösning samt stora umgängesytor och en inglasad balkong i härligt västerläge.

Bostaden erbjuder två ljusa sovrum i fil belägna i den lugnare delen av bostaden. In i bostadens hjärta når vi vardagsrummet med det härliga ljusinsläppet från det stora fönsterpartiet. Härifrån når vi även den möblerbara balkongen i härligt västerläge med utsikt över föreningens grönskande innergård. I anslutning till vardagsrummet ligger matsalen med plats för 6 personer. Här har det även öppnats upp mot köket för att skapa en luftigare känsla och för att öka kontakten med köket. Ett kök som erbjuder allt du kan önska med snyggt klinkergolv och en praktisk köksö med induktionshäll.

Ett perfekt boende för den som bara vill flytta rakt in i ett toppmodernt boende i ett lugnt område med en stabil förening.
Varmt välkomna på visningen till en bostad som bara måste ses på plats!

Område
Utmärkande för Fredriksdal är dels de grönytor som är insprängda i området och dels närheten till både stadens centrum via lokaltrafiken och de stadsdelscentrum som man når till fots. Inom området finns både skola och dagis och ett par minuter bort når man ICA Maxi stormarknad. Det finns även goda rekreationsmöjligheter i den närbelägna Fredriksdalsparken med museum, friluftsteater och botanisk trädgård.

Underbart kök!
Praktisk och snygg köksö
Öppet mot matplatsen
Vy från kök mot vardagsrum
Matplats med utrymme för nära & kära
Vardagsrum med härliga ytor
Utgång till balkong
Härlig balkong i västerläge
Utsikt över föreningens innergård
Gott om plats för soffgrupp
Hall med fint klinkergolv
Vy från matsal mot sovrum
Master beedroom med cool fondtapet
Sovrum två/kontor
Stambytt badrum
Med tvättmaskin
Fin grönskande innergård
HSB Fredrikdsal!
planlosning
Planlösning
Området Fredriksdal ligger ett par kilometer nordost om centrum, lagom nära och ändå en liten bit ifrån. Här kan du promenera till den mysiga oasen Fredriksdal museer och trädgårdar med historiska miljöer och aktiviteter året om. Närmaste centrum är Stattena med butiker och service och en kort cykeltur bort nås stadens idrottsarenor med allt från simning till hockey.
EKONOMI
Utgångspris 1 190 000 kr
Månadsavgift 4 888 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.42825 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 79.5 m2
Rum 3
Hiss Nej
Byggår 1965
Bredband Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Fredriksdal

Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning.
Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser.
Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök.
Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.
2009/10/11
- Nio torktumlare har bytts ut
- Värmekulvert har bytts under augusti månad
- Stambyte/badrumsrenovering -10/-11
2013
- Underhåll av fasaderna
2105
- Byte till säkerhetsdörr
2016
- Underhållsspolning av stammar
TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
55 garageplatser och 130 parkeringsplatser. Separat kö till platserna.

ENERGIPRESTANDA
169 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Rymlig inglasad balkong i västerläge

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 79.5kvm

Rum: 3

Våning: 3Bostadsrättsförening: Brf Fredriksdal

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Fronten 1, i vilken man upplåter lägenheter, lokaler samt garage- och parkeringsplatser. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress Larmvägen 2-18. Första inflyttning skedde år 1965. Föreningen har 232 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 18.814 m2 samt 7 hyresrättslokaler på totalt 393 m2. I föreningen finns även några mindre förrådslokaler för uthyrning. Föreningen har 130 garageplatser och 55 parkeringsplatser. Bostadslägenheterna är fördelade på: 22 st 1 rum och kök, 42 st 2 rum och kök, 113 st 3 rum och kök, 39 st 4 rum och kök samt 16 st 5 rum och kök. Bygnaden är fullvärdesförsäkrad i folksam. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. 2009/10/11 - Nio torktumlare har bytts ut - Värmekulvert har bytts under augusti månad - Stambyte/badrumsrenovering -10/-11 2013 - Underhåll av fasaderna 2105 - Byte till säkerhetsdörr 2016 - Underhållsspolning av stammar

Energideklaration: 169kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ/HALL
Via den nya säkerhetsdörren når vi en stor hall med avhängning direkt till höger via en garderob och badrum direkt till vänster. Fint klinkergolv och snygg tapet på väggen.

SOVRUM ETT/KONTOR
Vidare in in bostaden når vi ett sovrum som idag används som kontorsdel. Här plats för dubbelsäng. Vita väggar och snyggt ljust laminatgolv som är genomgående i sovrum och vardagsrum.

SOVRUM TVÅ
I fil med första sovrummet ligger master bedroom. Väldigt fint och luftigt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och kompletterande möblering. Förvaring sker via garderob. Vita väggar.

VARDAGSRUM
Längst in i bostaden ligger vardagsrummet. Med det stora fönsterpertiet och den öppna planlösningen mot köket är detta ett luftigt och väldigt ljust rum. Här finns plats för större soffgrupp och kompletterande möblering. Från vardagsrummet når vi även den inglasade balkongen i härligt västerläge. Vita väggar.

KÖK
Köket är utrustat med en komplett maskinpark där diskmaskin samt kyl/frys är snyggt intergrerade med de vita köksluckorna. Bra arbetytor med en praktisk och snygg köksö. Här inhyss även en matplats om ca 6 personer. Samma klinker golv som i hall och vita väggar.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum som stambyttes 2011. Utrustat med dusch, WC, kommod, handdukstork och toppmatad tvättmaskin.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.