ALLA BILDER

Södra Tvärgatan 7, 3 rum och kök, 75.5kvm


Exklusivt totalrenoverad trea i extremt välskötta HSB BRF Bagargården. Stor inglasad balkong, hiss från markplan och grönskande innergård!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Som boende i extremt välskötta Brf Bagargården får man njuta av Helsingborgs mest välskötta innergård med grillplatser, boulebana, lekplats, grönyta och en massa blommor och grönska. Den inhägnande gården nyttjas friskt av föreningens medlemmar och den goda grannsämjan går nästan att ta på så fort man kliver in genom grindarna. Här bor man tryggt och skönt mitt i Söder-city!

Denna bostad har under 2017 genomgått en totalrenovering och håller idag mycket hög standard. Man har moderniserat planlösningen och bland annat flyttat ingången till ett av sovrummen samt tagit ner en onödig passage. Genomgående har man lagt ett ljust parkettgolv och samtliga väggar är bredspacklade och vitmålade. Köket är helt nytt och hår finns bland annat lyx som dubbel kyl och frys. Badrummet är även det helt nyrenoverat och här finns så klart möjlighet att installera tvättmaskin. I bostaden finns även ett rymligt vardagsrum, en stor inglasad söderbalkong och två rejäla sovrum, varav det ena har en walk-in-closet!

Varmt välkomna till denna extremt moderna och stilsäkra trea i en av Helsingborgs bästa föreningar!

Med plats för matbord för 4-6 personer
Rejält vardagsrum
Utgång till balkong
Stor inglasad söderbalkong
Vardagsrum mot kök
Nytt och snyggt
Köksdetaljer
Riktigt läckert kök
Vy från master-bedroom mot vardagsrum
Master bedroom
med egen walk-in-closet
Sovrum två är även det i bra storlek
Exklusivt renoverat badrum med plats för tvättmaskin
Entré med plats för avhängning
Välskött, gemytligt och inbjudande
Hiss från markplan, inhägnat område, lekplats, grillplats, boulebana m.m.
Brf Bagargården - Arkivbild
Brf Bagargården - Arkivbild
Brf Bagargården - Arkivbild
planlosning
EKONOMI
Utgångspris 1 750 000 kr
Månadsavgift 4 131 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.78206 %

KOMMENTAR
Ink värme, vatten och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 75.5 m2
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1983
Bredband Bredband. Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beräknat enligt Schablon. Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB BRF Bagargården

Exemplarisk skött förening med stor skyddad innergård samt en mängd gemensamhetsaktiviteter såsom julfest, gårdskvällar, Café Bagaregården etc.
Ett par gånger om året går föreningens nyhetsblad "Extrabullen" ut till föreningens medlemmar.

Föreningen består av 125 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Väldigt god ekonomi. Se årsredovisning.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Närliggande garage till fastigheten. Kostnad ca 500kr/mån.
Regelriktig parkering längs med områdets gator.

ENERGIPRESTANDA
92 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Väl tilltagen inglasad balkong i söderläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 50% av betalningen till Hemnet enligt skalan nedan:
Utgångspris Annonspriser (inkl. moms)
1 - 500 000kr 600 kr
500 001 - 1 000 000 kr 800 kr
1 000 001 - 2 000 000 kr 1000 kr
2 000 001 - 5 000 000 kr 1200 kr
5 000 001 - 9 000 000 kr 1400 kr
9 000 001 kr + 1600 kr
Objekt som saknar pris 1600 kr

RENOVERINGAR
Boarea: 75.5kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB BRF Bagargården

Allmänt om föreningen: Exemplarisk skött förening med stor skyddad innergård samt en mängd gemensamhetsaktiviteter såsom julfest, gårdskvällar, Café Bagaregården etc. Ett par gånger om året går föreningens nyhetsblad "Extrabullen" ut till föreningens medlemmar. Föreningen består av 125 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Väldigt god ekonomi. Se årsredovisning.

Energideklaration: 92kWh/m² år

Byggnadsår: 1983


Uppvärmning:
ENTRÉ
Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster. Genomgående ligger ekparkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade. Spotlights i taket som sträcker sig in hela vägen till köksdelen.

KÖK
Riktigt snyggt grått kök helt nytt från 2017. Komplett maskinpark med dubbel kyl och frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt integrerad ugn och micro. Plats för matbord för 6 personer och utsikt över föreningens underbara gård.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för båda soffgrupp och matbord. Utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder och bilder ett extra rum till lägenheten.

MASTER BEDROOM
Stort rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och extra förvaring. Här ifrån nås en rejäl klädkammare, stor nog att kallas walk-in-closet.

SOVRUM TVÅ
Direkt till höger från entrén ligger bostadens andra sovrum, även detta är stort nog för att rymma en dubbelsäng.

BADRUM
Helt nyrenoverat och lyxigt badrum. Helkaklat i grått. Dusch med glasdörrar, toalett, kommod och spegelskåp ovan, förberett för tvättmaskin och torktumlare, spotlights i taket.

OMRÅDE
I södra delarna av centrum ligger södercity. Här finns ett större utbud av service och kommunikationer. Flertalet mataffärer, biograf, gym, simhall, kyrka samt flera busslinjer. I närheten ligger den vackra furutorpsparken och centrums utbud av butiker och nöjen ligger inom promenadavstånd.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.