ALLA BILDER

Laxögatan 28, 4 rum och kök, 94kvm


Nyproducerat bostadsrättsradhus mitt bland de nya adresserna i Rydebäck! Hörntomt, lagom stor trädgård och uppfart precis utanför dörren. Välkomna!


MÄKLARE: Hannah Kjell
hannah@3etage.se
Direkt 042-300 30 36
SMS: 0735-179 336
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Mitt bland de populära nya adresserna i Rydebäck finner vi detta bostadsrättsradhus på en av områdets absolut bästa hörntomter. Ett läckert boende fördelat på 94 kvm med egen trädgårdstäppa, bekväm uppfart precis utanför dörren med plats för två parkerade bilar och ett stort tillhörande förråd.

Bostaden i sig är väldisponerad och erbjuder hög klass rakt igenom. Under byggnadsprocessen fick nuvarande ägare möjligheten att påverka materialval där flera av tillvalen då valdes. En modern och smakfull pärla som erbjuder stora och sociala sällskapsytor med delvis öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgång till bostadens härliga baksida med stenlagd uteplats och en mindre täppa som ebbar ut mot omgivningens grönytor precis invid. För de som drömmer om ett uterum är uteplatsens hörna perfekt för detta. Utöver detta finner vi tre bra sovrum, en egen liten avdelning med ett större badrum, gästtoalett och en underbar tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter.

Här omgärdas man av dagis, lekplats precis utanför dörren, vackra promenadstråk, havet på 15 minuters gångavstånd och Rydebäck city endast ett stenkast bort. Ett mycket trevligt bostadsområde med underbar arkitektur och vackra villor. Rydebäck är en uppskattad by för pendlaren som har E6:an endast 3 minuter från uppfarten. För de som hellre önskar ta buss eller tåg finnes även detta inom 200-800m från bostaden. Mer bekvämt blir det inte!

Varmt välkomna på visning med Hannah Kjell!

Välkomna till Laxögatan 28
Radhuskänsla med egen uppfart och framsida
En inbjudande hall med praktisk klinker på golv
Vy från vardagsrummet mot hallen
Ett härligt rum att umgås i
Vardagsrummets stora fönsterpartier bidrar till ett rikligt ljusinsläpp
Tilltalande planlösning med delvis öppen planlösning
Från vardagsrummet når vi bostadens uteplats
Ett av områdets bästa hörntomter där möjlghet finns att bygga till ett uterum
Vy från matsalsbordet ut mot vardagsrummet
Här erbjuds ett stort och inbjudande kök
Danskt kvalitetskök från HTH
Påkostade materialval såsom rostfri maskinpark och en underbar granitbänskiva
I köket ryms en stor matplats för upp till 8 personer
Detaljbild i kök
Bostadens största sovrum med skjutgarderober
Detaljbild i sovrum
Sovrummet direkt till höger från hallen med egen klädkammare
Sovrummet i anslutning till köket
Helkaklat och rymligt badrum med påkostade tillval
Fin gästtoalett med kaklat golv
En fantastisk tvättstuga med bra förvaring och arbetsytor
Precis utanför dörren finns en tacksam lekplats för de mindre och en bekväm uppfart
Vyn ovanför lekplatsområdet precis utanför dörren
planlosning
Detta sköna familjeområde vid en tre kilometer lång sandstrand ligger söder om Helsingborg, strax innan Råå. Här finns bra skolor, tågstation, privata och kommunala förskolor och flera idrottsklubbar. Rya Golfklubb öppnade 1934 och ligger på perfekt seaside-läge. Ett antal restauranger och ett konstgalleri finns också i byn. Fortuna är den del som ligger sydligast.
EKONOMI
Utgångspris 2 695 000 kr
Månadsavgift 4 387 kr
Andel i bostadsrättsföreining 8.33 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår drift och underhåll för bostadsrättsföreningen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 94 m2
Rum 4
Våning 1 av 1
Hiss Ja
Byggår 2016
Bredband Fiber finns indraget till bostaden
Tv Fiber finns indraget till bostaden

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Värme 500 kr/mån
Vatten 150 kr/mån
Hemförsäkring 200 kr/mån
Totalt 1 150 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen. I denna bostad betalar du själv för det du förbrukar i hushållet, dvs all värme och vatten.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Guldholmen i Rydebäck

Brf Guldholmen i Rybebäck bildades 2015 och består av 12 bostadsrättsradhus. Fastigheterna färdigställdes 2016 och byggdes av Myresjöhus. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC.

- Inga större underhåll är planerade de närmsta åren
- Medel bör reserveras årligen till det planerade underhållet
- Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmsta året


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Bekväm stenlagd uppfart med plats för två bilar direkt utanför dörren. Bättre blir det inte!

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stenlagd uteplats med kombinerad gräsmatta. Fantastiskt hörnläge som bidrar till ett skyddat och bra läge med allmänna grönytor runt omkring. Här hälsar solen på redan från morgon till sen eftermiddag. Bostadens framsida erbjduer även den en mindre uteplats för en sittgrupp.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
På bostadens trädgårdsbaksida finner vi ett rymligt förråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 94kvm

Rum: 4

Våning: 1

Antal våningar totalt: 1Bostadsrättsförening: Brf Guldholmen i Rydebäck

Allmänt om föreningen: Brf Guldholmen i Rybebäck bildades 2015 och består av 12 bostadsrättsradhus. Fastigheterna färdigställdes 2016 och byggdes av Myresjöhus. Den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC. - Inga större underhåll är planerade de närmsta åren - Medel bör reserveras årligen till det planerade underhållet - Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmsta året

Byggnadsår: 2016


Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump


Fönster: 3-glasfönster
ENTRÉ
Praktisk entré med slittålig klinker i en ljusgrå kulör och goda avhängningsmöjligheter direkt till höger. För ytterligare förvaring finner vi två bra garderober längre ned i bostadens hall. Hela bostaden värms upp med vattenburen golvvärme.

SOVRUM 1
Direkt till höger från hallen nås ett mindre sovrum med fönster från två olika väderstreck. Ett perfekt barnrum eller varför inte till hemmakontoret? Genomgående för resten av bostaden är den stilrena ekparketten och i detta rum är samtliga väggar målade i en dimrosa kulör. Här når man även en rymlig klädkammare med elfasystem.

SOVRUM 2
Bostadens största sovrum finner vi direkt till vänster från hallen. Ett härligt rum med stora fönsterpartier som bidrar till ett naturligt ljusinsläpp. Här ryms såväl dubbelsängen och övrig möblemang. Dessutom finner vi förvaring i form av en djup skjutgarderob med elfasystem.

VARDAGSRUM
Ett härligt vardagsrum med flera läckra fönsterpartier i olika utformningar. Ljusinsläppet är med andra ord fantastiskt och rummet i sig erbjuder plats för både soffa och en mindre matgrupp. Härifrån når vi bostadens uteplats som ligger i ett soligt sydostläge. Här värmer solen redan från tidig morgon till tidig eftermiddag.

KÖK
Bostadens kök ligger i anslutning till vardagsrummet med delvis öppen planlösning. Här behöver kocken aldrig känna sig ensam! Köket är stort och luftigt med rejäla arbetsytor och fantastisk förvaring. Köket som kommer från kvalitetsmärket HTH är påkostat och fullutrustat med en svart granitbänskiva, hel kyl och frys, spis, ugn, fläkt, diskmaskin och micro. För de som drömmer om ett ännu större kök med exempelvis en köksö finns här goda möjligheter till detta genom att ta ner väggen till bostadens tredje sovrum som ligger invid köket. Idag erbjuds en grym matplats för upp till 8 personer.

SOVRUM 3
Ett mindre sovrum med stora härliga fönster ut mot bostadens baksida och trädgård. Plats för en säng av mindre modell samt övrig möblemang. Förvaring i form av en garderob.

GÄST-WC
En perfekt gästtoalett med grå klinker på golv och vitputsade väggar. Toalett, vask med stänkskydd och spegel med infälld belysning.

BADRUM
Helkaklat badrum med stora moderna plattor i olika utformningar. På golvet vilar snyggt grått klinker och väggarna är klädda i rektangulära vita plattor som möts av en mörkgrå fondvägg. Badrummet är utrustat med vikbara duschväggar, toalett, kommod och spegelskåp med infälld belysning.

TVÄTTSTUGA
Underbar på alla sätt med god förvaring och bra arbetsytor med vask. Drömmen för barnfamiljen! Precis som i det stora badrummet vilar grå klinker på golv och väggarna är vitputsade. Förvaring i form av underskåp och en garderob i fullhöjd.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.