ALLA BILDER

Handelsmansgatan 10A, 2 rum och kök, 56.5kvm


I välskötta BRF Viskan finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad och uppfräschad gavel-2.a med balkong i soligt västerläge! Låg avgift!


MÄKLARE: Nicklas Lidholm
nicklas@3etage.se
Direkt 042-3003033
SMS: 0735-179333
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
I en av Helsingborgs mest attraktiva föreningar belägen på omtyckta Eneborg finns nu möjligheten att förvärva en uppfräschad 2.a på andra våningen med ypperligt gavelläge och balkong! Denna charmiga två-rummare har under det senaste halvåret setts över och renoverats till ett ombonat hem med mycket personlighet.

2 trappor upp och in innanför säkerhetsdörren möts vi av en välkomnande och rymlig hall med ett nylagt golv i en härlig grå/blå ton. Detta golv följer även med oss in till köket som ligger i direkt anslutning till hallen. Köket har genomgått en uppfräschning där den gamla charmen har bevarats med en modern touch. Luckorna är målade i en snygg nyans av petroleum vilket gifter sig väldigt bra med golvet och den snygga Arne Jacobsen Ypsilon tapeten. Ovanför diskbänken sitter hexagonkakel som blir pricken över i:et i detta extremt charmiga kök. Vidare in i lägenheten kommer vi till det mysiga sovrummet med snyggt golv i valnöt och rogivande färger på väggarna. Sist men inte minst kommer vi ut i det rymliga och ljusa vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck tack vare det underbara burspråket med blyinfattade glas. Här finns väldigt generösa ytor som ger plats åt arbetshörna och större soffgrupp, ett perfekt ställe att samla nära och kära på. Vid de varmare sommardagarna blir balkongen ett extra "rum" att umgås på.

En perfekt bostad för den som vill flytta hemifrån, till det nykära paret, eller till studenten som ska börja studera på Campus.

Varmt välkommen på visning med Nicklas Lidholm!

Fantastiskt kök
Med matplats om 2-4 personer
Det underbart charmiga köket
Snyggt hexagonkakel
Gammalt möter nytt
Hall med vy mot entré och kök
Trevligt vardagsrum med ljus från två väderstreck
Gott om plats för soffgrupp
Detalj
Del av vardagsrum med balkong i bakgrunden
Balkong mot väster
Detaljer
Vy mot sovrum där det fina burspråket skymtas
Coola detaljer i burspråket
Perfekt yta för en arbetsplats
Detalj
Härligt sovrum med snygg fondvägg
Mysigt sovrum
Stambytt och helkaklat badrum
Handelsmansgatan 10A
BRF Viskan
Föreningens gym
planlosning
Planlösning
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 1 150 000 kr
Månadsavgift 2 778 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.005782 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 56.5 m2
Rum 2
Hiss Nej
Bredband Ansluten till stadsnätet
Tv Ansluten till stadsnätet

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Viskan

Gedigen förening som varit verksam sedan 1946. Föreningen innehar 192 bostadsrättslägengheter samt 41 hyresrättslokaler. Föreningen finns på adress Viskgatan 4 A-B, 6 A-B Handelsmansgatan 6 A-B, 8 A-B, 10 A-B samt Tranemansgatan 25 A-B - 29 A-B. Husen är genomgående i bra skick.. Vatten- och avloppsstammar byttes 1996, elstigarna byttes ut 2003-04.
Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen blev även skuldfri juni 2015.
Övriga underhåll som skett:
- Nya tegelfasader -87
- Bytt samtliga fönster till 3-glas -87
- Renoverat källare och tvättstugor -02-03
- Installerat säkerhetsdörrar -03
- Anslutit alla lägenheter till stadsnätet -04
- Renoverat alla traphus -05
- Lagt om samtliga tak -05-09
- Renoverat samtliga balkonger -08-12
- Installerat gym på ca 120kvm för föreningens medlemmar -11
- Bytt ut samtliga radiatorventiler och termostater -12

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Gratis parkering på gatorna i området

ENERGIPRESTANDA
133 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong, läge väster.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Matkällare, vindsförråd, tvättstuga samt gym som föreningens medlemmar kan nyttja för 50kr/månad.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 56.5kvm

Rum: 2

Våning: 2Bostadsrättsförening: Viskan

Allmänt om föreningen: Gedigen förening som varit verksam sedan 1946. Föreningen innehar 192 bostadsrättslägengheter samt 41 hyresrättslokaler. Föreningen finns på adress Viskgatan 4 A-B, 6 A-B Handelsmansgatan 6 A-B, 8 A-B, 10 A-B samt Tranemansgatan 25 A-B - 29 A-B. Husen är genomgående i bra skick.. Vatten- och avloppsstammar byttes 1996, elstigarna byttes ut 2003-04. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. Föreningen blev även skuldfri juni 2015. Övriga underhåll som skett: - Nya tegelfasader -87 - Bytt samtliga fönster till 3-glas -87 - Renoverat källare och tvättstugor -02-03 - Installerat säkerhetsdörrar -03 - Anslutit alla lägenheter till stadsnätet -04 - Renoverat alla traphus -05 - Lagt om samtliga tak -05-09 - Renoverat samtliga balkonger -08-12 - Installerat gym på ca 120kvm för föreningens medlemmar -11 - Bytt ut samtliga radiatorventiler och termostater -12 Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Energideklaration: 133kWh/m² år
HALL
Välkomnande hall med nylagt snyggt golv i en imitation av betong med en trevlig mörkgrå nyans. Goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster och via inbyggd garderob längre in i hallen.

KÖK
Direkt till höger efter att vi gjort entré når vi köket som genomgått en uppfräschning. Nymålade luckor, delvist kaklad vägg i snyggt hexagonmönster och en helt ny fläkt. Här finns plats för matgrupp om ca 2-4 personer och förvaringsmöjligheterna är goda. I övrigt är köket utrustat med spis, ugn, kyl och frys. Samma golv här som i hall och väggarna är tapetserade med en Arne Jacobsen Ypsilon tapet.

BADRUM
I anslutning till hallen når vi även det fräscha badrummet som genomgick ett stambyte -96. Badrummet helkaklat och är utrustat med WC, vask, och dusch.

SOVRUM
Vidare in i hallen och till höger når vi det trevliga sovrummet. Här finns plats för dubbelsäng och kompletterande möblering, det finns även en mindre garderob för förvaring. Väggarna är i rogivande grå toner och på golvet ligger ett parkettgolv i valnöt

VARDAGSRUM
Till sist öppnar sig vardagsrummet upp för oss med härlig rymd och ljus. Då bostaden är placerad på gaveln får vi ännu mer ljusinsläpp genom ett burspråk med blyinfattade glas som mysig detalj. Här finns gott om plats för större soffgrupp och arbetshörna. På golvet ligger original golvet i ek som genomgått en slipning och vaxning, väggarna är vitmålad tapet. I änden av rummet finns utgång till balkongen med möjlighet att möblera och västerläget ger oss möjlighet att avnjuta solen.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.