ALLA BILDER

Södra Strandgatan 7, 3 rum och kök, 100kvm


Renoverad city-3:a placerad högst upp i vacker sekelskiftesfastighet. Stabil förening med låga avgifter. Påkostade materialval. Hiss & balkong finns!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

Högsta budet: 3 150 000kr
2
Mitt i city, högst upp i trevlig sekelskiftsfastighet så hittar vi denna trevliga 3:a om 100kvm som trots sitt centrala läge erbjuder lugn och ro på insynsskyddat läge. Bostadsrätten genomgick en större renovering 2017 då genomgående parkettgolv las in och samtliga väggar bredspacklades och vitmålades. Ett helt nytt kök med köksö installerades. Ett fullutrustat kök med komplett maskinpark och goda arbetsytor, perfekt för den matglade helt enkelt. Detta samsas i en trevlig bostadsmiljö med matplats och vardagsrum i en öppen och social planlösning. Bostaden erbjuder även två stora sovrum med goda förvaringsmöjligheter, samt ett helt nyrenoverat badrum med lyxiga materialval. I västerläge hittar vi slutligen balkongen som erbjuder trevlig sol under stora delar av dagen. Föreningen är välskött och stabil med attraktiva avgifter. Hiss finns upp till vån 5!

Här bor du mitt i stadens hjärta med gångavstånd till nöjen, shopping, barer, caféer, restauranger samt Helsingborgs vackra hamnstråk. Campus når du med några minuters gångavstånd och Knutpunkten ligger 100m från porten, perfekt för både studenten och pendlaren. Sammantaget ett trevligt och fräscht boende mitt i stadens puls. Det höga inskjutna läget ger ett trevligt lugn samtidigt som hissen tar oss ner till det bästa staden har att erbjuda.

Varmt välkommen på visning med Emma Selenius!

Välkommen hem!
Stort allrum.
Utgång till balkong.
Trevlig atmosfär.
Allrum med gott om sällskapsytor.
Matplats och kök.
Detaljbild.
Köksö med snygga detaljer.
Detaljbild.
Köksö.
Detaljbild.
Detaljbild.
Perfekt!
Stort sovrum.
Gott om plats för förvaring.
Sovrum 2.
Sovrum med plats för skrivbord.
Fantastisk utsikt över takåsarna, kärnan och Maria kyrkan.
Entré.
Badrum.
Duschhörna.
Från balkongen i västerläge.
Balkong i direkt västerläge
Vy över balkongen i västerläge!
planlosning
Planritning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift 4 405 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.4296 %

KOMMENTAR
Ink. värme, vatten, kabel-TV samt bredband.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 100 m2
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Byggår 1907
Bredband Leverantör: Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.
Tv Leverantör: Comhem

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Unionen södra

Unionen södra. Föreningen har adress Södra Strandgatan 5-7 och bildades 2006. I föreningen finns 24 st lägenheter, varav 23 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt, samt 2 st hyreslokaler.

Föreningen ser positivt på ekonomin framöver och där är inga avgiftsförändringar på gång (enl samtal med ordförande 2016-04-29).
Fastigheterna är i väldigt gott skick:
Stambyte -86
Fönster, fasad, tak, trapphus, värmecentral m.m. -06/-07
Kommande renoveringar:
Renovering av trapphus i 5:an, målning av tak.

Se föreningens hemsida för mer info;
http://www.brf-unionen.org/

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
I området finns två stora garagehus med möjlighet att hyra garageplats.

ENERGIPRESTANDA
136 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong i västerläge.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och övrig utrustning. Föreningen har en gemmensam innergård.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Array

Boarea: 100kvm

Rum: 3

Våning: 6

Antal våningar totalt: 6

Hiss: JaBostadsrättsförening: Unionen södra

Allmänt om föreningen: Unionen södra. Föreningen har adress Södra Strandgatan 5-7 och bildades 2006. I föreningen finns 24 st lägenheter, varav 23 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt, samt 2 st hyreslokaler. Föreningen ser positivt på ekonomin framöver och där är inga avgiftsförändringar på gång (enl samtal med ordförande 2016-04-29). Fastigheterna är i väldigt gott skick: Stambyte -86 Fönster, fasad, tak, trapphus, värmecentral m.m. -06/-07 Kommande renoveringar: Renovering av trapphus i 5:an, målning av tak. Se föreningens hemsida för mer info; http://www.brf-unionen.org/

Energideklaration: 136kWh/m² år

Byggnadsår: 1907


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
Rumsbeskrivning: ENTRÉ
Du stiger in genom ytterdörren och väl vid entrén finns gott om avhängningsmöjligheter genom den praktiska väggen som delar av entrén och vardagsrummet. Genomgående i bostaden vilar ett snyggt vitlaserat parkettgolv och samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade (-17).

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum öppet mot kök och matplats. Här finns möjligheten att möblera för större sällskapsytor i och med den luftiga och öppna planlösningen. Från vardagsrummet når vi balkongen som ligger i västerläge.

KÖK
Nytt välutrustat IKEA-KÖK med köks-ö och påkostad bänkskiva. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Köket har vita luckor som går i en lantlig stil, och en mörkare stenbänkskiva. Till stänkskydd finner vi ett snyggt vitt kakel. Köket är utrustat med: vask, häll, ugn, köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Runt köksön finns plats för 2-3 barstolar, utöver detta finns det gott om plats för ett större matbord för 4-6 personer (-17).

BADRUM
Helkaklat och modernt badrum med mörkare klinker som vilar på golvet samt ett beigeaktigt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med duschhörna, WC, tvättställskommod, spegel, spotlights, handdukstork samt en praktisk tvättmaskin (-17).

SOVRUM x 2
Två stora sovrum längst in bostaden. Sovrummen har gott om förvaringsyta i form av stora skjutdörrsgarderober. Här sover ni ostört med tanke på läget mitt i city och helt fritt från insyn. I ena sovrummet har man framtagna takbjälkar och från flera fönster är det fri utsikt upp emot Kärnan och takåsarna.

BALKONG
Sommarens härligaste stunder må avnjutas på denna tilltagna och rymliga balkong. Med högt och soligt sydvästläge kan man sitta flera personer och njuta av solen stora delar av dagen och kvällen.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.