ALLA BILDER

Prästgatan 18, 3 rum och kök, 86kvm


Totalrenoverat skandinaviskt boende mitt i centrum med närhet till allt. Fördelar som hiss från markplan, stor söderbalkong och garageplats!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Mitt i city på enkelriktade Prästgatan ligger denna rymliga och genomgående trea på tredje våningen. Bostaden har under de senaste åren genomgått en totalrenovering med materialval som går i ljusa skandinaviska toner. Här får man njuta av ett komplett utrustat kök med matplats vid burspråket, två rejäla sovrum, ett helkaklat och snyggt badrum, samt ett rejält vardagsrum som rymmer både större soffgrupp och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som vetter mot söder. Här är man mitt i centrum men ändå långt bort från stadens brus!

Brf Prästen stoltserar med en riktigt välskött grönskande gård samt dom förfogar över ett stort garage med hela 26 platser plus 2 MC-platser (separat kö) fördelat på 20 lägenheter. En stor fördel och en bra tillgång för en förening mitt i centrum.

Här bor du mitt i centrum med direkt närhet till Helsingborg Central som tar dig till Kastrup på cirka en timme, och väl därifrån har du hela Europa inom räckhåll. På tvärgator finner du några av Helsingborgs absolut bästa restauranger och inom kortare promenadavstånd kan du ta del av ett brett kulturliv via teatern och konserthuset. Båda har spännande uppsättningar/program över hösten och vintern. Sist men inte minst, ett salt dopp i Öresund är även det inom promenadavstånd, något som är väldigt viktigt för de flesta Helsingborgare!

Varmt välkomna att boka visning med Martin Persson!

Kök
Med läckert burspråk
Nyrenoverat, snyggt och modernt
Köksdetaljer
Komplett maskinpark
Vinskåp
Härligt vardagsrum
Ryms både soffgrupp
och matsalsmöblemang
Stor indragen balkong med trall
Ritkigt charmig gård fri från stadens brus
Vardagsrum
Master bedroom
Med gott om förvaring
Plats för skrivbordshörna
Sovrum två är även det i bra storlek
Stringhyllan är både snygg och kreativ
Rejäl entré och hall
Renoverat badrum
Badrumsdetalj
Lugnt, grönt och fritt
Prästgatan 18
Prästgatan 18 med eget garage och nyputsad fasad
Intilliggandes Blomsterhallen
Närliggande och populära KOL & Cocktails
planlosning
Varje gata i centrum har sin egen atmosfär. I city bor du med stadens shoppingstråk, krogarnas världsmenyer, doften av nybakade bullar, konstutställningar, kultur och nöjen alldeles intill. Här finns både boende mitt i stadens brus som på lugna sidogator. Havet går ända in i centrum och sätter sin prägel på stadslivet. På andra sidan sundet glittrar Danmark.
EKONOMI
Utgångspris 2 095 000 kr
Månadsavgift 4 993 kr
Andel i bostadsrättsföreining 6.47233 %

KOMMENTAR
värme, vatten och kabel-tv

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 86 m2
Rum 3
Våning 3 av 5
Hiss Ja
Byggår 1987
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Prästen

Föreningen köpte fastigheten 2007 och består av 20 st lägenheter. Föreningen förfogar över ett garage med 26 p-platser, 2 mc-platser.

Stabil ekonomi, inga beslutade avgiftsförändringar. Amorterar friskt på sina lån. Se årsredovisning för mer information.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
26 garageplatser plus 2 mc.platser. Går att hyra för cirka 1034 kr/mån. Garaget är bekvämt beläget i markplan precis utanför entrén, smidigt och en ganska unik möjlighet i dessa kvarter!

ENERGIPRESTANDA
119 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkongen ligger i söderläge mot innergården som i sig är en lugn och lummig oas mitt i city, fri från allt stress och buller.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och tvättstuga.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

Sidoverksamhet och tilläggstjänster
För förmedling till säljaren av annonsplats på hemnet.se erhåller 3etage Fastighetsmäklare i Helsingborg AB en administrationsersättning från Hemnet Service HNS AB om 300 kr inklusive moms.

RENOVERINGAR
Boarea: 86kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Prästen

Allmänt om föreningen: Föreningen köpte fastigheten 2007 och består av 20 st lägenheter. Föreningen förfogar över ett garage med 26 p-platser, 2 mc-platser. Stabil ekonomi, inga beslutade avgiftsförändringar. Amorterar friskt på sina lån. Se årsredovisning för mer information.

Energideklaration: 119kWh/m² år

Byggnadsår: 1987


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ bred hall med plats för avhängning. Hatthylla. Bostaden fick under 2016 nya parkettgolv i samtliga rum, man gick igenom alla golvlister samt målade alla väggar.

KÖK genomgick en uppfräschning 2016 med bland annat nytt kakel samt ny köksstomme och nya luckor och lådor. Vitvaror: ugn (Electrolux), micro (IKEA) hel kyl och frys (Samsung), induktionshäll (IKEA), fläkt(Gorenje), samt diskmaskin (Electrolux). Matplats vid burspråk med plats för 4-6 personer.

VARDAGSRUM lättmöblerat rum med plats för både soffgrupp och lyxigare matplats. Härifrån nås den stora balkongen som vetter mot söder. På sommaren går man barfota ut på trätrallen som är nylagd från 2017.

MASTER BEDROOM ett riktigt stort sovrum med gott om förvaring via garderober. Här ryms även extra möblemang i form av arbetsplats eller läshörna.

SOVRUM TVÅ även detta sovrum är i bra storlek och har goda förvaringsmöjligheter direkt till vänster.

BADRUM renoverades 2012 med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med dusch, wc, tvättställ med förvaring och handdukstork. Ny blandare från 2016.


OMRÅDE
Mer centralt kan man knappt komma! Citys stora utbud av affärer, restauranger och kultur precis utanför dörren! Du har heller inte långt till någon av de många parker som finns inom gångavstånd från centrum eller för den delen Norra Hamnen med dess folkliv och Gröningen/Stranden när vädret tillåter. För den som pendlar nås Knutpunkten på ett par minuter till fots!

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.