ALLA BILDER

Bärnstensgatan 10, 4 rum och kök, 101kvm


Tillfälle att förvärva en av de få 4:orna i föreningen. Ljusinsläpp från tre väderstreck, sundsutsikt samt inglasad balkong!


MÄKLARE: Emma Selenius
emma@3etage.se
Direkt 042-3003032
SMS: 0735-179332
Stig rakt in i svunna tider och låt dig minnas tillbaka till 80-talet och de utsvängda jeansens tid. Boendet är i originalskick och kommer med fördel att totalrenoveras, men ändå är det ett nöje att få stiga in i denna tidskapsel. Lägenheten är placerad på våning 2 dit hissen tar oss, väl på plats disponeras de 4 rummen i en trevlig och genomgående planlösning. Alla utrymmen är fullgoda där två av sovrummen är något större än det tredje och vardagsrummet rymmer såväl matplats som soffgrupp. Köket rymmer en rejäl matplats för 4-6 personer och har gott om både arbetsyta och förvaring. Den inglasade balkongen, som nås från köket, erbjuder härlig eftermiddags- och kvällssol tack vare sitt västerläge. Slutligen når vi badrummet som vid en renovering har plats för det mesta! Utöver det hittar vi en omgjord gästtoalett som idag disponeras som en klädkammare, detta kan man enkelt åtgärda om man är i behov av ytterligare en toalett.

Sammantaget en fin möjlighet att sätta prägel på sitt eget boende. Planlösningen tillsammans med ytan, ljusinsläppet från tre väderstreck, sundsutsikt samt inglasad balkong ger oändligt med potential.

Varmt välkommen att boka visning med mäklare Emma Selenius!

Bärnstensgatan 10
Ljust och härligt vardagsrum
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp
Generöst ljusinsläpp
Rymlig och ljus hall
Sovrum
Sovrum med garderobsvägg
Möjligt tredje sovrum
Badrum
Kök
Kök med gott om arbetsyta
Gott om förvaring
Matplats med utgång till balkongen
Stor balkong i västerläge
Magisk utsikt
Utomhusmiljö
planlosning
Planlösning
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 1 295 000 kr
Månadsavgift 6 159 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.35393 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 101 m2
Rum 4
Våning 2 av 7
Hiss Ja
Byggår 1978
Bredband Bredband: Com Hem
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på de enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Runan i Helsingborg

Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 och uppförda 1978. Fastigheterna är geografiskt belägna i området Ättekulla med adress Bärnstensgatan 2-32. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter,14 lokaler, 2 föreningslokaler samt 2 övernattningsrum. Till förfogande har de även 300 garage, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:

2 rum och kök 186 st.
3 rum och kök 154 st.
4 rum och kök 34 st.
Mål för verksamheten:

Föreningen har som mål för sin verksamhet att ha låga avgifter på lång sikt.Följande underhåll har skett de senaste åren:
Takläggning av 5 stycken förrådsbyggnader
Renovering tvättstuga Bärnstensgatan 8
Nya elektroniska garareportar
Målning lekutrustning och parkbänkar
Installation av elektroniska informationsskärmar i trapphusen
Fönsterbyte
Fasadrenoveringar med montage av ny inglasning
Tilläggsisolering av vindar


Besök gärna föreningens hemsida http://runan.hsbbrfwebb.se/

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Antal bilplatser: 56 st, separat kö.
Antal garageplatser: 300 st, separat kö.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Ljuvlig inglasad balkong med utsikt över sundet. Eftermiddag- och kvällssol!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 101kvm

Rum: 4

Våning: 2

Antal våningar totalt: 7

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Brf Runan i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheterna Flintan 2, 3 och 4 och uppförda 1978. Fastigheterna är geografiskt belägna i området Ättekulla med adress Bärnstensgatan 2-32. Föreningen har 374 bostadsrättslägenheter,14 lokaler, 2 föreningslokaler samt 2 övernattningsrum. Till förfogande har de även 300 garage, 56 parkeringsplatser för besökande, 4 parkeringsplatser för företagsbilar, 7 husvagnsplatser, 15 cykelboxar. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 2 rum och kök 186 st. 3 rum och kök 154 st. 4 rum och kök 34 st. Mål för verksamheten: Föreningen har som mål för sin verksamhet att ha låga avgifter på lång sikt. Följande underhåll har skett de senaste åren: Takläggning av 5 stycken förrådsbyggnader Renovering tvättstuga Bärnstensgatan 8 Nya elektroniska garareportar Målning lekutrustning och parkbänkar Installation av elektroniska informationsskärmar i trapphusen Fönsterbyte Fasadrenoveringar med montage av ny inglasning Tilläggsisolering av vindar Besök gärna föreningens hemsida http://runan.hsbbrfwebb.se/

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1978


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
: HALL
Stor och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, genomgående plastmatta på golvet och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp samt matsalsmöbel. Här har man i dagsläget valt att slå upp en vägg mellan ett av de mindre sovrummen och vardagsrummet och gjort ett valv mellan rummen. Är man i behov av ett tredje sovrum är detta enkelt åtgärdat genom att stänga igen öppningen. Ekparkett på golv och vita väggar.

KÖK
Stort kök i originalskick som enkelt rymmer matgrupp om 4-6 personer, utgång till den inglasade balkongen. Plastmatta på golv och ljusa väggar.

BADRUM
Precis som resterande av bostaden är även badrummet i originalskick. Idag finns det dusch, wc, tvättmaskin, tvättställ samt två spegelskåp.

SOVRUM X2
Två rejäla sovrum som rymmer både förvaring samt dubbelsäng. Ena sovrummet har en garderobsvägg som bidrar till gott om förvaring.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.