ALLA BILDER

Bärnstensgatan 13b, 2 rum och kök, 35kvm


En av Ättekullas finaste boende. 35 grymt planerade kvadratmetrar som dessutom är i riktigt bra skick. Stambyte inom kort framtid innebär nytt badrum!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Varmt välkommen till denna mini 2:a som är ytterst välplanerad och dessutom detaljerat renoverad med gott om tanke på både såväl praktiska vardagsting som möbleringar.. Entré erbjuder bra plats till förvaring och härifrån når vi även badrummet. Föreningen har dessutom påbörjat ett stambyte som innebär att nästa ägare kommer kunna njuta av ett nytt badrum inom snar framtid. Vidare från hall når vi vardagsrum. Det snygga grå golvet är genomgående och alla väggskikt är slätspacklade och ljusmålade. Planeringen är perfekt för soffgruppen och en trevlig kontakt med köket får rummet att kännas praktiskt och luftigt. Köket är riktigt snyggt med inredning i grått som matchar med vit bänkskiva och kaklade väggar. Köket är fullutrustat med inbyggd ugn och Micro, diskmaskin, kyl & frys, induktionshäll och fläkt. Köket erbjuder även en mindre matplats för 2-4 personer. Ett coolt ljusinsläpp genom industrifönster ger både karaktär och känsla. Slutligen når vi sovrummet som följer samma stil som resterande delar av boendet. Rummet är planerat för dubbelsäng så bred som 180 cm och här finns även plats till förvaring.

Sammantaget är detta en riktig pärla. Allt är genomtänkt och var kvadratmeter har planerats och tagits hand om. Alla utrymmer fyller sin funktion med genomgående material som följer som en röd tråd genom hela bostaden.

Varmt välkommen på visning med Alexander Persson!


Snyggt kök
Välplanerat och fullutrustat.
Matplats med häftigt ljusinsläpp
Industrifönster mot sovrum
Vy från kök mot allrum, mkt välplanerat
Vardagrsumsdel
Trevliga ljusinsläpp
Vy mot kök, sovrum och hall
Ingång till sovrum
Plats till dubbeläng
Och plats till förvaring
Upfräschat badrum, kommer renoveras i samband med stambytet.
Detalj
planlosning
Planlösning
Ättekulla ligger i Helsingborgs södra del. Välj om du vill bo i villa eller lägenhet. I det lilla centrumet finns livsmedelsbutik, pizzeria och annan service. Här finns skolor, förskolor och Ättekulla naturreservat, ett rekreationsområde med promenadstigar, grillplatser och hundhägn. På sluttningarna ovanför Råå ligger Raus med bland annat Raus stenkärlsfabrik, och det är cykelavstånd till havet och Rååns dalgång.
EKONOMI
Utgångspris 695 000 kr
Månadsavgift 2 358 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.13342 %

KOMMENTAR
Inkl, värme, vatten, Kabel-TV, P-plats och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 35 m2
Rum 2
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggår 1973
Bredband Bredband.
Tv Ansluten till kabelnät.DRIFTKOSTNADBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Brf Ättekulla i Helsingborg

Brf Ättekulla är Nordvästra Skånes näst största HSB-bostadsrättsförening. Här finns närhet till kommunikationer, grönområden och mataffärer.
Bostadsrättsföreningen bildades år 1973 och de äger fastigheterna Ättekulla 1 och Bärnstenen 4 i vilka man upplåter bostadsrätter och lokaler. Föreningen har 391 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 27 670kvm samt en del smålokaler. Föreningen tar omsorgsfullt hand om dess mark där det är grönskande och lummigt med både grillplatser och lekplatser.
Föreningen har 232 garage, 157 parkeringsplatser, 50 carportar, 93 cykelboxar, 21 mc-boxar samt 67 kallförråd.

Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande:
51 st 1 rok
104 st 2 rok
133 st 3 rok
103 st 4 rok

Byggnaderna har under året varit fullvärdesförsäkrade i Folksam, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Föreningen har brandskydd.

För de närmaste åren planerar styrelsen följande åtgärder:
- Byte av entrépartier samt installation av passersystem
- Stambyte .

Övrig info:
- På Bärnstensgatan 15C och 49C finns övernattningslägenheter som medlemmar i brf Ättekulla kan hyra för övernattande gäster. Övernattningslägenheterna är fullt utrustade med pentry och toalett.
- På området finns fem grillplatser vid hus nr: 55, 27a, 9c och 33a och vid friskvårdslokalen.
- Det finns en bilvårdsplats vid gaveln av 15a.
- Särskilda cykelförråd finns.
- Föreningen har en friskvårdslokal med gym (100kr/mån) och bastu.
- Två stycken grovsoprum finns. Dessa är placerade vid 13A och 45A.
- Informationsblad delas ut mellan 6 och 8 gånger per år. Kvartalsträffarna äger rum i den gemensamma lokalen (i infobladet anges datum för träffarna).
- Samlingslokal med pentry finns i föreningen.
- Det finns en särskild studie- och fritidsorganisatör som bl.a. organiserar ärtkök, kaffeservering, julbord, bussresor och loppmarknad.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfattekulla.se

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra för ca 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.
Det finns även carportar, cyckelboxar samt mc boxar.

ENERGIPRESTANDA
152 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevliga innergårdar finns att tillgå.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, förråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum, bilvårdsplats, friskvårdsutrymme, övernatningslägenhet samt flertalet grillplatser.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 35kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 2Bostadsrättsförening: HSB Brf Ättekulla i Helsingborg

Allmänt om föreningen: Brf Ättekulla är Nordvästra Skånes näst största HSB-bostadsrättsförening. Här finns närhet till kommunikationer, grönområden och mataffärer. Bostadsrättsföreningen bildades år 1973 och de äger fastigheterna Ättekulla 1 och Bärnstenen 4 i vilka man upplåter bostadsrätter och lokaler. Föreningen har 391 bostadsrättslägenheter med en totalyta på 27 670kvm samt en del smålokaler. Föreningen tar omsorgsfullt hand om dess mark där det är grönskande och lummigt med både grillplatser och lekplatser. Föreningen har 232 garage, 157 parkeringsplatser, 50 carportar, 93 cykelboxar, 21 mc-boxar samt 67 kallförråd. Bostadslägenheterna är fördelade enligt följande: 51 st 1 rok 104 st 2 rok 133 st 3 rok 103 st 4 rok Byggnaderna har under året varit fullvärdesförsäkrade i Folksam, föreningen har tecknat bostadsrättstillägg. Föreningen har brandskydd. För de närmaste åren planerar styrelsen följande åtgärder: - Byte av entrépartier samt installation av passersystem - Stambyte . Övrig info: - På Bärnstensgatan 15C och 49C finns övernattningslägenheter som medlemmar i brf Ättekulla kan hyra för övernattande gäster. Övernattningslägenheterna är fullt utrustade med pentry och toalett. - På området finns fem grillplatser vid hus nr: 55, 27a, 9c och 33a och vid friskvårdslokalen. - Det finns en bilvårdsplats vid gaveln av 15a. - Särskilda cykelförråd finns. - Föreningen har en friskvårdslokal med gym (100kr/mån) och bastu. - Två stycken grovsoprum finns. Dessa är placerade vid 13A och 45A. - Informationsblad delas ut mellan 6 och 8 gånger per år. Kvartalsträffarna äger rum i den gemensamma lokalen (i infobladet anges datum för träffarna). - Samlingslokal med pentry finns i föreningen. - Det finns en särskild studie- och fritidsorganisatör som bl.a. organiserar ärtkök, kaffeservering, julbord, bussresor och loppmarknad. Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfattekulla.se

Energideklaration: 152kWh/m² år

Byggnadsår: 1973


Uppvärmning:
HALL/ENTRÉ
Praktisk entré med möjlighet till förvaring direkt på vänster hand. Härifrån når vi även bostadens badrum. Genom hela bostaden löper ett riktigt fint laminatgolv, så även i hall. (2017)

BADRUM
Enkel men fräsch standard. Våtrumstapet på väggar och plastmatta på golv. Utrustning genom tvättställ med kommod, toalett, spegel med infälld belysning samt dusch.

VARDAGSRUM/ALLRUM
Planlösningen är optimal med trevligt vardagsrum som är halvöppet mot kök. Bra ljusinsläpp genom dubbla fönster och naturlig placering för soffgrupp. Snyggt genomgående golv i grå kulör med slätspacklade väggar och nya snickerier. (2017)

KÖK
Perfekt planerat kök som rymmer såväl bra arbetsytor, gott om förvaring samt en mindre matplats. Inredningen går i snygg grå färg med matchande bänkskiva av laminat och snyggt kaklade ytor som stänkskydd. Full maskinpark med diskmaskin, integrerad Micro & ugn, kyl & frys, induktionshäll samt fläkt. Vid matplatsen finns även ett snyggt industrifönster för ljusinsläpp. (2017)

SOVRUM
Sovrummet rymmer trots sin storlek en dubbelsäng om 180 cm. Här finns även plats till förvaring. Samma genomgående golv och slätspacklade samt målade väggar. (2017)

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.