ALLA BILDER

Volontärsgatan 7C, 3 rum och kök, 78kvm


Stig rakt in i 60-talet på denna renoverings 3:a placerad på vån 3 med inglasad balkong i sydväst läge. Väldisponerad med genomgående planlösning!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
Stig rakt in i 60-talet och låt dig minnas tillbaka till discoeran och de utsvängda jeansens tid. Boendet är i originalskick och allt förutom badrum och gäst-wc behövas totalrenoveras men likt förbaskat så är det ett nöje att få stiga in i denna tidskapsel. Lägenheten är placerad högst upp i huset på vån 3. Vi tar bekvämt trapporna upp till bostaden och väl på plats så disponeras de 3 rummen i en trevlig och genomgående planlösning. Alla utrymmen är fullgoda med två ordentliga sovrum, det ena lite större än det andra, och vardagsrum som rymmer såväl matplats som soffgrupp. Köket är rejält med matplats för 4-6 personer och gott om utrymme för arbetskök och vitvaror. Placeringen på balkongen i sydväst läge är dessutom en garanti för sol under hela dagen. Den inglasade balkongen nås från både kök och vardagsrum. Slutligen når vi det stora badrummet och den praktiska gäst-wc:n som båda genomgick ett stambyte 2012.

Sammantaget en möjlighet att sätta prägel på sitt eget boende. Planlösningen tillsammans med det höga läget och balkongen gör detta till en möjlighet utöver det vanliga!

Varmt välkommen på visning med Omar Akkache!

Välkommen till omtyckta Västra Berga!
Volontärsgatan 7C
Badrum - stambytt 2012
Gäst-wc - stambytt 2012
Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum - stora fönster i sydväst-läge.
Vardagsrum med vy mot sovrum.
Stort sovrum med fönster mot fastighetens framsida.
Klädkammare
Hall med vy mot kök och vardagsrum.
Stor och praktisk hall med avhängningsmöjligheter samt garderob.
Sovrum alt. kontorsrum.
Kök med plats för matbord (4-6 personer).
Originalkök
Originalkök
Badrum
Badrum med tvättmaskin.
Badrum - stambytt
Inglasad balkong i sydväst-läge.
planlosning
Planlösning
Detaljbild
Lekpark
Fasadbild.
Grönområde
Grönområde
Området ligger i Helsingborgs norra del. Stora grönområden inbjuder till aktiviteter och picknick. På den tillgängliga lekplatsen med spontanidrottsplats samlas alla åldrar och här kan du grilla och umgås. Butiker, pizzeria och postombud ligger nära och det går snabbt och lätt att ta sig in till city.
EKONOMI
Utgångspris 995 000 kr
Månadsavgift 4 729 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.00417935 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Hyreshus i 3 plan
Boarea 78 m2
Rum 3
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggår 1965
Bredband Comhem, grundutbud ingår i avgiften.
Tv Comhem, grundutbud ingår i avgiften..

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 50 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 175 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Volontären

Föreningen består av 246 lägenheter där de äger sina fastigheter Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10.

Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stort stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigre. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing.

Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se.

Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

TV / INTERNETANSLUTNING
Grundutbud av tvkanaler och bredband från Comhem ingår i avgiften.

BILPLATS
P-plats 75kr i månaden. Varmgarage 300kr i månaden. Kallgarage 150kr i månaden.

ENERGIPRESTANDA
129 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Inglasad balkong.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Stambyte 2011.Boarea: 78kvm

Rum: 3

Våning: 3

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Volontären

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 246 lägenheter där de äger sina fastigheter Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10. Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stort stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigre. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing. Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se. Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

Energideklaration: 129kWh/m² år

Byggnadsår: 1965


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2-glasfönster
HALL
Med bra avhängningsmöjlighet direkt vid entrén och vy in mot matplats och vardagsrum. På golvet vilar en tygmatta och hallen leder oss vidare till samtliga rum i bostaden. Rakt fram från hallen finns två större garderober.

KÖK
Praktiskt originalkök med gott om arbetsyta. Här finns en plastmatta på golvet och fondtapet på väggarna. Köket rymmer ett större matbord för 4-6 personer. Balkongen nås från kök och vardagsrum. Köket är utrustat med; Spis/ugn, fläkt samt kyl/frys.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som rymmer en större soffgrupp eller annat tänkbart möblemang. Här finner vi stora fönster i sydväst-läge, parkettgolv på golvet, en guldig fondtapet på väggarna samt den andra utgången till balkongen.

BALKONG
Stor inglasad balkong om ca 6 kvm i sydväst-läge med mycket sol!

GÄST-WC
Renoverat i samband med föreningens stambyte 2011-2012. Mörkare klinker på golvet och vitt kakel på väggarna och vägghängd toalett.

BADRUM
Stort helkaklat badrum med kakel och klinker i brunt och vitt. Badrummet är utrustat med; duschhörna, tvättmaskin, WC, handfat samt handdukstork.

SOVRUM 1
Direkt vid entréhallen till höger. Här finns en fondtapet på väggarna samt en plastmatta på golvet. Fönster ut mot fastighetens framsida, samt ingång till badrummet.

SOVRUM 2
På andra sidan om badrummet och något större än det första. Även här är det fondtapet på väggarna samt en plastmatta på golvet. Strax utanför sovrummet finns två stora garderober samt ingång till klädkammaren.

Område.
Närhet till goda kommunikationer både med buss och med tåg från Maria Station som endast ligger en kort promenad bort. Inom området finns både dagis, förskola och skola, årskurs 1-9.
I närliggande områden finns både Ringstorps Centrum och Stattena Centrum med diverse service som t ex: affärer, vårdcentral och Apotek. Dessutom så ligger Ica Stormarknad samt Citygross med några minuters gångavstånd.
Man har även nära till Pålsjö Skog med motionsslingor för stärkande promenader eller jogging.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.