ALLA BILDER

Volontärsgatan 8A, 2 rum och kök, 63kvm


Ljus och genomgående 2:a i välskött förening med god ekonomi. Hela bostaden är i fint skick med stambytt badrum och stor balkong i västerläge!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR
1
Varmt välkommen till Volontärsgatan 8A och Västra Berga! Två trappor upp ligger denna välplanerade 2:a med genomgående planlösning och trevligt läge med balkongutsikt över grönområde. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum med stora fönster ut mot fastighetens lugna baksida, på samma sida ligger sovrummet med utgång till balkong. Föreningen genomförde ett stambyte 2011-2012 där bland annat badrummet helkaklades och en tvättmaskin installerades. På senare år har köket genomgått en uppfräschning, i köket finns gott om arbetsytor samt plats till ett störe matbord för 4-6 personer.

I stabila BRF Volontären bor du med närhet till Pålsjö skog, Fredriksdalsparken med museum, Stattena Centrum och Ringstorp Centrum. Området erbjuder stora grönområden och flera sällskapsplatser. Maria Station och övrig kollektivtrafik ligger några hundra meter bort från porten. Sammantaget är detta ett perfekt boende för den som söker ett lugnt område men samtidigt vill bo centralt med närhet till allt.

Varmt välkommen att boka visning med Omar Akkache!

Volontärsgatan 8A.
Entré och hall.
Badrum - Stambytt 2012.
Praktiskt kök.
Ljust vardagsrum.
Hall med vy mot kök.
Kök - Renoverat 2010.
Matplats med fönster ut mot fastighetens framsida.
Matplats
Sovrum med utgång till balkong.
Stort vardagsrum.
Vardagsrum.
Detaljbild.
Detaljbild.
Balkong i västerläge.
Balkong.
Volontärsgatan.
Västra Berga.
Fastighetens baksida.
planlosning
Planlösning
Området ligger i Helsingborgs norra del. Stora grönområden inbjuder till aktiviteter och picknick. På den tillgängliga lekplatsen med spontanidrottsplats samlas alla åldrar och här kan du grilla och umgås. Butiker, pizzeria och postombud ligger nära och det går snabbt och lätt att ta sig in till city.
EKONOMI
Utgångspris 895 000 kr
Månadsavgift 3 748 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.00329958 %INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Höghus
Boarea 63 m2
Rum 2
Våning 2 av 3
Hiss Nej
Byggår 1966
Bredband Comhem - Grundutbud ingår i avgiften.
Tv Comhem - grundutbud ingår i avgiften.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 50 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 150 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Volontären

Föreningen består av 246 lägenheter där de äger sina fastigheter Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10.

Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stort stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigre. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing.

Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se.

Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

TV / INTERNETANSLUTNING
Grundutbud av tvkanaler och bredband från Comhem ingår i avgiften.

BILPLATS
P-plats 75kr/månaden. Varmgarage 300kr/månaden. Kallgarage 150kr/månaden.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong i västerläge finns.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR


Budgivning pågår

Boarea: 63kvm

Rum: 2

Våning: 2

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Volontären

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 246 lägenheter där de äger sina fastigheter Volontären 1 samt Kadetten 1 i Helsingborg. Byggnaderna är uppförda 1967 och har adressen Volontärsgatan 1-13 och 2-10. Föreningen har genomgått stora renoveringar där de bland annat gjorde ett stort stambyte 2011-2012 samt bytte fönster och uppdaterade balkongerna några år tidigre. Under 2014 har bland annat fasadrenoveringar gjorts, installerat ett passagesystem, utfört stora målningsarbeten och klinkerläggning, m.m. Löpande underhåll och renoveringar sker med jämna mellanrum och föreningen är mycket välskött. Föreningen har även installerat solceller på ett par av husens tak för något år sedan som ett led i miljö och energibesparing. Besök gärna föreningens hemsida www.volontaren.se. Skona miljön - ladda ner årsredovisningen från internet!

Byggnadsår: 1966


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2-glasfönster
HALL
Välkomnande och ljus hall med gott om avhängningsplats precis inntill dörren. På golvet vilar ett vitlaserat laminatgolv som återfinns i sovrum och kök, och samtliga väggar i bostaden är vitmålade. Hallen leder oss vidare till bostadens samtliga rum.

KÖK
Här finner vi ett kök som uppfräschades 2010 med grålackerade luckor och en vit bänkskiva. Köket är utrustat med: kyl/frys, rostfri fläkt samt spis/ugn.

BADRUM
Ett stilrent, helkaklat badrum med vita väggar och grå klinkergolv. Badrummet är utrustat med: WC, kommod, spegelskåp, handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin.

KLÄDKAMMARE
Mellan badrummet och sovrummet finns en rejäl klädkammare som rymmet gott om förvaring.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för förvaring och en större säng. Härifrån når vi bostadens balkong som ligger i ett soligt västerläge,

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med stora fönster ut mot föreningens grönområde i västerläge. Här finns stora sällskapsytor och plats för större soffgrupp. På golvet vilar ett träparkettgolv och väggarna är vitmålade.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.