ALLA BILDER

Erik Dahlbergs gata 43, 3 rum och kök, 85kvm


Rymlig Tågaborgstrea med högt läge i stabil förening på populär adress! En modern bostad där både kök & badrum har renoverats. Hiss & sydvästbalkong!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Välkommen till en välplanerad och luftig 3:a på attraktiv adress mitt på Tågaborg!
Den rymliga bostaden är i genomgående bra skick med både badrum och kök som är renoverade.

Med totalt 85 kvadratmetrar erbjuds här två rymliga sovrum där det ena har förvaring i praktisk skjutdörrsgarderob och där även det andra enkelt kan möbleras med ytterligare förvaring vid behov.
Det smakfullt renoverade köket har riktigt gott om plats för matplats och trivsamt umgänge tack vare att en vägg mot det närmsta (tidigare) sovrummet har tagits bort i samband med renoveringen. För den som har behov av ytterligare sovrum finns naturligtvis möjlighet att avgränsa rummet med vägg igen.
Lägenheten har även ett helkaklat badrum i neutrala färger och är inrett med dusch och toppmatad tvättmaskin samt med ytbeklädnad i svart och vitt.
Vidare finns ett stort härligt vardagsrum med utgång till den soliga balkongen i sydväst med högt läge mot innergården.
Dessutom finns en större klädkammare i hallen för säsongens alla kläder.


Här bor du kanske i ett av Helsingborgs bästa områden med vackra anrika byggnader precis intill. Föreningen har en insynsskyddad innergård med ett fint trädäck som man fritt får lov att nyttja. För den motionsintresserade eller bara allmänt intresserad av att gå långa promenader och njuta av vår fina stad finner vi allt ifrån Landborgspromenaden, Pålsjö skog, Vikingsbergsparken och Margaretaplatsen endast några hundra meter ifrån bostaden.
Bara ett par kvarter bort finns matvarubutiken ICA Borgen.

Varmt välkomna att boka visning med Andreas Schultz!

Kök och matplats
Del av köksinredning
Stor matplats
Del av kök
Köksinredning
Hall
Vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum
Balkong i solläge
Sovrum 2
Sovrum 1
Badrum
Föreningens gemensamma uteplats på gården
Flemmingkronan
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 095 000 kr
Månadsavgift 4 271 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.17064 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägget på hemförsäkringen. Bredband via Bredbandsbolaget samt kabel-tv via Com Hem tillkommer med en obligatorisk kostnad om 250 kr / månad. Avgiftshöjning om 5% beslutad och börjar gälla fr o m 18-01-01.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 85 m2
Rum 3
Våning 4 av 5
Hiss Ja
Byggår 1960
Bredband Bredbandsbolaget. Ingår i avgiften.
Tv Com Hem. Ingår i avgiften.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Observera att driftkostnaden är individuell och kan skilja sig åt efter förbrukning och avtalsvillkor.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 2-glasfönster isoler
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Flemmingkronan

Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
6 garageplatser. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
6 carportplatser. Går att hyra. Till carportplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
136 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevlig balkong i högt sydvästläge med mycket sol och utsikt över innergård!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns källarförråd och vindsförråd till lägenheten. Tvättstuga, två torkrum och cykelförråd i källaren.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 85kvm

Rum: 3

Våning: 4

Antal våningar totalt: 5

Hiss: JaBostadsrättsförening: Flemmingkronan

Allmänt om föreningen: Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag. Föreningen har 42 lägenheter som fördelar sig enligt följande: 38 bostadsrätter, 4 hyresrätter. Hyresrätterna genererar bra hyresintäkter samt att det finns ett bra värde innestående i lägenheterna som i framtiden kan hjälpa föreningen vid stora underhåll eller för att amortera ner lån. Föreningen har tagit beslut om 5% i avgiftshöjning från och med 2018. Föreningen har dessutom hyresintäkter från 6 garage, 6 carportar samt en lokal som nyligen fått ny hyresgäst.

Energideklaration: 136kWh/m² år

Byggnadsår: 1960


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 2-glasfönster isoler
Rumsbeskrivning: HALL
Rymlig hall med gott om avhängningsmöjligheter och viss möbleringsmöjlighet. I hallen finns också tillgång till en större klädkammare i passage in mot sovrum 1 och längst in i hallen nås även badrummet.

KÖK
Riktigt stort kök med rejäl matplats och plats för många sittande. Köket var tidigare ett beredningskök med ett mindre sovrum intill men i samband med att köket renoverades under 2009 så togs väggen mellan dåvarande kök och sovrum ned för att skapa ett större utrymme och en bra naturlig matplats!
Den som har behov av fler sovrum har givetvis möjlighet att återigen dela av rummet i två delar.
Köksinredningen går i vitt och mörk grått och vitvarorna består av fyllhöjds kyl och frys, diskmaskin och spis med häll, allt från renoveringsåret.

VARDAGSRUM
Stort och ljust rum med fint fiskbensparkettgolv. Gott om plats för soffa och diverse övrig möblering. Dessutom finns även utgången till balkongen härifrån. Balkongen har ett högt och fritt läge i sydväst med många soltimmar och utsikt över gården.

SOVRUM 1
Ligger direkt till vänster från hallen och har fönster in mot gården. Rymligt och lättmöblerat!

SOVRUM 2
Sovrum 2 ligger i fil med köket på höger sida om hallen och även här är det gott om plats. Längs ena väggen finns förvaringsmöjlighet i form av garderob med skjutdörrar.

BADRUM
Badrummet är renoverat och helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Renoveringen gjordes 2007 och inredningen består av dusch, handfat, wc och toppmatad tvättmaskin.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.