ALLA BILDER

Tranemansgatan 30, 3 rum och kök, 80kvm


Totalrenoverad gaveltrea med modern öppen planlösning och stor inglasad balkong i väster. Extremt välskötta Brf Ostronet, hiss fr markplan & Garage!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
Välkomna till denna totalrenoverade gaveltrea belägen högt upp på femte våningen. Här tar man hiss direkt från garaget i källaren upp till våningen. Lägenheten är en ljus och rymlig trerummare om 80 kvm. Under början av 2017 genomgick bostaden en totalrenovering och modernisering. Bland annat tog man ner väggen mellan kök och vardagsrum och skapade en öppen social planlösning. I samband med detta la man ett helt nytt parkettgolv genom hela boendet och installerade ett nytt kök med köksö. Kontakten mellan kök, vardagsrum och den stora inglasade balkongen är vardagslyx! Här finns även två rymliga sovrum, varav det ena har en egen walk-in-closet. Samt ett helt nyrenoverat badrum med tvättmaskin.

Välskötta Brf Ostronet bildades 1980 i samband med att huset byggdes. Här finns bekvämligheter som stort garage med hela 87 platser fördelade på 51 lägenheter, hiss från garage och markplan, festlokal för de boende samt en riktigt mysig gård med boulebana och grillplatser. Förutom detta förfogar föreningen över 6 hyreslokaler som inbringar god ekonomi åt föreningen. En av hyresgästerna är förmånligt Coop som har öppet till 7-23 varej dag!

Varmt välkomna att boka visning!

Tranemansgatan 30
Innergården en våning upp från gatuplan
Innergården
Vy över stan
Högaborg och Eneborg ligger öster om den södra stadsdelen. Flerfamiljshusen är dominerande och ligger tätt, men parkerna runt omkring är många och här samlas man för att spela bollsporter, minigolf, solbada och ha picknick. Längs Viskängsstråket finns flera populära, gröna samlingsplatser.
EKONOMI
Utgångspris 1 650 000 kr
Månadsavgift 4 490 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.98833 %

KOMMENTAR
Ingår värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättillägget i försäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 80 m2
Rum 3
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Byggår 1980
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 250 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 350 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
HSB Ostronet

Välskött, lågt belånad HSB-förening med extremt god ekonomi. Första inflyttning skedde under år 1980. Föreningen har 51 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 4115,5 m2 samt 6 hyreslokaler om totalt 1708 m2. I föreningen finns även 87 garageplatser som hyrs ut.

Kommande större investeringar: Under 2018 kommer samtliga fönster bytas ut till bästa möjliga. Detta kommer leda till energibesparingar och höja boendemiljön. Under 2020: samtliga entrédörrar kommer bytas ut. Och samtliga lägenhetsdörrar byts till säkerhetsdörrar.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
87 garageplatser. Kostnad cirka 375 kr/mån. Nås med hiss direkt till källaren.

ENERGIPRESTANDA
116 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor inglasad balkong i soligt västerläge!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns bastu, cykelförråd, festlokal, källarförråd, snickarbod och tvättstuga med torkrum. Trevlig gård med bl a grillplats och boulebana som ligger lugnt belägen ett våningsplan upp från gatuplan.

ÖVRIGT
Budgivning: Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Köpet är alltså inte är klart förrän skriftliga kontrakt är påtecknade av samtliga parter.

Allmän information / Undersökningsplikt: Ovanstående uppgifter ang bostadsrätten är grundade på av säljaren och berörd förening lämnad information. Köpare/spekulant uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen rörande exempelvis; kommande renoveringar, avgiftsförändringar, lediga p-platser, lägenhetsyta samt månadsavgift. Köpare/spekulant är medveten om att bostadsrätten köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostadsrätten ordentligt. Nedtagning av väggar och/eller kraftiga förändringar av en bostadsrätt är alltid en fråga för bostadsrättsföreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall. Detta gäller även om förändringen inte medför risker för husets konstruktion.

RENOVERINGAR
Boarea: 80kvm

Rum: 3

Våning: 5

Antal våningar totalt: 8

Hiss: JaBostadsrättsförening: HSB Ostronet

Allmänt om föreningen: Välskött, lågt belånad HSB-förening med extremt god ekonomi. Första inflyttning skedde under år 1980. Föreningen har 51 bostadsrättslägenheter med en totalyta om 4115,5 m2 samt 6 hyreslokaler om totalt 1708 m2. I föreningen finns även 87 garageplatser som hyrs ut. Kommande större investeringar: Under 2018 kommer samtliga fönster bytas ut till bästa möjliga. Detta kommer leda till energibesparingar och höja boendemiljön. Under 2020: samtliga entrédörrar kommer bytas ut. Och samtliga lägenhetsdörrar byts till säkerhetsdörrar.

Energideklaration: 116kWh/m² år

Byggnadsår: 1980


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL m klinkergolv och plats för avhängning. Spotlights i taket. Genomgående ligger ekparkettgolv och samtliga väggar är släta och vitmålade.

BADRUM renoverat -17. Riktigt snyggt badrum med grått Marrakech klinkergolv och vita kaklade väggar. Utrustat med toalett, dusch med glasdörr, kommod, samt tvättmaskin. Spotlights och golvvärme.

SOVRUM väl tilltaget sovrum med egen walk-in-closet.

SOVRUM TVÅ även detta är i bra storlek.

KÖK/VARDAGSRUM magiskt ljusinsläpp i detta gavelrum med öppen planlösning. Ryms stor matplats, soffgrupp och extra möblemang. Grått kök från Ikea (-17) utrustat med kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt och ugn. Stenbänksskiva och köksö. Här nås den inglasade balkongen med grå trall. Perfekt belägen i västerläge med sol hela dagen!Område. Eneborg ligger med gångavstånd till både stadens centrum och Södercity med sitt stora utbud av affärer, restauranger och närheten till Campus. I själva stadsdelen finns en mängd service såsom post, livsmedelsaffärer och diverse småbutiker. Från och till stadsdelen är det goda kommunikationer.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.