ALLA BILDER

Hofverbergsgatan 7a, 2.5 rum och kök, 62.5kvm


Detta är en på många vis unik lägenhet i en av stans mest stabila föreningar! Planlösning, kvalité & detaljfinish, allt i en klass för sig! Välkommen!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
Redan efter att ha öppnat dörren och tagit första steget in i lägenheten märks det att detta är något alldeles extra, något utöver det vanliga.

Den öppna planlösningen mellan hall, matplats och härifrån vidare in mot vardagsrummet åt ena hållet och köket åt det andra, ger lägenheten en unik känsla. Lägg därtill materialvalen som är kvalitativa rakt igenom. Nu kommer ett slitet uttryck men, detta är helt enkelt en lägenhet som måste ses på plats!I hallen, vid entrén, finns det en smart större garderob med avhängningsutrymme för ytterkläder samt plats för skor. I passagen in till höger mot badrummet finns ytterligare två större garderober till förvaring.
Rakt fram ligger den öppna umgängesytan mellan matplats, vardagsrum och kök. Alla delar av lägenheten, förutom badrummet har likadant ljust Pergogolv inlagt och utan trösklar mellan rummen.

I och med att väggarna mellan kök, matplats och vardagsrum är borttagna så skapas en riktigt stor matplats med plats för många gäster.
Vardagsrummet intill är även det väl tilltaget och härifrån finns också utgången till den mysiga balkongen som ligger skyddad i husets vinkel och med utsikt över föreningens trädgård med uteplats och grillplats. En snygg detalj i vardagsrummet är den inbyggda belysningen i form av spotlights längs ena väggen!


Köket finns på andra sidan om matplatsen och är riktigt stilrent inrett med HTH-kök i vitt med släta luckor och integrerade vitvaror. Utrustningen består av spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys samt mikrovågsugn. Vidare finns det också ett par smarta detaljer som t ex dolda och utdragbara eluttag samt en inbyggd högtalare med Bluetooth-anslutning!Lägenhetens sovrum är rymligt med dels en inbyggd originalgarderob samt även en ny, platsbyggd garderob med skjutdörrar och praktisk förvaring.

Badrummet är helkaklat i behagliga färger och inrett med dusch, handdukstork, handfat med kommod inunder och betongskiva samt wc.

Matplats och vardagsrum sett från entrén
Vardagsrum
Vy från vardagsrum mot matplats och kök
Del av vardagsrum
Del av vardagsrum
Balkong
Balkong
Matplats
Påkostat HTH-kök
Kök
Köksdetalj
Kök
Hall
Sovrum
Förvaring i sovrummet
Badrum
Badrum
Gemensamma grönytor i föreningen.
Föreningens grillplats
Gemensam grillplats
planlosning
Planlösning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 695 000 kr
Månadsavgift 3 423 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.75423 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband via fiber 100 mbit samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 62.5 m2
Rum 2.5
Våning 2 av 4
Hiss Nej
Byggår 1956
Bredband Föreningen är ansluten till fibernät via Ownit. Kosnaden är obligatorisk om 95 kr i månaden för varje lägenhet för 100/100 mbit.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 300 kr/mån
Totalt 300 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Observera att även de 300 kronorna för hushållsström är en schabloniserad summa och kan variera pga t ex förbrukningsgrad och abonnemangsform.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Nyponet

Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
151 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Mysig och skyddad balkong belägen vid ett hörn där byggnaderna möts i vinkel. Trevlig utsikt från balkongen över föreningens gemensamma trädgård med uteplats och grillplats.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Föreningen har genomgått stambyte bara för några år sedan (2005/2006) då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar".
Hösten 2016 installerades nya säkerhetsdörrar i alla lägenheter.Boarea: 62.5kvm

Rum: 2.5

Våning: 2

Antal våningar totalt: 4Bostadsrättsförening: Brf Nyponet

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad. Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter. Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Energideklaration: 151kWh/m² år

Byggnadsår: 1956


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Hall med gott om förvaring i dels en mindre klädkammare samt dels genom två inbyggda garderober i passagen in till badrummet. Snyggt Pergogolv i ljus ton, vilket det även är genomgående i resten av lägenheten.

MATPLATS
Lägenhetens mittpunkt med gott om plats tack vare de borttagna väggarna mot övriga rum. Belägen mellan kök och vardagsrum bildar de tre delarna en härlig umgängesyta där ljuset flödar från fönster i två väderstreck.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust med gott om plats för soffa och här finns även utgång till balkongen i västerläge.

BALKONG
Balkong med fin vy över föreningens innergård med grönska och grillplats. Tack vare lägenhetens läge i husets vinkel blir balkongen en härligt skyddad plats.

KÖK
Påkostat och stilrent HTH-kök från 2014 med släta vita skåpsluckor och vit bänkskiva. Integrerad kyl och frys (Siemens), inbyggnadsugn (Siemens), Mikro (Siemens), diskmaskin (SIemens), fläkt (Eico)och spisshäll (Siemens), allt från 2014. Smarta detaljer som gömda eluttag och roliga detaljer som inbyggd högtalare med Bluetooth-styrning!

SOVRUM
Rymligt och med en inbyggd originalgarderob samt en platsbyggd, praktisk skjutdörrsgarderob.

BADRUM
Stilrent och snyggt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Inredningen i övrigt består av dusch med Grohe-munstycke, handfat med Grohe-blandare, handdukstork samt wc.

Område.
På Stattena bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till city. Ännu närmre ligger Stattena Centrum med diverse matvarubutiker samt annan service och bra kommunikationer. Inom området finns också Apotek, vårdcentral och ett antal små konditorier. Ett par minuters promenad härifrån ligger Pålsjö Skog med gångstigar och motionsspår.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.