ALLA BILDER

Södra Hunnetorpsvägen 110, 2 rum och kök, 62.5kvm


Radhuskänsla på denna markplans 2a i mycket välskött förening på Adolfsberg. Boendet har senaste tiden renoverats och är i mycket trevligt skcik!


MÄKLARE: Alexander Persson
alexander@3etage.se
Direkt 042-3003031
SMS: 0735-179331
På trevlig hörna finner vi denna genomgående och fräscha 2:a som förutom egen entré erbjuder stor inglasad balkong och egen trädgårdstäppa. Bostaden har senaste åren genomgått en totalrenovering med nya golv, vidgjorda väggar nytt kök och öppnad planlösning. Öppningen mellan kök och vardagsrum gör boendet socialt och ljust. Köket är välutrustat med bra förvaring och bra plats till matbord. Vardagsrummet vetter mot den inglasade balkongen vilket ger rummet dubbla sociala avdelningar. Stor soffa ryms men där kan även få plats till såväl mindre soffa och matplats. Från balkongen når vi trädgården som är insynsskyddad med häck. Sovrummet är stort nog åt dubbelsäng och längst väggen finner vi dubbla garderober till förvaring. Badrummet är helkaklat och fräscht och strax utanför finns plats till ytterligare förvaring genom garderober.

Sammantaget ett riktigt fint boende på en av de bättre delarna av Adolfsberg. Markplansläget med trädgården är något utöver det vanliga medan skicket är klanderfritt och direkt inflyttningsbart.

Varm välkomma på visning med Alexander Persson!

Öppen och ljus planlösning
Plats till den stora soffan i vardagsrum
Gott om ljusinsläpp
Kök från EPOQ
Kökslinje i svart
Detalj
Vy mot hall/entré
Sovrum
Helkaklat badrum från 2014
Inglasade balkongen
Trädgårdtäppa
Södra Hunnetorpsvägen 110
Detaljbild
planlosning
Planlösning
Ragnvalla och Adolfsberg är bostadsområden i östra delen av Helsingborg med en hel del bebyggelse från 1960-talet. På Adolfsberg finns ett centrum med bland annat livsmedelsaffär. Bruces skog ligger i närheten, ett naturreservat stort som 350 fotbollsplaner med löpspår, cykelled, ridspår och hundhägn.
EKONOMI
Utgångspris 975 000 kr
Månadsavgift 3 355 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.38339 %

KOMMENTAR
Inkl värme, vatten, Kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 62.5 m2
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggår 1970
Bredband Bredband, ingår i avgiften.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 150 kr/mån
Hemförsäkring 50 kr/mån
Totalt 200 kr/månBYGGNADSSÄTT
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 12

Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, 300:- / dygn. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi.
1 oktober 2013 höjdes månadsavgifterna med 9% medan ett balkongtillägg försvann som kostat ca 100:- /månad, 2016 höjdes avgifterna 2%. Föreningen har en stor kassa som kommer användas till det planerade stambytet eller reliningen.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Carportplats. Till carportplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
117 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Trevlig inglasad balkong varifrån man även når trädgården.

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, festlokal, källarförråd, samlingslokal,gym och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 62.5kvm

Rum: 2

Våning: 1

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Riksbyggens Brf Helsingborgshus nr 12

Allmänt om föreningen: Föreningen bildades i samband med att husen byggdes 1970 och den omfattar 228 lägenheter. Föreningen är mycket aktiv med bland annat fritidsklubb och biljardklubb. Festlokal finns att hyra för 300:- dygnet. Övernattningslägenhet går också att hyra för samma summa, 300:- / dygn. Föreningen är mycket välskött och har god ekonomi. 1 oktober 2013 höjdes månadsavgifterna med 9% medan ett balkongtillägg försvann som kostat ca 100:- /månad, 2016 höjdes avgifterna 2%. Föreningen har en stor kassa som kommer användas till det planerade stambytet eller reliningen.

Energideklaration: 117kWh/m² år

Byggnadsår: 1970


Uppvärmning:
HALL
Parkett på golv och bredspacklade väggar. Bra förvaring genom skjutdörrs garderober.

KÖK
Renoverat 2017. Köksinredningen kommer från EPOQ och går i svart, Bra maskinpark genom induktionshäll, ugn, integrerade kyl & frys samt diskmaskin. Bra plats till matplats och mellan vardagsrum och kök har det låtits öppnas upp för att göra boendet socialt och luftigt. Ekparkett på golv som löper vidare in i vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum som man även når den inglasade balkongen från. Bredspacklade väggar och samma genomgående parkettgolv som i kök. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matplats om man så vill.

SOVRUM
Bra planerat sovrum som även erbjuder förvaring genom garderober. Tapetserade samt bredspacklade väggar med parkett på golv.

BADRUM
Helkaklat badrum som renoverades 2014. Mörkgrå klinker som sedan går över i vitt och blått kakel. Utrustat med badkar, tvättställ, bra förvaring, toalett, golvvärme samt infällda spotts.

BALKONG/TRÄDGÅRD
Boendet har en riktig inglasad balkong varifrån man även når den lilla trädgården. Hörnläget ger sol både på förmidag och under sommaren även på sen eftermiddag.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.