ALLA BILDER

Kvarnholmsgatan 6, 4 rum och kök, 95kvm


Välkomnande gavelfyra i markplan med både egen uteplats och inglasad balkong! Välskött förening med garageplats i källaren! Inflyttningsklart!


MÄKLARE: Andreas Schultz
andreas@3etage.se
Direkt 042-3003034
SMS: 0735-179334
En välplanerad och välkomnande hall möter oss direkt efter att vi klivit in genom ytterdörren till denna trevliga gavellägenhet!
Golvet i hallen är ekparkett och det är det även genomgående i resten av lägenheten.
I hallen finns såväl garderob till förvaring samt avhängningsyta för ytterkläder.

Direkt till höger vid entrén ligger det första av lägenhetens tre sovrum. Detta rum är drygt 12 kvm stort och gott om plats finns för fristående förvaring i garderob eller byrå.
Mittemot det första sovrummet ligger sovrum nr 2, detta är ungefär lika stort som det första, drygt 12 kvm, och således finns även här plats för både säng och diverse övrig möblering.
Mellan de båda sovrummen finns det rymliga badrummet som givetvis är helkaklat samt inrett med dusch, wc, handfat och fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.
Längre in i hallen, på vänster sida, finner vi först gästtoaletten, även denna är helkaklad, och därefter det praktiska tvättrummet med både bra förvaringsutrymme i platsbyggda skåp samt tvättmaskin och torktumlare (Electrolux).
Hallen mynnar ut i den stora och öppna ytan som delas mellan vardagsrum och kök med stor matplats! En härligt öppen yta med rikt ljusinsläpp.
Från vardagsrummet finns även utgången till den stora inglasade balkongen med kvalitativa skjutdörrspartier från Schuco. Golvet på balkongen är heltäckningsmatta för en varmare känsla och när man öppnar dubbeldörrarna från vardagsrummet blir balkongen nästan som en del av bostaden under stora delar av året!
Köksinredningen kommer från Vedum, går i vitt med ekbänkskiva och rostfria maskiner.
Det tredje sovrummet nås från vardagsrummet. Detta rum är något mindre än de båda andra, ca 8 kvm och en stor klädkammare finns till förvaring. Från rummet finns utgången till uteplatsen. Här är trädäck och läget är lugnt in mot gården. Tack vare den gemensamma trädgårdsytan som går runt husets gavel åt söder så kan man här njuta av många soltimmar under sommarhalvåret!

Vardagsrum och kök i öppen planlösning
Vy från matplats mot vardagsrum
Del av vardagsrum
Vardagsrum
Kök, matplats och balkong
Inglasad balkong
Matplats och kök
Del av kök
Matplats och köksinredning
Uteplats mot innergård
Hall
Helkaklat badrum
Gäst-wc
Tvättstuga
Sovrum 1
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Sovrum 3
Fasad
Del av innergården
planlosning
Planlösning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 2 795 000 kr
Månadsavgift 5 251 kr
Andel i bostadsrättsföreining 3.64614 %

KOMMENTAR
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och telefoni samt bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Boarea 95 m2
Rum 4
Hiss Ja
Byggår 2007
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 400 kr/mån
Totalt 400 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Beakta att kostnaden för hushållsström är en schbloniserad summa och kan variera pga av avtalsform och förbrukningsgrad.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Kvarnen

Föreningen består av 32 lägenheter och 29 garageplatser.
Föreningen har en mycket god ekonomi och man har under 2017 haft utrymme att göra extra amorteringar på föreningens gemensamma lån med ca 800 000 kr och trots det landa på ett plusresultat på ca 400 000 kr.
-Budget för 2018 visar på ett planerat plusresultat på ca 500 000 kr och inga avgiftshöjningar är planerade.
Under 2018 planeras rengöring av fasaden, vilket också är inräknat i budget.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfkvarnen.com

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
Garageplats går att hyra för 800 kr / månad. Lediga platser finns för tillfället!

ENERGIPRESTANDA
75 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Stor, inglasad balkong i söderläge som nås via dubbeldörrar från vardagsrummet, glaspartierna är från Schuco. Dessutom finns stor uteplats med trädäck in mot gården. Det finns även en gemensam trädgårdsyta på husets gavel åt söder som går att utnyttja vilket gör att man har möjlighet att följa solen från tidig morgon till ca kl 16 på eftermiddagen sommartid!

BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, övernattningslägenhet och tvättstuga med torkrum.

Härlig och lugn innergård med både sittplatser, lekplats och boulebana.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 95kvm

Rum: 4

Våning: 0

Hiss: JaBostadsrättsförening: Brf Kvarnen

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 32 lägenheter och 29 garageplatser. Föreningen har en mycket god ekonomi och man har under 2017 haft utrymme att göra extra amorteringar på föreningens gemensamma lån med ca 800 000 kr och trots det landa på ett plusresultat på ca 400 000 kr. -Budget för 2018 visar på ett planerat plusresultat på ca 500 000 kr och inga avgiftshöjningar är planerade. Under 2018 planeras rengöring av fasaden, vilket också är inräknat i budget. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.brfkvarnen.com

Energideklaration: 75kWh/m² år

Byggnadsår: 2007


Uppvärmning: Fjärrvärme
HALL
Stor och rymlig med avhängningsyta och fristående garderob. Från hallen nås också såväl badrum med duch, gäst-wc och tvättstugan. Golvet i hallen är ekparkett.

VARDAGSRUM
Stor härlig yta med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för både soffa och matsalsmöblemang! Även här är golvet parkett. Från vardagsrumsdelen finns utgång till den trevligt inglasade balkongen som nu även har heltäckningsmatta på golvet för extra varm känsla! Glaspartierna är från Schuco.
Från vardagsrummet och via sovrum 3 nås lägenhetens uteplats med trädäck som ligger in mot den fina innergården!

KÖK
Integrerat med vardagsrummet men ändå en viss avgränsning mellan ytorna. Skåpsinredning och luckor är vita och bänkskivan är massiv ek.
Vitvarorna går i rostfritt och består av fullhöjds kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn med häll över samt inbyggd mikrovågsugn vid överskåpen.

BADRUM
Helkaklat i ljusa färger med klinkergolv i grå nyans och väggar i vitt. Dusch med vikbara duschväggar i glas, handfat och wc. Vidare finns även fönster som både fungerar för vädring och naturligt ljusinsläpp.

GÄST-WC
Parkatisk gästtoalett med handfat och wc. Helkaklat i samma nyanser som badrummet.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan är separat från övriga våtutrymmen med egen ingång från hallen, mycket praktiskt! Även här är det kakel i vitt och klinker i grå nyans. Förvaring finns i stor garderob, ett städskåp och två st överskåp ovan arbetsbänken.
Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

SOVRUM 1
Ca 12 kvm stort med parkettgolv och bra med plats för både säng och diverse övrig möblering som t ex garderob, byrå eller skrivbord.

SOVRUM 2
Motsvarande storlek som sovrum 1 och med samma golv och samma möjligheter!

SOVRUM 3
Nås från vardagsrummet och härifrån finns utgången till den härliga uteplatsen åt gården! Själva rummet är ca 8 kvm stort och passar bra som barnrum, gästrum eller kontor. Här finns också tillgång till en stor klädkammare till förvaring.

Område.
Här bor du i en riktigt bra belägen förening där man har det mesta inom gångavstånd. T ex har man endast en kort promenad ner till centrum med sitt rika utbud av kultur, shopping, restauranger mm. Norra Hamnen med sitt folkliv finns också inom ett par minuters gång.
För det mer vardagliga utbudet av varor och tjänster ligger Stattena Centrum nära till hands med ett antal matvarubutiker samt två bankkontor.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.