ALLA BILDER

Hjalmar Forsbergs gata 6, 2 rum och kök, 49kvm


Helt nybyggd och inflyttningsklar tvåa med öppen planlösning. Belägen mitt bland de charmiga villakvarteren på Tågaborg. Möjlighet till garageplats!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
PEAB i samarbete med Tengbom arkitekter står för utformningen av BRF Hjalmar. Detta färdigställer den gamla skoltomten som tidigare inhyste Magnus Stenbocksskolan (idag konverterat till magiska bostadsrätter). Tre fyravåningshus om 42 lägenheter med underjordiskt garage med 32 platser.

Denna kvadratsmarta tvåa har en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialen i bostaden är genomgående exklusiva och dom går i ljusa nordiska kulörer. Här finns allt praktiskt man kan önska sig med tvättmaskin och torktumlare, komplett maskinpark i köket samt gått om platsbyggd förvaring.

Anrika och populära Tågaborg är ett uppskattat läge för varje Helsingborgare. Ett härligt område där flerfamiljshus blandas med vackra villor från förra sekelskiftet. Tågaborg ligger precis ovanför backen, endast 5-10 minuters promenad till Centrum och havet. Flertalet parker finns i närheten och för den motionsglade nås Pålsjö skog inom några minuter. Skolor, dagis, närbutik och restauranger finns det också gott om.

Tillträde januari 2018. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information om projektet och bostaden.

Charmiga småbutiker på Tågaborg
Här köper man bullarna på helgen
Närliggande blomsterhandel
planlosning
planlosning
De gamla, fina husen från tidigt 1900-tal ger området i norra centrum sin alldeles egen särskilda charm och du hittar snabbt dina små, personliga kvartersbutiker i de trånga gränderna. Sträck ut dig på en filt i sköna Vikingsbergsparken, ta en löparrunda i Pålsjö skog, ett dopp i havet eller en shoppingrunda i city. Allt finns nära när du bor här!
EKONOMI
Utgångspris 1 450 000 kr
Månadsavgift 3 031 kr
Andel i bostadsrättsföreining 1.4454 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 222kr/mån för Telia Triple Play tillkommer.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 49 m2
Rum 2
Hiss Ja
Byggår 2017/2018
Tv TV, tele och data via Fibernät. Multimediauttag i varje rum.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 100 kr/mån
Hemförsäkring 150 kr/mån
Totalt 250 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftkostnaden är individuell och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
Fönster 3-glasfönster
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Hjalmar

Består av 42 lägenheter samt 32 garageplatser varav 2 är handikappanpassade.
Under husen anläggs garage för de boende i föreningen. I källaren ryms även lägenhetsförråd och cykel-samt barnvagnsrum.
Porttelefoner installeras för ett tryggare boende och postboxar finns på entréplan i varje hus.


TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
32 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Går att hyra för 800 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd och källarförråd.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 49kvm

Rum: 2

Våning: 1Bostadsrättsförening: Brf Hjalmar

Allmänt om föreningen: Består av 42 lägenheter samt 32 garageplatser varav 2 är handikappanpassade. Under husen anläggs garage för de boende i föreningen. I källaren ryms även lägenhetsförråd och cykel-samt barnvagnsrum. Porttelefoner installeras för ett tryggare boende och postboxar finns på entréplan i varje hus.

Byggnadsår: 2017/2018


Uppvärmning: Fjärrvärme


Fönster: 3-glasfönster
HALL med plats för såväl avhängning som förvaring i form av en garderob samt ett praktiskt städskåp. Ekparkett på golv är genomgående i hela bostaden och vitmålade väggar.

KÖK smart U-kök från Vedum i vitt med gott om arbetsyta och förvaring, tillval såsom rostfria vitvaror (Siemens) har gjorts. Ugn & mikrovågsugn i praktisk arbetshöjd, kombinerad kyl & frys, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Kaklat stänkskydd i matt ljusgrå (30x50 stående), grå bänkskiva, ekparkett och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM ligger i öppen planlösning med köket som enkelt rymmer både soffgrupp och matgrupp. Ekparkett på golv samt vitmålade väggar.

BADRUM nås via hallen. Helkaklat med vitt matt kakel (25x40) på väggar samt grå klinker(15x15) på golv. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens) finns med praktisk arbetsbänk på i vitt. Dusch i glasväggar, tvättställ med kommod i vitt, spegelskåp, handukstork samt wc.

SOVRUM i bra storlek som rymmer rejäl säng, bra förvaring med tre garderober med skjutdörrar i spegelglas. Ekparkett samt vitmålade väggar.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.