ALLA BILDER

Växjögatan 7F, 5 rum och kök, 119kvm


Välskött radhus i två plan med renoverat kök, dubbla badrum, isolerat uterum och fyra sovrum. Möjlighet att inreda vinden och skapa ytterligare rum!


MÄKLARE: Martin Persson
martin@3etage.se
Direkt 042-3003038
SMS: 0735-179338
BUDGIVNING

BUDGIVNING PÅGÅR

3
På barnvänliga Husensjö ligger välskötta BRF Rebecca bestående av 14 st radhus med tillhörande parkeringsplats och gemensam lekplats. En mysig förening med god sammanhållning och fastigheter i riktigt gott skick. Nu finns möjligheten att förvärva kanske det allra bästa radhuset i föreningen.

Huset är fördelat i två plan om 119 kvm med tillhörande uterum om cirka 13 kvm. På entrésidan finns ett förråd samt plats för mindre sittgrupp och gårdssidan är stenbelagd i söderläge med sol större delen av dagen. Här finns det magiska uterummet som är cirka 13 kvm stort vinterisolerat och har golvvärme. Ett utrymme som nuvarande ägare utnyttjar frekvent året om.

På entréplan finns ett snyggt renoverat kök från 2010, ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, ett helkaklat badrum samt en tvättstuga som blivit renoverad 2009. På andra våningen finns fyra sovrum, en klädkammare samt ytterligare ett badrum som också är renoverat 2009. För den som behöver ännu mer utrymme eller fler rum, så har grannar inrett vinden och skapat ytterligare cirka 35kvm boarea.

Området är perfekt med närhet till skolor, dagis, affär och service. Goda pendlingsmöjligheter och på en kort promenad nås hela skogen vid fredriksdal. För den motionsglade rekommenderas Olympia området med möjlighet till all sport du kan tänka dig. Sammantaget är detta ett välrenoverat radhus, i en välskött förening, på ett optimalt läge.

Varmt välkomna på visning!

Kök från Smedstorp
Växjögatan 7F
Vinterisolerat uterum med golvvärme
Entré med förråd och möjlighet till mindre sittgrupp
Entré med klinkergolv och garderober
Matplats för fem personer
Kompositsten och vitt kakel
Snygg fondtapet
Maskinpark och ingång till grovkök
Vardagsrum
Matplats
Läshörna
Isolerat uterum
Isolerat uterum
Stensatt trädgård i söderläge
Matplats och soffgrupp
Här kan man bjuda hem stora sällskap
Hall
Badrum entréplan
Välkomna upp
Master bedroom
Förvaring
Fondtapet
Sovrum två
Sovrum tre
Sovrum fyra
Badrum ovanplan med golvvärme
Detaljbild badrum
Gemensam lekplats och p-plats ingår till varje hus
planlosning
Entréplan
planlosning
Ovanplan
planlosning
Möjlighet att inreda vinden
Nära det mesta men ändå lite för sig själv. Så bor du på Husensjö. Området är lugnt och barnvänligt och här finns en park med tennisbanor, skateramp och ett mindre koloniområde. Bebyggelsen är blandad, men de flesta hus är från första hälften av 1900-talet.
EKONOMI
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift 4 950 kr
Andel i bostadsrättsföreining 7.14286 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår vatten, p-plats, tilläggsförsäkringen för bostadsrätter och kabel-tv.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp 2 plans radhus
Boarea 119 m2
Rum 5
Hiss Nej
Byggår 1984
Bredband Bredband. Leverantör: Com Hem.
Tv Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

BOAREAN
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 728 kr/mån
Värme 677 kr/mån
Hemförsäkring 100 kr/mån
Totalt 1 505 kr/mån

DRIFTSKOSTNADER
Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

BYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Rebecca

Föreningen består av 14 st bostadsrättradhus med tillhörande parkeringsplats samt en gemensam lekplats och två gemensamma redskapsförråd. Föreningen har god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Riksbyggen bistår föreningen med ekonomisk och teknisk förvaltning.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
En parkeringsplats ingår i avgiften. Gratis parkering på gatan utanför.

ENERGIPRESTANDA
102 kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns två förråd till bostaden. Ett om cirka 6 kvm vid entrén samt ett mindre om cirka 1,5 kvm i anslutning till trädgården.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 119kvm

Rum: 5Bostadsrättsförening: Brf Rebecca

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 14 st bostadsrättradhus med tillhörande parkeringsplats samt en gemensam lekplats och två gemensamma redskapsförråd. Föreningen har god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Riksbyggen bistår föreningen med ekonomisk och teknisk förvaltning.

Energideklaration: 102kWh/m² år

Byggnadsår: 1984


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ klinkergolv med läcker detalj och garderober för avhängning.

KÖK renoverat 2010 från Smedstorp. Ovanskåp med ljusa vita luckor med delvis vitrindel, lådor i ek nertill. Vitt kakel och bänkskiva i kompositsten som tål värme med Infälld diskho. Gott om el-uttag och spotlights ovan bänkskiva. Komplett maskinpark med diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd micro och ugn, samt kombinerad kyl och frys. Matplats för fem personer vid den snygga fondtapeten.

GROVKÖK från köket nås ett grovkök som renoverades 2009. Utrustat med tvättmaskin (finns möjlighet att sätta in torktumlare) och förvaring.

HALL rymlig hall med plats för ytterligare förvaring eller arbetshörna. Parkettgolv.

BADRUM helkaklat badrum med ljusa plattor. Utrustat med dusch, wc och kommod.

VARDAGSRUM här ryms både soffgrupp och ytterligare matplats. Vinkel ger liv åt rummet och extra ljusinsläpp. Parkettgolv och tapetserade väggar.

UTERUM om cirka 13 kvm byggdes 2013. Vinterisolerat med golvvärme.


OVANPLAN

HALL från hallen nås samltiga utrymmen. Genomgående ligger ett parkettgolv på ovanvåningen. I hallen finns en klädkammare.

SOVRUM ETT här ryms en dubbelsäng och gott om garderober utgör förvaring. Även detta rum har en vinkel (som vardagsrummet) vilket ger härligt ljusinsläpp. Tapetserad fondvägg.

SOVRUM TVÅ ligger vägg i vägg med sovrum ett. Detta rum används idag som arbetsrum men kan med fördel användas som sovrum till ett barn.

SOVRUM TRE ligger rakt över hallen och är stort nog att rymma en dubbelsäng samt garderober. Idag används detta som TV-rum.

SOVRUM FYRA är i samma storlek som sovrum två. Idag är detta ett "bibliotek" fyllt av bokhyllor. Även detta rum är perfekt sovrum för ett barn.

BADRUM totalrenoverat 2009. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vita kaklade väggar. Kommod, dusch med glasvägg, wc och handdukstork.


VIND isolerades 2015 och utnyttjas idag som förvaringsutrymme. Finns möjlighet att inreda vinden för att skapa ytterligare boarea om cirka 35kvm.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.