ALLA BILDER

Donationsgatan 31C, 3 rum och kök, 73.5kvm


Unik 3:a i omtyckt och riktigt stabil HSB-förening på Stattena. Planlösning, balkongen, sällskapsytorna, och materialvalen... fantastiskt trevlig!


MÄKLARE: Omar Akkache
omar@3etage.se
Direkt 042-3003039
SMS: 073-5179339
Varmt välkommen till Donationsgatan 31C och denna trevliga 3:a på Stattena! Redan efter att ha öppnat dörren och tagit första steget in i lägenheten märks det att detta är något alldeles extra, något utöver det vanliga.

Den öppna planlösningen mellan matplats, kök och vardagsrum skapar en trevlig och genomgående känsla, fönsterna släpper in gott om ljus och de stora sällskapsytorna bjuder in till trevliga tillställningar. Bostaden genomgick en större renovering 2017 då nytt kök installerades med läckra materialval och praktiska arbetsytor. Snyggt genomgående parkettgolv samt helt nya ytskikt. Föreningen genomförde ett stambyte 2005 då badrummet helkaklades och inredningen byttes ut. Utöver detta erbjuder bostaden två stora sovrum med plats för större sängar samt gott om förvaring.

Sammantaget en praktisk och läcker 3:a i välskött och stabil HSB-förening. Gott om sällskapsytor, praktiskt kök, helkaklat badrum och en härlig balkong i västerläge. Detta är en lägenhet ni inte vill missa!

För mer information eller tidsbokning; Omar@3etage.se alt. 073-517 93 39. Varmt välkommen på visning med Omar Akkache, anmälan krävs!

Magiskt sällskapsrum!
Vardagsrum med vy mot balkong.
Vardagsrum med vy mot matplats/kök.
Vardagsrum - stora fönster och gott om ljusinsläpp.
Detaljbild.
Detaljbild.
Matplats.
Matplats i anslutning till kök.
Detaljbild.
Kök (-17).
Kök (-17).
Kök med vy mot allrum.
Detaljbild.
Sovrum 2.
Sovrum 2 med gott om förvaring.
Sovrum 1.
Sovrum 1 med förvaring.
Badrum - stambytt 2005.
Entré/hall.
Balkong i västerläge.
Balkong i västerläge.
planlosning
Planritning
Stattena ligger nära city, men är ändå ett kvarter lite för sig själv. All service och bekvämlighet du behöver som affärer, gym, apotek och pizzeria finns här och vill du shoppa det där lilla extra så är det bara en kort promenad till centrums stora utbud. Dessutom är det promenadavstånd till Pålsjö skog, friluftsparken Fredriksdal museer och trädgårdar och Olympiaområdets alla sportarenor.
EKONOMI
Utgångspris 1 845 000 kr
Månadsavgift 3 530 kr
Andel i bostadsrättsföreining 0.80032 %

KOMMENTAR
I avgiften ingår: värme, vatten samt kabel-TV. Bredband ingår för 95kr/mån.

INFORMATION
Typ Bostadsrätt
Byggnadstyp Flerfamiljhus
Boarea 73.5 m2
Rum 3
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Byggår 1959
Bredband Bredband från Comhem.
Tv Kabel-tv.

BOAREAN
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

DRIFTKOSTNAD
Hushållsström 90 kr/mån
Hemförsäkring 85 kr/mån
Totalt 225 kr/månBYGGNADSSÄTT
Uppvärmning Fjärrvärme
FASTIGHETSBETECKNING


BOSTADSRÄTTSFÖRENING
Brf Nyponet

Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad.
Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter.
Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak.

Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

TV / INTERNETANSLUTNING


BILPLATS
25 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
34 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

ENERGIPRESTANDA
kWh

TOMT


UTEPLATS


UTEPLATS/BALKONG
Balkong i västerläge.


BILPLATS


ÖVRIGA BYGGNADER
Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal, vindsförråd och tvättstuga med torkrum.

ÖVRIGT


RENOVERINGAR
Boarea: 73.5kvm

Rum: 3

Våning: 1

Antal våningar totalt: 3Bostadsrättsförening: Brf Nyponet

Allmänt om föreningen: Föreningen består av 128 bostadsrättslägenheter, 2 hyreslokaler samt 8 förråd. Föreningen har 25 garage och 34 parkeringsplatser. Man har genomgått stambyte under 2004-2005 då man även renoverade balkonger, fasad och trapphus. Under 2009 har underhållsåtgärder och utbyte skett av källardörrar, postboxar, torktumlare, entrédörrar och garage. Under -09 sattes även nya porttelefoner in (med möjlighet till kamera) samt nyckelfritt låssystem med "taggar". Under 2015 sattes nya källardörrar och nya dörrar till tvättstugorna in. Föreningen har 2016 gjort en gemensam och obligatorisk installation av fiber i alla lägenheter till en kostnad om 95 kr / månad. Under 2016 har föreningen bytt till säkerhetsdörrar i alla lägenheter. Inom de närmsta 10 åren planeras byte av fönster och tak. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg.

Byggnadsår: 1959


Uppvärmning: Fjärrvärme
ENTRÉ/HALL
Rymlig och stor hall med avhängningsmöjlighet direkt till vänster. Snett till höger finns möjligheten att installera mer förvaring i form av en skjutdörrsgarderob. Från hallen når vi ena sovrummet samt badrummet. På golvet vilar ett 3-stavsparkett som ligger genomgående i hela bostaden (-17). Samtliga väggar är slätspacklade och vitmålade i bostaden (-17).

BADRUM
Helkaklat badrum från 2005 då föreningen genomförde ett stambyte. Ljus klinker på golvet, beige kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med väggupphängd wc, spegelskåp, kommod med underskåp samt duschhörna. Här finns plats för en toppmatad tvättmaskin.

KÖK
Nytt och praktiskt Epoq-kök från 2017. Vita luckor, några överskåp med vitrinluckor. Praktisk grå laminatbänkskiva och vitt kakel till stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, häll, samt en rostfri köksfläkt. Strax utanför köket finns en naturlig matsalsdel som flyter samman med vardagsrummet i en trevlig miljö.

VARDAGSRUM
Stort och öppet vardagsrum med mycket ljusinsläpp. Här finns plats för en större soffgrupp samt annat tänkbart möblemang. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen som ligger i ett soligt västerläge.

SOVRUM 1
Direkt till höger från entrén når vi det första sovrummet med fönster i västerläge. Sovrummet rymmer en större säng samt gott om förvaringsmöjlighet. Här finns en installerad garderob.

SOVRUM 2
Precis innan köket till vänster når vi bostadens större sovrum. Här finns gott om plats för en dubbelsäng samt eventuellt ett skrivbord. Lugn miljö med fönster i österläge. Sovrummet har en installerad garderob.

Område.
På Stattena bor du i lugna omgivningar men med gångavstånd till city. Ännu närmre ligger Stattena Centrum med diverse matvarubutiker samt annan service och bra kommunikationer. Inom området finns också Apotek, vårdcentral, dagis/grundskola och ett antal små konditorier. Ett par minuters promenad härifrån ligger Pålsjö Skog med gångstigar och motionsspår.

VI VET VAD DIN BOSTAD ÄR VÄRD.

Vill du veta? Boka kostnadsfri värdering.